Agasia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 flashka-g napisał(a):hmm to chyba jednka trzeba na zywo zobaczyc.. ale jakos reprezentantka UK mi sie nie wyrózniała. Ale bardzo ladne zdjecia;) Nie każdy tą sposobnosc ma... :) Widzieliscie moze gdzies w necie filmiki? Quote
Florka_xyz Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='LAURA'] Bardzo ładna kartka ;) Quote
Gosia & c.o. Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Agasia napisał(a):O ja natrafilam na tej stronie tylko na zdjęcia z konkursu (tez baaardzo duzo!) ale tych no i reportazu nie widzialam - dzieki Gosia! :) Cała przyjemność po mojej stronie :) flashka-g napisał(a):hmm to chyba jednka trzeba na zywo zobaczyc.. ale jakos reprezentantka UK mi sie nie wyrózniała. Ale bardzo ladne zdjecia;) Ale za to reprezentant Portugalii :razz::razz: Ciekawe w jakim jest wieku :lol::evil_lol: Quote
flashka-g Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Gosia i kropki napisał(a):Cała przyjemność po mojej stronie :) Ale za to reprezentant Portugalii :razz::razz: Ciekawe w jakim jest wieku :lol::evil_lol: no wiesz co.. aż żal ze taka stara jestem:eviltong: za moich czasów to zadnych towarow nie bylo:evil_lol: Quote
Nugatika Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 no to i my chcelibysmy zyczyc wszystkim Młodym Prezenterom "Wesołych Świąt" :) - Kasia z Nugatem Quote
Gosia & c.o. Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 flashka-g napisał(a):no wiesz co.. aż żal ze taka stara jestem:eviltong: za moich czasów to zadnych towarow nie bylo:evil_lol: No patrz taki pech :eviltong: Ale nie martw sie nie jesteś sama... :roll: Podpytam sie dziewczyn, które były w tym roku może zdradzą więcej szczegółów co do jego osoby :cool3: Quote
flashka-g Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Gosia i kropki napisał(a):No patrz taki pech :eviltong: Ale nie martw sie nie jesteś sama... :roll: Podpytam sie dziewczyn, które były w tym roku może zdradzą więcej szczegółów co do jego osoby :cool3: widzisz co stracilas!! trzeba bylo na glowie stanac zeby wygrac w Poznaniu;) Quote
Agasia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 A ja mam zawsze ta nadzieje ze i on i ja pojedziemy na crufta w przyszlym roku.. :diabloti::diabloti: A wy nieee :eviltong::eviltong: Prochno :D Quote
flashka-g Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Agasia napisał(a):A ja mam zawsze ta nadzieje ze i on i ja pojedziemy na crufta w przyszlym roku.. :diabloti::diabloti: A wy nieee :eviltong::eviltong: Prochno :D ja na Crufta jade w przyszlym roku... :diabloti: Quote
Agasia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 flashka-g napisał(a):ja na Crufta jade w przyszlym roku... :diabloti: Ale nie na jh.. A Poland i Portugal stoją obok siebie... a to daje tyyyyle mozliwosci :diabloti::cool1: Quote
Gosia & c.o. Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Agasia napisał(a):Ale nie na jh.. A Poland i Portugal stoją obok siebie... a to daje tyyyyle mozliwosci :diabloti::cool1: Młoda nie podskakuj starszym ciotkom :evil_lol::evil_lol::eviltong: Asia jakbym chciała to i może bym w tym Poznaniu wygrała, ale cóż z tego skoro i tak pojechałby ktoś inny, bo już 19 w tym roku leci... :roll: Quote
Agasia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Gosia i kropki napisał(a):Młoda nie podskakuj starszym ciotkom :evil_lol::evil_lol::eviltong: Asia jakbym chciała to i może bym w tym Poznaniu wygrała, ale cóż z tego skoro i tak pojechałby ktoś inny, bo już 19 w tym roku leci... :roll: Myslisz ze by ci nie dali jechac? Moim zdaniem podciagneliby cie pod 18 :razz: staruszko :diabloti: Quote
flashka-g Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Gosia i kropki napisał(a):Młoda nie podskakuj starszym ciotkom :evil_lol::evil_lol::eviltong: Asia jakbym chciała to i może bym w tym Poznaniu wygrała, ale cóż z tego skoro i tak pojechałby ktoś inny, bo już 19 w tym roku leci... :roll: a mi dalej daja 17:P moze sobie wystartuje:eviltong: z reszta nie mowie ile mi juz leci.. Quote
lira Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 dawno mnie tu nie było i widzę że dużo się działo :) Asiaczek widzę że na jedno ze zdjęć się załapałam z NDMu :) jest tą prezenterką z cockerem :D Quote
Guest Reyes Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 lira napisał(a):dawno mnie tu nie było i widzę że dużo się działo :) To trzeba częściej wpadać! Yołek lira, zostań już z nami :diabloti: Quote
lira Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 obiecuję że zostanę :D kogo z was spotkam w Grudziądzu lub Łodzi ? Quote
Guest Reyes Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 lira napisał(a):obiecuję że zostanę :D kogo z was spotkam w Grudziądzu lub Łodzi ? Ja w łodzi zapewne ale jeszcze moge wpaśc jutro pod auto :diabloti: Quote
Agasia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 W Lodzi jestem 2 dni, na MP nie wiem, nie zglaszalam sie, musze zobaczyc czy dam rade i czy sie oplaca ;) Quote
Guest Reyes Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Agasia napisał(a):W Lodzi jestem 2 dni, na MP nie wiem, nie zglaszalam sie, musze zobaczyc czy dam rade i czy sie oplaca ;) Ło jeju- ja przed lodzią jestem 2 dni opole - coś zbiednieje mi się zdaje:roll: Quote
Agasia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Do Opola tez jade wtedy kiedy VII gr i tez zbiednieje, bo mi sie psy wylamuja do wystawiania... Quote
Florka_xyz Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 No ja moze jednka do łodzi dojade na VII gr. a w Grudzadzu bede na 100% ;) Quote
marthee Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 czy mi sie wydaje czy JH w grudziądzu jest free?;) Quote
Gazuś Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 flashka-g napisał(a):a mi dalej daja 17:P moze sobie wystartuje:eviltong: z reszta nie mowie ile mi juz leci.. Fajnie masz :-) Ja 17 jeszcze nie mam, a pewnie by mnie nie chcieli przyjać bo za staro wyglądam :-) Quote
Recommended Posts