flashka-g Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Agasia napisał(a):Ajj cocery am... :cool3::cool3::loveu: Ja w Katowicach byc mialam ale... nauka sila wyzsza... :roll: Ciagle cos jest "ponad" wystawami eh....:placz: a tam nauka:eviltong: :diabloti: Ja mam dwie cockerki.. ale zobaczymy:) Konkurencja mocna;) W kazdym razie rośnie mi super pies na junior handling. Szkoda ze ja takiego wczesniej nie mialam. Quote
Agasia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 flashka-g napisał(a):a tam nauka:eviltong: :diabloti: Mowilam tak przez pare lat "psiego zacmienia", az nie skonczylam z 1 na swiadectwie... :roll::evil_lol: W kazdym razie rośnie mi super pies na junior handling. Szkoda ze ja takiego wczesniej nie mialam. Jeśli użyczylabys mi cocera na MP to... az bym zaczela uczeszczac regularnie na MP :loveu::loveu: Dobrze miec to pare lat mniej... ;) Quote
flashka-g Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Agasia napisał(a):Mowilam tak przez pare lat "psiego zacmienia", az nie skonczylam z 1 na swiadectwie... :roll::evil_lol: Jeśli użyczylabys mi cocera na MP to... az bym zaczela uczeszczac regularnie na MP :loveu::loveu: Dobrze miec to pare lat mniej... ;) Tylko ze nie wiem gdzie ona teraz bedzie zgloszona.. moze do Opola? Quote
Agasia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Do Opola to ja raczej nie.. przynajmniej narazie nie mam tam nic do pokazywania... :shake: A szkoooda. Jak bedzie gdzies zgloszona daj mi znac, wtedy sie zglosze na MP na ta wystawe (niezapominajac o nowym regulaminie :cool3:) Quote
Guest Reyes Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Wyniki z MP Katowice piątek Gr.mł. 1.) Ola-od-Borzoja + ZD 2.) Prezęterka chyba z opola chyba z terierem Walijskim ale nie bijcie jak myle. Nie mam katalogu. Gr.St. 1.) Marta Osińska z Westem 2.) Kasia Taraszkiewicz z Beaglem 3.) Danuta Ożarowska z Beaglem 4.) Prezęter ze Spanielem ---- Miło zachował się oddział wstrzymując finały aż nie skończe na ringu... Brawa za organizacje - inne odziały powinny się od katowic uczyć Quote
LAURA Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Reyes napisał(a):Wyniki z MP Katowice piątek Gr.mł. 1.) Ola-od-Borzoja + ZD 2.) Prezęterka chyba z opola chyba z terierem Walijskim ale nie bijcie jak myle. Nie mam katalogu. Gr.St. 1.) Marta Osińska z Westem 2.) Kasia Taraszkiewicz z Beaglem 3.) Danuta Ożarowska z Beaglem 4.) Prezęter ze Spanielem ---- Miło zachował się oddział wstrzymując finały aż nie skończe na ringu... Brawa za organizacje - inne odziały powinny się od katowic uczyć gratulacje dla wszystkich! :)) - Prezenter ;) - sory, wyczulona jestem na tym punkcie :oops: Quote
Guest Reyes Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 LAURA napisał(a):gratulacje dla wszystkich! :)) - Prezenter ;) - sory, wyczulona jestem na tym punkcie :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ja już tam mam nic nie poradze Quote
Agasia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Brawo Danusia, Kasia i Ola!!! :) oj ja baardzo zaluje ze mnie nie bylo bo i "moje" psy super sie spisaly i na mp zgloszona bylam wiec moze i by sie udalo cos wywalczyc.. agrr :/ Quote
Amberka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 na 2 miejscu w grupie młodszej była Antosia Zakrzewska:p Quote
Guest Reyes Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Aut. Grand :) Niestety nic lepszego na dziś dzień niemam - pudło gr. starsza, piątek. Quote
Guest Reyes Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 gr. St. Sobota katowice 1.) Ala Nowak z Springer Spanielem 2.) Marta Osińska z Westem 3.) Kasia Taraszkiewicz z jamnikiem (na eliminacji potem nie przyglądałam się na co zmieniła, chyba terriera) 4.) Danuta Ożarowska ze Spanielem (a raczej dwoma :))) ) ---- W gr. mł. wiem tylko moje dziecko 4.) Maja Lasoń ze Spanielem Quote
AlaNowak Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Z walijskim springerem:P Kasia zmieniła sobie na foksa szorstkowłosego;) Pozdrawiam! Quote
JinnyAl Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Gratulacje dla Ali Nowak :multi: oraz pozostałych młodych prezenterów :lol: Quote
AlaNowak Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Dzięki:D ma ktos moze fotki jakies??? ja co stam mam, ale zmniejszyc je musze Quote
Guest Reyes Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Gr. Str. 1.) Kasia Taraszkiewicz z Beaglem 2.) Danuta Ożarowska z Pudlem Miniaturowym 3.) Agata Wilczewska OS Collie 4.) Ala Nowak z Westie 1.) Ola z Borzojem 2.) Tosia z Lakeland terrierem (sorry jak źle nazwe rasy napisałam) Quote
Agasia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Gratulacje Kasia, Danusia i Ola za caloksztalt katowickiej wystawy ;) Super! Quote
Florka_xyz Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Gratulacje Dziewczyny :multi: Super się spisałyście :lol: Quote
Sonya-Nero Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 gratulacje dla katowickich zwycięzców :klacz: Reyes - gratulacje, poszalałaś ;) :klacz: :multi: trzymamy kciuki za dalsze występy :thumbs: Quote
Recommended Posts