Gazuś Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 LAURA napisał(a):niby jesteśmy w EU..ale jakos tego nie widac:diabloti: ale dobra..tez uwazam,ze to bedize duze urozmaicenie... :D Gazuś - mam (chyba) z tej seri z whippetem takie cos :) tylko drogie..srebrna 40PLN a złota 50PLN..... No drogie drogie - widziałam już i srebrne po 50 ;) Chociaż zatanawiam się, ile tak naprawdę jest to warte? Quote
sheltia12 Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 A nie wiecie czy w sopocie będa miec takie tyle że z owczarkami szetlandzkimi? Pozdrawiam, Sheltia Quote
Nesjanna Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 witam, a ja ponawiam swoje pytanie: czy ktoś mógłby mi pomóc w Białymstoku ???? miałam chęć zgłosić i yorki i grzywacze ale w związku z tym, że skręciłam nogę i mam w gipsie:-( - zależałoby mi na profesjonalnym wystawieniu przynajmniej grzywaczy :cool3: a jak to było z tym juniorhandling.pl ????? Quote
Florka_xyz Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 sheltia12 napisał(a):A nie wiecie czy w sopocie będa miec takie tyle że z owczarkami szetlandzkimi? Pozdrawiam, Sheltia Mysle ze tak bo ja tez chce sobie kupic tylko ze jeszcze nie wiem z czym czy z jamnikiem , afganem, bokserem albo bouvierm :) Moja koleznka kupiła rok temu w sopocie zapinke ale tylko głowe za 20 złoty :) Pozdrawiam :) Quote
Agasia Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Ja dzisiaj przejzalam najnowszego PP w sklepie ;) Jest o Mlodym Prezenterze, wywiad z Przemkiem Walczakiem i z p. Witkowska oraz sporo zdjec na ktore zalapala sie np. Gazus ,Florka, Gosia i kropki :) Przeczytalam co nieco oczywiscie bzdur sporo wylapalam... ;) Ale dobrze ze nawet takie malo zwiazane z prawdziwa kynologia pisemka interesuja sie tym konkursem. Nesjanka - ja niestety nie moge pomoc bo do bstoku nie mam jak dojechac Quote
Nesjanna Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Agasia - tak czy inaczej dzięki :lol: czekam na innych ..... napiszcie proszę co się stało z www.juniorhandling.pl Quote
Atena Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Agasia- juz przedtem byłą mowa o tym artykule ;) W zeszłym roku nie było nic takiego we Wrocławiu, wybrakowanie he he Jak w tym roku nie bedzie to mam nadzieje, ze na switówce sie załapie :D Quote
Agasia Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Napewno byly przypinki we Wroclawiu, sa na kazdej miedzynarodowce i wiekszosci krajowek :) Agasia- juz przedtem byłą mowa o tym artykule A to przepraszam nie sledze calego tematu Quote
Atena Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Nic nie szkodzi ;) No ale ja przegladnełam wszytskie stoiska. Były tylko te figurki z danymi rasami. Po zatym rysunki z psami, ogólne stoisko, stoisko z książkami, karma, karma, karma, a i te, legowiska dla psów. Quote
Agasia Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Ja moją kupowalam w Rydze, ale na stoisku Polaków, ktorzy powiedzieli ze staraja sie byc na kazdej miedzynarodowce :) A napewno nie sa oni jedyni ktorzy sprzedaja te przypinki. Quote
Paaati_93 Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Mam nadzieję że w Sopocie będa zapinki, Asta ma świetną ;) Quote
Guest Reyes Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Paaati_93 napisał(a): Asta ma świetną ;) Asti jaką masz ? Quote
Florka_xyz Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Reyes napisał(a):Asti jaką masz ? Asti ma z głowa Amstaffa :) Z tego co wiem kupiła rok temu w Sopocie za 20 zł :) Quote
fidekangela Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 W sopocie będą napewno wkńcu to międzynarodówka Quote
LAURA Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 ta firma z tymi klipsami po 50 zl znajduje sie w Gdyni więc powinni być w Sopocie :) Quote
olaglowka Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Ja sobie kupilam w firmie z gdzyni poprostu cudo Quote
martyna. Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Hej, Mam pytanko...Do kiedy mozna sie zglaszac na Mistrzostwa Polski JH ? I jak to zrobic? Pozrawiam Quote
LAURA Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 kserokopie indexu wysyłasz razem z listem ktory zawiera twoje dane i prośbe na przyjęcie na mistrzsostwa pl kiedy zdobędziesz juz wszyskie pkt ktore mialas zdobyc.....czyli po ostatniej wystawei na ktorej bedizesz i ktora będzie oczywiście przed Poznaniem :) Quote
Guest Reyes Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 LAURA napisał(a):kserokopie indexu wysyłasz razem z listem ktory zawiera twoje dane i prośbe na przyjęcie na mistrzsostwa pl kiedy zdobędziesz juz wszyskie pkt ktore mialas zdobyc.....czyli po ostatniej wystawei na ktorej bedizesz i ktora będzie oczywiście przed Poznaniem :) Bezpieczniej wysłać poleconym co? Bo ja już znam (allegro) możliwości naszej poczty. Quote
Florka_xyz Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Reyes napisał(a):Bezpieczniej wysłać poleconym co? Bo ja już znam (allegro) możliwości naszej poczty. Pewnie ze poleconym :) Quote
Nugatika Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Reyes napisał(a):Bezpieczniej wysłać poleconym co? Bo ja już znam (allegro) możliwości naszej poczty. ?????????????????????:roll: Quote
Atena Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Nugatika napisał(a):?????????????????????:roll: Czemu się dziwisz? Quote
Tangram Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Podczas wystawy w Białymstoku 27.08.06 nie będą przyjmowane zgłoszenia do Młodego Prezentera. Jeszcze jest czas do 11 sierpnia aby przesłać zgłoszenie (poczta, fax, email), zawierające dane: imię i nazwisko prezentera, datę urodzenia, rasę, nazwę i numer PKR psa z którym młody prezenter będzie występował. Opłata 20 zł. Quote
Guest Reyes Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Tangram napisał(a): Opłata 20 zł. Wściekli się ostatnio... Quote
Recommended Posts