Asta Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Pan Jakubowski ma uprawnienia? :o Jest jeszcze pani Zakrzewska ;) ps Czemu nie weźmiesz Atoska, chłopak juz formę stracił? Quote
gwiezdny-wyslannik Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 P.Jakubowski o ile wiem ma uprawnienia ;) Atosik nie stracił formy,no co ty :lol: Poprostu robie mu taki wakacyjny urlopik i tam gdzie będezi tak mozliwość będę występować z Dee Dee lub innym pożyczonym psem :p . Poprostu tak jak inni chce spróbować z różnymi psami na MP,to chyba nic dziwnego ;) .A z Didusią bardzo dobrze mi się współpracuje,więc nie widzę żadnych przeciwskazań,a jak Młody Prezenter dobrze rozumie się z psem to należy się cieszyć i to wykorzystać :eviltong: . Quote
Asta Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Dokładnie ;) Też pożyczam psy, daję odpocząć B.J, niestety w Gdyni było koniecznością porwanie go na JH, ale cóż, miałam lenia i wyszło jak wyszło i nie mam powodów do dumy... Cóż, nasżło mnie parę mysli po wystawie, więc strzeżcie się ludzie ;) Quote
Pearl Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 lonka napisał(a):Mam nadzieje ze tym razem przywleczesz ten swoj tyleczek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jestem dobrej myśli, zeby mi tyłek z formy nie wyszedł:diabloti: Quote
flashka-g Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Z tego co wiem to Pan Jakubowski na pewno sędizuje w Będzinie. A w Chojnicach podobno jakiś bład mieli. Quote
Guest Reyes Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 flashka-g napisał(a):Z tego co wiem to Pan Jakubowski na pewno sędizuje w Będzinie. A w Chojnicach podobno jakiś bład mieli. Ja temu panu zazdroszcze, też bym chciała być na 2 wystawach na raz. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 flashka-g napisał(a):Z tego co wiem to Pan Jakubowski na pewno sędizuje w Będzinie. A w Chojnicach podobno jakiś bład mieli. To znaczy,że nie będzie sędziować ozdóbek w Chojnicach?Szkoda :-( .Ciekawe w takim razie kto będzie sędziował IX gr. Quote
Guest Reyes Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Cavalierka napisał(a):To znaczy,że nie będzie sędziować ozdóbek w Chojnicach?Szkoda :-( .Ciekawe w takim razie kto będzie sędziował IX gr. Górą dobra organizacja :roll: Quote
carotina Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 No w Gdynii też miał być pan Jakubowski, nawet jest wpisany na karcie oceny..... podczas gdy sędziowała pani Szulc Quote
flashka-g Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Pan Jakubowski na 100% sedziuje w Będzinie;) Quote
olaglowka Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Ma sedziowac pudle wiec jest w Bedzinie (pudle, yorki i chinskie grzywacze) Quote
flashka-g Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 no wiesz w Chojnicach tez byl wpisany w ulotke. Ale ja mam potwierdzone info od Organizatora naszego dogomaniaka Ravka. Wiec to bankowe.;) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Ok dzięki za info ;) Rzeczywiście IX gr. w Gdyni miała sędziować p.Junikiewicz i p.Jakubowski,a ostatecznie sędziowała p.Szulc :roll: . Quote
AgaCzips Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 a ja mam pytanie całkiem z innej beczki:oops: Otóż w regulaminie MP jest napisane: Pies może być zgłoszony tylko do konkursu Młody Prezenter, ale musi odpowiadać tym samym warunkom jak przy zgłoszeniu na wystawę. To znaczy że nie muszę wystawiać psa w ringu tylko na MP. Czy ja muszę wziąć jakieś potwierdzenie, że on idzie na MP, w razie gdyby nie chcieli go wpuścić? I czy w zgłoszeniu muszę pisać adres właściciela i hodowcy, ojca,matkę psa czy wystarczy poprostu imie psa,rase i PKR? Przepraszam was za takie banalne pytanie, ale będę startować 2 raz na MP(o ile dojadę):oops: :oops: :oops: Quote
Alyshia Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Reyes napisał(a): Alyshia mnie jednak nie będzie ^^ Quote
Guest Reyes Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Alyshia napisał(a):mnie jednak nie będzie ^^ Czemu :-( Wielka szkoda Quote
flashka-g Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='AgaCzips']a ja mam pytanie całkiem z innej beczki:oops: Otóż w regulaminie MP jest napisane: To znaczy że nie muszę wystawiać psa w ringu tylko na MP. Czy ja muszę wziąć jakieś potwierdzenie, że on idzie na MP, w razie gdyby nie chcieli go wpuścić? I czy w zgłoszeniu muszę pisać adres właściciela i hodowcy, ojca,matkę psa czy wystarczy poprostu imie psa,rase i PKR? Przepraszam was za takie banalne pytanie, ale będę startować 2 raz na MP(o ile dojadę):oops: :oops: :oops: Organizator wystawy powinien Ci wysłac potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia. Tak jest w regulaminie. Jezeli organizator nie wysle potwierdzenia to po prostu nieprzestrzega regulaminu- oczywiscie jezeli ty wyslesz zgloszenie w termininie. Quote
AgaCzips Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Rozumiem, że kopię rodowodu muszę wysłać. A w zgłoszeniu też pisać imie matki, ojca, hodowcę itd. czy nie muszę? Quote
flashka-g Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 w sumie to w regulaminie nie ma wyszczególnione co ma byc wpisane w zgłoszenie. Normalnie zwykle widywałam tylko rase, nazwe psa i własciciela psa. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Tak właściwie to jest wyszczególnione ;): "2.Zgłoszenia pisemne przesyłane na adres organizatora w tym samym terminie co zgłoszenia psów,powinny zawierać następujące dane: -Imię i nazwisko prezentera -datę urodzenia -rasę,nazwę i Nr PKR psa z którym Młody Prezenter będzie występował.(...)" Quote
Nesjanna Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Witam, serdecznie zapraszam wszystkich zainteresowanych do dodania linka o swojej "profesji" oraz bannerka do portalu o grzywaczach www.grzywacze.pl jednocześnie zapytuję: czy w Warszawie lub okolicy jest jakaś profesjonalna osoba która mogłaby przekazać swoje doświadczenia młodej dziewczynie - która pragnie nauczyć się handlingu ? :razz: Quote
martyna. Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Jesli ktos potrzebuje handlera,to ja z checia pomoge:) Nesjanka, pomogłabym Ci z checia ale niestety jestem z Torunia a nie z Wawy :/ Quote
paulinka13 Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Zrobie reklame Martynce - jest naprawde super nauczycielka jesli chodzi o JH. Ja nie wiem wielu rzeczy, ale Martyna swietnie tłumaczy:):):) Quote
Recommended Posts