Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i co z tego ze Bułgaria?? Co z tego ze Rumunia?? O Polsce tez tak mówia, ze jestesmy zacofani itd. Nie co sie wywyzszac.

Z tego co Agasia napisała to wyszczegolnila samych zagranicznych handlerow Izrael, Niemcy, Serbia, o Bułgarskich mowy nie było.
Na Dracule wybiera sie wielu dobrych hodowców z handlerami...i z co z tego ze Rumunia???Gdyby wystawa nie byla organizowana na pewnym prestiżu zapewne nikt by tam sie nie wybierał.

Posted

Fakt Dracula ma pozadna reklamę, dlatego jest "sprestigowana", ale tak samo wielu hodowcow dowiedzialo sie o Bulgarskich 5 wystawach, na ktorych zdobyc mozna bylo 4 championaty i 2 CACIBy. To ze Wy o nich nie slyszalyscie nie znaczy ze byla to kameralna wystawka na jakims zadupiu. Kto chcial ten wiedzial, a obsada byla rowniez bardzo międzynarodowa. Nie zaprzeczam iz Dracula przyciagnie wystawcow sama reklama i jest reklamowana bardzo prestigowo- i bardzo dobrze, tego zabraklo Bulgarii! Powodzenia na Draculi :)

Posted

Racja - a czy to, że w Polsce jest pełno pseudohodowli i tyakei zdanie ma o nas wiele krajów znaczy, że nie ma tutaj, też hodowli przez duże H? :roll:

Posted

Agasia napisał(a):
Fakt Dracula ma pozadna reklamę, dlatego jest "sprestigowana", ale tak samo wielu hodowcow dowiedzialo sie o Bulgarskich 5 wystawach, na ktorych zdobyc mozna bylo 4 championaty i 2 CACIBy. To ze Wy o nich nie slyszalyscie nie znaczy ze byla to kameralna wystawka na jakims zadupiu. Kto chcial ten wiedzial, a obsada byla rowniez bardzo międzynarodowa. Nie zaprzeczam iz Dracula przyciagnie wystawcow sama reklama i jest reklamowana bardzo prestigowo- i bardzo dobrze, tego zabraklo Bulgarii! Powodzenia na Draculi :)

Agasia ale kto tak powiedział?? Ty chyba sobie cos uroiłas??? Po prostu pisałas o takich dobrych handlerach zza granicy a na zdjeciach widać co innego ( dobra zawsze moga to byc fotki innych osob, ale po psach zrozumialam ze to ci). Nikt sie tu nie wypowiada na temat wystaw Bułgarskich- sama im wystawiasz opinie.

ja w Bułgarii kiedys bylam i mam calkiem odmienne zdanie.

Posted

Chodzilo mi po prostu o to ze oddzial Bulgarski tez zorganizowal cos typu "pare wystaw, pare tytulow w jeden tydzien w jednym miejscu" co przyciagnelo wielu hodowcow :)

Posted

i jeszcze Angelika Lipska z gończym pl w młodszej w oba dni ;] i Monika Malitka z whippetem ale w niedz tylko :)

a w starszej kto?? wiem tylko,że ja i Siwy narazie...

Guest Reyes
Posted

Hejka
Mam pytanko, widziałam kilkukrotnie znaczki do numerków z MP. Takie złote czworokątne blaszki. Gdzie można takie nabyć i w jakiej cenie?
Pozrd.