Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też jestem strasznie nerwowa i kazde publiczne wystapienie kończy sie dla mnie trzesiawką :cool3: i litrami potu.

Za mna dopiero jedna wystawa i nie był to super popis. Stałam przy samym wejsciu a z nerwów nie dosłyszałam, że jest wystawiana teraz moja grupa i po dziesięć razy sie pytałam czy to już my :shake:. Moje bieganie po okręgu było pokraczne, biegłam pierwsza i nie wiedziałam jak duży ma być ten okrąg więc biegłam aż za "deseczkami" z miejscami :lol: podczas gdy inni skręcali wcześniej :oops: . Ręce tak mi sie trzęsły, że nie potrafiłam pokazać Jury zębów, pan który pomagał sędzinie cały czas mówił, że mam sie uspokoić bo nie mogą zobaczyć zebów.

No takie były moje przeżycia z pierwszej wystawy. Teraz mialam dylemat czy nie dać Jury komuś bardziej doświadczonemu, ale stwierdziłam, że praktyka czyni mistrza i ja też musze nabrać trochę "ogłady" wystawowej bo inaczej nigdy nie pozbede się tego stresu. Ciagle sobie powtarzam, że na niedzielnej wystawie będzie lepiej i mnie stres nie zje a co tak naprawdę będzie to się okaże :diabloti:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Paulinka18']Ja też jestem strasznie nerwowa i kazde publiczne wystapienie kończy sie dla mnie trzesiawką :cool3: i litrami potu.

ja też zaczynam i mamy te same objawy:):):) tylko ze ja startuje w Młodym Prezenterze... mam ciagle nadzieje ze kiedys mi to minie, ale jak na razie efektów tego postanowienia nie widac... pozdrowionka wszystkim zesteresowanym:)

Posted

2-3 wystawy, super, ja musialam to na lata przeliczać:lol: Mała adrelinka jest zawsze - grunt, aby nie umożliwiala maksymalnej mobilizacji, skupienia i opanowania.

Posted

Asta napisał(a):
Właśnie dla mnie, już się zdecydowałam i nie da się cofnać :lol:
To Jack russel terrier czy buldog?:cool3:

Posted

Tydzien temu odbyly sie na Slowacji trzy CACIBowe wystawy.
Nitra i Senec.
Z przyjemnoscia informuje, ze wszystkie trzy zakonczyly sie I miejscem w JH dla Oli i Yorama. :multi: :multi: :multi:
Oto fotki z dwoch wystaw.

Posted

Gratulacje dla Oli i Patrycji.
ps Szkoda, że Oli nie będa się liczyły do rankingu na mistszostwa :(
ps 2 Czy wiesz może czy Ola zamierza być w Szczecinie? :>

Posted

flashka-g napisał(a):
powyższy post to do mnie?

tak ;)
Asta napisał(a):
Tak, chyba do Ciebie :) Ola co się kurde stało? :/

mówiłam Ci już.. nie jestem w stanie o tym narazie mówić :roll:

Posted

flashka-g napisał(a):
Dzisiaj dzień wygrała Patrycja Wozniak z Opola z Shih tzu w Raciborzu a starsza Kasia Skrzypczyk GRATULUJE GWIAZDECZKI!!:loveu:
Gratuluje rozowym dziewczynkom;) :loveu: :loveu: :loveu:
gratulacji rowniez Oli na Słowacji:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Wstawiam zdjecia ze starszej grupy MP w Kaliszu

Te niestety muszą być w linkach bo żeby były wyraźne musza mieć duży format :cool3:
http://img150.imageshack.us/img150/7716/mp28ej.jpg
http://img152.imageshack.us/img152/1513/mp35ob.jpg

Chciałam też pogratulować AdzeChips, która na MP wystawiała moją Jurę i mimo iż Jura była wykończona słońcem i prezentacją na normalnym ringu to AgaChips poradziła sobie z nią dobrze :multi:

Posted

No widzę, ze dzisiaj była niezła stawka fotek ;) Paulinko, a masz coś z młodszej...? I czu znasz wyniki z jakiejkolwiek z grup?

ps Czy ktoś może mi powiedzieć o sedziowaniu p. Anety Sobkowskiej Dopierały oraz p. Ewy Marcinkowskiej?