Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Reyes
Posted

Ja bym chętnie Ci pomogła, ale zadaleeeko... :(

Posted

Agasia - cenię Was bardzo wysoko :loveu::loveu::loveu:
wiem jak wspaniale wystawiacie psy bo nie raz obserwowałam konkurs młodego prezentera czasami to tylko się od Was uczyć

Posted

Nesjanka ja bym chętnie wystawiła twoje Grzywace lecz jadę tydzień wcześniej do Niemczech :( Wileka szkoda..może uda mi się rodziców namówić na przesunięcie..kto wie :D

Posted

Agasia napisał(a):
Skoro MagicJohnson przywozi ze sobą jakiegoś prezentera - moze Nesjanko do niej się zgłoś :)

Przyjedziemy - ja i moja siostra. Ja juz ukonczylam kariere MP, a moja siostrzyczka jeszcze nie :) Mile pomozemy wystawic Waszych grzywek:cool3: Ja moge pomoc w tym wypadku, jezeli czas ringu nie zejdzie sie z ringiem mego pudla:roll:

Posted

A ja rozpoczęłam dzisian pracę "handlerską" przed Sopotem ;)

Od rana do południa była u mnie na ćwiczeniach beagielka (fajnie nam idzie)... bawiłyśmy się, wystawiałayśmy, byłyśmy na spacerku, biegałyśmy na ringówce ;) ;)

O 15 przyjechał Goldas i zostaje u mnie do piątku ;) Będziemy ćwiczyć ;)

Posted

Gazuś napisał(a):
AMELIA Ambroży :lol:
A co, spotykamy się na ringu beagli w Sopocie? :cool3:

Nie, za to spotkacie się na ringu z córeczką mojego Snoopa :lol:

Posted

MagicJohnson napisał(a):
Przyjedziemy - ja i moja siostra. Ja juz ukonczylam kariere MP, a moja siostrzyczka jeszcze nie :) Mile pomozemy wystawic Waszych grzywek:cool3: Ja moge pomoc w tym wypadku, jezeli czas ringu nie zejdzie sie z ringiem mego pudla:roll:

Magic - wysłałam ci pw - odpisz proszę

Posted

Asta powraca po prawie tygodniowym urlopie :lol: Hm i trzeba troche po pisać... Zapinki: racja, w zeszłym roku w Sopocie kupiłam główkę amstaffka za 25zł :) a tą z JH od Asi w Opolu za 10zł (zeszłego roku). Co do www JH: ja jestem jak najbardziej zza :) Zawsze jakoś pomóc można...
Agasiu ja córkę snoopa biorę w niedzielę na mp, tylko żeby wstydu nie przynieść :lol: Cóż, już po jutrze Sopot, pełno znajomych i dogomaniaków ;)