Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiem, że jest jeszcze duuużo czasu, ale za niedługo będe się zgłaszać do Ustronia (1.07) więc mam pytanie - kto jeszcze się zgłasza?
Ja będe tam mieć debiut, i od razu w starszej grupie :shake:

Guest Reyes
Posted

marymek napisał(a):
Wiem, że jest jeszcze duuużo czasu, ale za niedługo będe się zgłaszać do Ustronia (1.07) więc mam pytanie - kto jeszcze się zgłasza?
Ja będe tam mieć debiut, i od razu w starszej grupie :shake:

Ja się zgłaszam - ustroń to moje pierwsze pudło w życiu i fajnie by było postać na nim z Laczkiem jeszcze raz - a nóż mi się uda:roll: .

Posted

Reyes napisał(a):
Ja się zgłaszam - ustroń to moje pierwsze pudło w życiu i fajnie by było postać na nim z Laczkiem jeszcze raz - a nóż mi się uda:roll: .

A ja sie bałam że będe sama :lol:
Tylko prosze was, nie śmiejcie sie ze mnie, ja stary koń jestem już, a dopiero teraz zaczynam startować na MP, no ale jak to mówią ,,Lepiej późno niż wcale" :cool3:

Posted

Martyna2006 napisał(a):
No to spotkamy się...na ringu.A z jakim psem występujesz??

Ja w zasadzie na MP udzial biore od chyba kwietnia 2006 roku.

Pozdr 4all

Jeszcze nie wiem z jakim bede psem, bo ja zawsze pożyczam, ale moja siostra (bliźniaczka) wystapi na pewno z naszym Goldenem.:):)

P.S.
A Ty z jakim psem bedziesz???

Guest Reyes
Posted

Martyna2006 napisał(a):
A jaka jesteś grupa??Ja młodsza ;)

U mnie znowu dziwnie - jade niejade jade niejada - chyba dowiem się dzień przed.

Posted

Oznajmiam że ja nie będę bawiła się w junior handling (za trudne dla mnie :P sierotka jestem ;) ) i mogę "pożyczyć" ;) suczkę rasy border collie jak ktoś chętny na Szczecin ;) To będzie sobota i jeżeli my nie będziemy w tym czasie na ringu ... ja najprawdopodobniej wchodzę o 10-11 :) Jak coś to napisać na pv bo ja czytam nie dokładnie :eviltong: :evil_lol: :eviltong:

Pozdrawiam

Guest Reyes
Posted

W kraku w jeden jestem na 90 w 2 jak niebede miala nic do roboty to towarzysko i na MP wpadne chyba. W końcu mój Laczuś będzie.