Paulina87 Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Ja też jestem strasznie nerwowa i kazde publiczne wystapienie kończy sie dla mnie trzesiawką :cool3: i litrami potu. Za mna dopiero jedna wystawa i nie był to super popis. Stałam przy samym wejsciu a z nerwów nie dosłyszałam, że jest wystawiana teraz moja grupa i po dziesięć razy sie pytałam czy to już my :shake:. Moje bieganie po okręgu było pokraczne, biegłam pierwsza i nie wiedziałam jak duży ma być ten okrąg więc biegłam aż za "deseczkami" z miejscami :lol: podczas gdy inni skręcali wcześniej :oops: . Ręce tak mi sie trzęsły, że nie potrafiłam pokazać Jury zębów, pan który pomagał sędzinie cały czas mówił, że mam sie uspokoić bo nie mogą zobaczyć zebów. No takie były moje przeżycia z pierwszej wystawy. Teraz mialam dylemat czy nie dać Jury komuś bardziej doświadczonemu, ale stwierdziłam, że praktyka czyni mistrza i ja też musze nabrać trochę "ogłady" wystawowej bo inaczej nigdy nie pozbede się tego stresu. Ciagle sobie powtarzam, że na niedzielnej wystawie będzie lepiej i mnie stres nie zje a co tak naprawdę będzie to się okaże :diabloti: Quote
paulinka13 Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='Paulinka18']Ja też jestem strasznie nerwowa i kazde publiczne wystapienie kończy sie dla mnie trzesiawką :cool3: i litrami potu. ja też zaczynam i mamy te same objawy:):):) tylko ze ja startuje w Młodym Prezenterze... mam ciagle nadzieje ze kiedys mi to minie, ale jak na razie efektów tego postanowienia nie widac... pozdrowionka wszystkim zesteresowanym:) Quote
Asta Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 A tam kwestia przyzwyczajenia ;) Zobaczycie dziewczyny, 2-3 wystawy i jesteście bez objaw :cool3: Quote
Pearl Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 2-3 wystawy, super, ja musialam to na lata przeliczać:lol: Mała adrelinka jest zawsze - grunt, aby nie umożliwiala maksymalnej mobilizacji, skupienia i opanowania. Quote
Asta Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 U mnie akurat tak było, ale adrenlina zawsze jest mała. To wkjestia charakteru i nastawienia ;) Quote
paulinka13 Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 dla ciebie czy pozyczyc chcesz?? bo jak dla ciebie to jasne, ze warto sprobowac:) Quote
Asta Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Właśnie dla mnie, już się zdecydowałam i nie da się cofnać :lol: Quote
Mi. Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Asta napisał(a):Właśnie dla mnie, już się zdecydowałam i nie da się cofnać :lol:To Jack russel terrier czy buldog?:cool3: Quote
Asta Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 A o co chodzi..? Ja chcem buldoga na MP w wa-wie :P Quote
Mi. Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Asta napisał(a):A o co chodzi..? Ja chcem buldoga na MP w wa-wie :P ale chcesz porzyczyć czy kupić na stałe?:lol: :eviltong: Quote
Asta Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Porzyczyć ;) A ja zajęłam 1 miejsce w grupie młodszej w Czaplinku a wygrała dziewczyna z jrt (nie pamiętam imienia) Pietruszka. Quote
flashka-g Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Dzisiaj dzień wygrała Patrycja Wozniak z Opola z Shih tzu w Raciborzu a starsza Kasia Skrzypczyk GRATULUJE GWIAZDECZKI!!:loveu: Quote
Pheobe Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Tydzien temu odbyly sie na Slowacji trzy CACIBowe wystawy. Nitra i Senec. Z przyjemnoscia informuje, ze wszystkie trzy zakonczyly sie I miejscem w JH dla Oli i Yorama. :multi: :multi: :multi: Oto fotki z dwoch wystaw. Quote
Asta Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Gratulacje dla Oli i Patrycji. ps Szkoda, że Oli nie będa się liczyły do rankingu na mistszostwa :( ps 2 Czy wiesz może czy Ola zamierza być w Szczecinie? :> Quote
Pheobe Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Nie mam pojecia czy Ola bedzie w Szczecinie..... :shake: Quote
Asta Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Szkoda... Mi mówiła, że nie... Ale zawsze nie gardzi się dobrą konkurencją :) Quote
Alyshia Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 ale ja dzisiaj popis dałam.. :roll: Asiu, ja będę się musiała do Ciebie na lekcę zapisać, bo w życiu nie wyjdę z tych eliminacji.. :roll: Quote
Asta Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Tak, chyba do Ciebie :) Ola co się kurde stało? :/ Quote
Alyshia Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 flashka-g napisał(a):powyższy post to do mnie? tak ;) Asta napisał(a):Tak, chyba do Ciebie :) Ola co się kurde stało? :/ mówiłam Ci już.. nie jestem w stanie o tym narazie mówić :roll: Quote
lonka Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 flashka-g napisał(a):Dzisiaj dzień wygrała Patrycja Wozniak z Opola z Shih tzu w Raciborzu a starsza Kasia Skrzypczyk GRATULUJE GWIAZDECZKI!!:loveu:Gratuluje rozowym dziewczynkom;) :loveu: :loveu: :loveu: gratulacji rowniez Oli na Słowacji:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Paulina87 Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Wstawiam zdjecia ze starszej grupy MP w Kaliszu Te niestety muszą być w linkach bo żeby były wyraźne musza mieć duży format :cool3: http://img150.imageshack.us/img150/7716/mp28ej.jpg http://img152.imageshack.us/img152/1513/mp35ob.jpg Chciałam też pogratulować AdzeChips, która na MP wystawiała moją Jurę i mimo iż Jura była wykończona słońcem i prezentacją na normalnym ringu to AgaChips poradziła sobie z nią dobrze :multi: Quote
Asta Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 No widzę, ze dzisiaj była niezła stawka fotek ;) Paulinko, a masz coś z młodszej...? I czu znasz wyniki z jakiejkolwiek z grup? ps Czy ktoś może mi powiedzieć o sedziowaniu p. Anety Sobkowskiej Dopierały oraz p. Ewy Marcinkowskiej? Quote
Agasia Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 A wlasnie - punkty z zagranicy sie nie licza do Mistrzostw :/ ? Quote
Recommended Posts