Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Clou']wiem że jak nie to nie ale powiem że bardzo mnie to zdziwiło ponieważ na wystawie międzynarodowej w Lesznie nie byłam wcale zgłoszona do konkursu młodego prezentera i zgłsiłam się dopiero po przyjeżdzie i nie było problemu ponieważ zostałam przyjęta a tutaj taki numer powiem szczerze że niespodziewałam się czegos takiego:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:Zgodnie z nowym regulaminem nie powinni Cię przyjąć...
Fragment Regulaminu Konkursu "Młody Prezenter":

I. Przepisy dotyczące wystaw międzynarodowych, krajowych i klubowych.
[...]
2. Zgłoszenia, które należy przesłać w terminie i wyłącznie drogą podaną przez organizatora (poczta, fax, e-mail), powinny zawierać następujące dane: imię i nazwisko prezentera, jego datę urodzenia, adres zamieszkania, oddział ZKwP do którego należy on sam lub jeden z jego rodziców/opiekunów, rasę, nazwę i przydomek psa z którym młody prezenter będzie występował. Pies może być zgłoszony tylko do konkursu Młody Prezenter, ale musi odpowiadać tym samym warunkom, jak przy zgłoszeniu na wystawę. Nazwiska wszystkich uczestników konkursu oraz dane zgłoszonych do konkursu psów muszą być ujęte w katalogu. W sytuacjach wyjątkowych dopuszcza się zmianę psa zgłoszoną przed konkursem; zgodę na zmianę psa w czasie trwania konkursu - z bardzo ważnych przyczyn - może wydać sędzia.

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Clou napisał(a):
ale powiem że bardzo mnie to zdziwiło ponieważ na wystawie międzynarodowej w Lesznie nie byłam wcale zgłoszona do konkursu młodego prezentera i zgłsiłam się dopiero po przyjeżdzie i nie było problemu ponieważ zostałam przyjęta

A ja widziałam taką dziewxczynę na wystawie w lesznie, której nie chcieli przyjąć na MP bo nie była wcześniej zgłoszona. :???::???::???:Dziwne, że jednych przyjmują a drugich nie:shake:

Posted

Przepisy przepisami a my w Polsce jestesmy.. dla nich wydrukowanie pustych paru świstków to zaden problem, mnie rowniez przyjęto w Radomiu, choć w katalogu nie bylam, wystarczylo ze wytknelam im ich pomylke przyjmując psa, a mnie na MP nie. Przy mnie wydrukowali kartę i wypelnilil.. i jak moge zrozumiec to, ze nalezy zglaszac sie wczesniej, to nie mogę pojąć tego czemu oddzial w Krakowie tak bardzo trzymal sie terminow zgloszen co do MP...

Posted

Do jakiego wieku można brać udział w tym konkursie? Jest on rozgrywany na jakich zasadach? Mam młodszą siostrę, sama chciałabym wystawiać psa i pomyślałam,że ona mogłaby sprobować kiedyś w junior handling, bo doskonale się dogaduje z psem i jej bardzo słucha!
Z każdą informację serdecznie dziękuję :)

Posted

[quote name='Dada']Do jakiego wieku można brać udział w tym konkursie? Jest on rozgrywany na jakich zasadach? Mam młodszą siostrę, sama chciałabym wystawiać psa i pomyślałam,że ona mogłaby sprobować kiedyś w junior handling, bo doskonale się dogaduje z psem i jej bardzo słucha!
Z każdą informację serdecznie dziękuję :)
Brać udział mogą dzieci i młodzież w wieku 9-18 lat bodajże. Ale co ci będe mówić....zobacz tu ;)

Posted

mnie też bardzo zdziwiło takie pilne dotrzymanie terminu co do konkurencji MP w Krakowie ale cóż co wystawa to inne zasady i ja wiem jakie zasady obowiązują na MP ale cóż u nas naprawdę niewielkie minimum tych zasad jest przestrzegane:cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1:

Guest Reyes
Posted

Po edicie
---
Wyniki z Krakowa sobota (znam mało)

Starsza
1.) Alicja Nowak z Basenji
2.) Danuta Ożarowska z pudlem
3.) Prezenter z Lhasa Apso
4.) Prezenterka z Sznaucerem miniaturowym
5.) Prezęterka z Jamnikiem miniatorowym

Młodsza
1.) Aleksandra Szydłowska z Borzojem
2.) Partycja Woźniak z Sznaucerem
3.) Prezenter z sznaucerem
4.) Prezenter z leonberg/iem

Posted

Reyes napisał(a):
Wyniki z Krakowa sobota (znam mało)

Starsza
1.) Alicja Nowak z Basenji
2.) Danuta Ożarowska z pudlem
3.) Prezenter z Lhasa Apso
4.) Prezenterka z Sznaucerem miniaturowym
5.) Prezęterka z Jamnikiem miniatorowym

Młoadsza
1.) Aleksandra Szydłowska z Borzojem
2.) Partycja Woźniak z Sznaucerem
3 ??
4 ??
Widziałam......:D

Guest Reyes
Posted

justys95 napisał(a):
3.Prezenterka ze sznaucerem (?)
4.Prezenter ze sznaucerem (?)

coś takiego?

yyy co?
Ja pojęcia nie mam z czym były 3 i 4 w młodrzej

Posted

Reyes napisał(a):
yyy co?
Ja pojęcia nie mam z czym były 3 i 4 w młodrzej

Ja też nie :evil_lol:

PS:Nie zwracajcie uwagi na moje posty, bo jestem tak zmęczona, że myle wątki, posty, sytuacje...

EDIT:Przypomniałam sobie, że był tam chyba leoneberger

Guest Reyes
Posted

justys95 napisał(a):
Ja też nie :evil_lol:

PS:Nie zwracajcie uwagi na moje posty, bo jestem tak zmęczona, że myle wątki, posty, sytuacje...

EDIT:Przypomniałam sobie, że był tam chyba leoneberger

Awiesz ze chyba masz racje - 4 był prawda?

Posted

Reyes napisał(a):
Awiesz ze chyba masz racje - 4 był prawda?

...z jakimś chłopcem, który wciąż kręcił się tu i tam ciągnąc psa za sobą ;)

Posted

A ja chcę podziękowac Ali Nowak za piękne zaprezentowanie się i mojej suczki basenji FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek na MP w sobotę w Krakowie. Stanowiłyscie naprawdę piekną parę rzucającą się w oczy...
BRAWO ALU!

Mam trochę zdjęć z MP; ale wstawię je dzisiaj (bo to już jest niedziela!) ppłd. Wcześniej nie dam rady.
Pzdr.