Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

LAURA napisał(a):
niby jesteśmy w EU..ale jakos tego nie widac:diabloti: ale dobra..tez uwazam,ze to bedize duze urozmaicenie... :D

Gazuś - mam (chyba) z tej seri z whippetem takie cos :) tylko drogie..srebrna 40PLN a złota 50PLN.....

No drogie drogie - widziałam już i srebrne po 50 ;)

Chociaż zatanawiam się, ile tak naprawdę jest to warte?

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witam,

a ja ponawiam swoje pytanie:

czy ktoś mógłby mi pomóc w Białymstoku ????

miałam chęć zgłosić i yorki i grzywacze

ale w związku z tym, że skręciłam nogę i mam w gipsie:-( - zależałoby mi na profesjonalnym wystawieniu przynajmniej grzywaczy :cool3:

a jak to było z tym juniorhandling.pl ?????

Posted

sheltia12 napisał(a):
A nie wiecie czy w sopocie będa miec takie tyle że z owczarkami szetlandzkimi?

Pozdrawiam,
Sheltia

Mysle ze tak bo ja tez chce sobie kupic tylko ze jeszcze nie wiem z czym czy z jamnikiem , afganem, bokserem albo bouvierm :)
Moja koleznka kupiła rok temu w sopocie zapinke ale tylko głowe za 20 złoty :)

Pozdrawiam :)

Posted

Ja dzisiaj przejzalam najnowszego PP w sklepie ;) Jest o Mlodym Prezenterze, wywiad z Przemkiem Walczakiem i z p. Witkowska oraz sporo zdjec na ktore zalapala sie np. Gazus ,Florka, Gosia i kropki :) Przeczytalam co nieco oczywiscie bzdur sporo wylapalam... ;) Ale dobrze ze nawet takie malo zwiazane z prawdziwa kynologia pisemka interesuja sie tym konkursem.

Nesjanka - ja niestety nie moge pomoc bo do bstoku nie mam jak dojechac

Posted

Agasia- juz przedtem byłą mowa o tym artykule ;)
W zeszłym roku nie było nic takiego we Wrocławiu, wybrakowanie he he
Jak w tym roku nie bedzie to mam nadzieje, ze na switówce sie załapie :D

Posted

Napewno byly przypinki we Wroclawiu, sa na kazdej miedzynarodowce i wiekszosci krajowek :)

Agasia- juz przedtem byłą mowa o tym artykule

A to przepraszam nie sledze calego tematu

Posted

Nic nie szkodzi ;)

No ale ja przegladnełam wszytskie stoiska.
Były tylko te figurki z danymi rasami. Po zatym rysunki z psami, ogólne stoisko, stoisko z książkami, karma, karma, karma, a i te, legowiska dla psów.

Posted

Ja moją kupowalam w Rydze, ale na stoisku Polaków, ktorzy powiedzieli ze staraja sie byc na kazdej miedzynarodowce :) A napewno nie sa oni jedyni ktorzy sprzedaja te przypinki.

Guest Reyes
Posted

Paaati_93 napisał(a):
Asta ma świetną ;)

Asti jaką masz ?

Posted

kserokopie indexu wysyłasz razem z listem ktory zawiera twoje dane i prośbe na przyjęcie na mistrzsostwa pl kiedy zdobędziesz juz wszyskie pkt ktore mialas zdobyc.....czyli po ostatniej wystawei na ktorej bedizesz i ktora będzie oczywiście przed Poznaniem :)

Guest Reyes
Posted

LAURA napisał(a):
kserokopie indexu wysyłasz razem z listem ktory zawiera twoje dane i prośbe na przyjęcie na mistrzsostwa pl kiedy zdobędziesz juz wszyskie pkt ktore mialas zdobyc.....czyli po ostatniej wystawei na ktorej bedizesz i ktora będzie oczywiście przed Poznaniem :)

Bezpieczniej wysłać poleconym co? Bo ja już znam (allegro) możliwości naszej poczty.

Posted

Podczas wystawy w Białymstoku 27.08.06 nie będą przyjmowane zgłoszenia do Młodego Prezentera.
Jeszcze jest czas do 11 sierpnia aby przesłać zgłoszenie (poczta, fax, email), zawierające dane: imię i nazwisko prezentera, datę urodzenia, rasę, nazwę i numer PKR psa z którym młody prezenter będzie występował.
Opłata 20 zł.

Guest Reyes
Posted

Tangram napisał(a):

Opłata 20 zł.

Wściekli się ostatnio...