Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam!!w koncu tu dotarlam chociaz mialam pewne opory...ale coz witam wszystkich JH forumowiczow i cala reszte!!!czy musze sie przedstawiac...moze by wypadalo, nie?...a wiec tak mam na imie Marta Szymanska jestem z Kalisza urodzilam sie w 1988 roku...mysle ze dla zaineresowanych to wystarczy...tzn po tym mnie skojarza:)))

Posted

a co do tego "pro..." ja na ringi wchodze juz od 8 lub 9 lat! w JH biore udzial od 8 lat:/...i jakos nigdzie sie nie reklamuje jako pro... handler mimo iz wystawianie psow to moje najwieksze hobby i tylko w tej dziedzinie spelniaja sie moje marzenia:p...

Posted

18-stka na koncie pyknela a konkurs jets do 18 wiec jeszcze do swoich 19-stych urodzinek, ktore mam dopiero w pazdzierniku bede troche wam przeszkadzac:P...Rafał Zieliński (kaliszfornia team :P ) tez sie zastanawia nad tym zeby reszcie troche punktow na wystawach powykradac:P...pozegnac sie i w ogole tak na spontan bez strasu i zmartwien ze trzeba jakos dobrnac do poznania...tsssyyy...pelen loozik:):):):):):):):)

Posted

Tiesto_kennel napisał(a):
18-stka na koncie pyknela a konkurs jets do 18 wiec jeszcze do swoich 19-stych urodzinek, ktore mam dopiero w pazdzierniku bede troche wam przeszkadzac:P...Rafał Zieliński (kaliszfornia team :P ) tez sie zastanawia nad tym zeby reszcie troche punktow na wystawach powykradac:P...pozegnac sie i w ogole tak na spontan bez strasu i zmartwien ze trzeba jakos dobrnac do poznania...tsssyyy...pelen loozik:):):):):):):):)

Ale wy zli i mhhrrooczniii :diabloti::mad::grin:

Posted

Tiesto_kennel napisał(a):

Z tego co mi wiadomo to można brać udział w MP do końca roku kalendarzowego w którym skończy sie 18 lat:razz: a ty skończyłaś 18 w tamtym roku:roll:

Posted

Obecnie w regulaminie jest wyraznie zazcanone ze Ci co w zeszlym roku skonczyli 18 lat, juz niestety nie moga startowac. Kiedys to nie bylo tak wyrazne w regulaminie zaznaczone.
Ja w kazdym razie startowalam jak mialam 18 lat raz w zyciu..:roll: bo 18 wypadala mi zawsze po Poznaniu( to znaczy ze moje urodziny), bylo to na klubowce wegierskiej, ale to sie sama spytalam organizatorow czy jak mam 18 lat to moge startowac... powiedzieli ze nie maja nic przeciwko ( niestety nie wiem nawet jakie byly granice wiekowe wtedy na Wegrzech;)

Posted

ogolnie to wam napisze ze te nasze regulaminy to sa smieszne:/...ale to juz nie odnosnie teo tematu z moimi wystepami...chodzi mi o zm iane regulaminu np w polowie sezonu i ze niby do niego juz sie trzeba stosowac...a w ogole to smieszne dla mnie byly finaly!!!poznan...ok wiem bylam po 18-stce to nie moglam reprezentowac polski na swiatowce a co z konkursem o wyjazd na Crufta na ktorym wlasnie jest Rafal?!?!to jest smieszne bo on ma urodziny w grudniu a ja w pazdzierniku...jadac do anglii mamy po tyle samo lat!!!!!!!!!!wiec cos jest nie halo prawda!?!jaka w tym logika ze sie wczesniej od niego o 1,5 miesiaca urodzilam?!?to mi sie nie podoba i na przyszlosc chce sie za to wziac...zeby innym nie robiono tylku krzywd co nam...tym starszym prezenterom:/....pozdrawiam

Posted

no w niedziele...tak ok 10 rano...konkurs ktory staje sie powaznym hobby wielu ludzi...i nie mozna sobie z ludzi robic zartow!!!...International Junior Handling Final...i pomyslec ze to bylo rok temu...:(buuuuuuu.....