Agasia Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Akurat na Bialystok nie ma co narzekac, zawsze sa tam fajne nagrody, a niektorzy biora i nagrod 0 :) Quote
Nesjanna Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 no dziewczynki kochane komu zasponsorować MP w Białymstoku ???? w zamian za wystawienie 2 grzywaczy :loveu: Quote
LAURA Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 hahaha ;] ja niestety nie moge......mam klubowowke chartow dzień wcześniej a tego dnia co jest bialystkok mam coursing.. :) Quote
MagicJohnson Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 a my przyjedziemy z LT z pudelkiem do wystawienia i mlodego prezentera przywieziemy:cool3: :p Quote
Guest Reyes Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Ja bym chętnie Ci pomogła, ale zadaleeeko... :( Quote
Nesjanna Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Agasia - cenię Was bardzo wysoko :loveu::loveu::loveu: wiem jak wspaniale wystawiacie psy bo nie raz obserwowałam konkurs młodego prezentera czasami to tylko się od Was uczyć Quote
Paaati_93 Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Nesjanka ja bym chętnie wystawiła twoje Grzywace lecz jadę tydzień wcześniej do Niemczech :( Wileka szkoda..może uda mi się rodziców namówić na przesunięcie..kto wie :D Quote
Agasia Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Skoro MagicJohnson przywozi ze sobą jakiegoś prezentera - moze Nesjanko do niej się zgłoś :) Quote
MagicJohnson Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Agasia napisał(a):Skoro MagicJohnson przywozi ze sobą jakiegoś prezentera - moze Nesjanko do niej się zgłoś :) Przyjedziemy - ja i moja siostra. Ja juz ukonczylam kariere MP, a moja siostrzyczka jeszcze nie :) Mile pomozemy wystawic Waszych grzywek:cool3: Ja moge pomoc w tym wypadku, jezeli czas ringu nie zejdzie sie z ringiem mego pudla:roll: Quote
Agasia Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Z tego co widze to pudle i grzywki sedziuje ten sam sedzia, a wiec nie zbiegna sie napewno ;0 Quote
Gazuś Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 A ja rozpoczęłam dzisian pracę "handlerską" przed Sopotem ;) Od rana do południa była u mnie na ćwiczeniach beagielka (fajnie nam idzie)... bawiłyśmy się, wystawiałayśmy, byłyśmy na spacerku, biegałyśmy na ringówce ;) ;) O 15 przyjechał Goldas i zostaje u mnie do piątku ;) Będziemy ćwiczyć ;) Quote
Agasia Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 robota wre ;) Jak ma beagielka w papierach :)? Quote
Gazuś Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 AMELIA Ambroży :lol: A co, spotykamy się na ringu beagli w Sopocie? :cool3: Quote
Agasia Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Gazuś napisał(a):AMELIA Ambroży :lol: A co, spotykamy się na ringu beagli w Sopocie? :cool3: Nie, za to spotkacie się na ringu z córeczką mojego Snoopa :lol: Quote
Gazuś Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Po SHELAFT BILLY WHIZZ of Dialynne (w posiadaniu hodowli Catulus) - NADIN Połkrza (Hodowla Ambroży) Quote
Nesjanna Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 MagicJohnson napisał(a):Przyjedziemy - ja i moja siostra. Ja juz ukonczylam kariere MP, a moja siostrzyczka jeszcze nie :) Mile pomozemy wystawic Waszych grzywek:cool3: Ja moge pomoc w tym wypadku, jezeli czas ringu nie zejdzie sie z ringiem mego pudla:roll: Magic - wysłałam ci pw - odpisz proszę Quote
Agasia Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Nesjanka jezeli jeszcze potrzebny handler to i ja w Bialymstoku jednak będe. Quote
Nesjanna Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Agasia - to fajnie, jeszcze nie wybrałam nikogo - napisz do mnie na gg :loveu: Quote
paulinka13 Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 melduje sie na forum po tygodniowej nieobecnosci:):) jam juz w Sopocie czekam na was i wystawe!! Quote
Asta Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Asta powraca po prawie tygodniowym urlopie :lol: Hm i trzeba troche po pisać... Zapinki: racja, w zeszłym roku w Sopocie kupiłam główkę amstaffka za 25zł :) a tą z JH od Asi w Opolu za 10zł (zeszłego roku). Co do www JH: ja jestem jak najbardziej zza :) Zawsze jakoś pomóc można... Agasiu ja córkę snoopa biorę w niedzielę na mp, tylko żeby wstydu nie przynieść :lol: Cóż, już po jutrze Sopot, pełno znajomych i dogomaniaków ;) Quote
Recommended Posts