Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

P.Jakubowski o ile wiem ma uprawnienia ;) Atosik nie stracił formy,no co ty :lol: Poprostu robie mu taki wakacyjny urlopik i tam gdzie będezi tak mozliwość będę występować z Dee Dee lub innym pożyczonym psem :p .
Poprostu tak jak inni chce spróbować z różnymi psami na MP,to chyba nic dziwnego ;) .A z Didusią bardzo dobrze mi się współpracuje,więc nie widzę żadnych przeciwskazań,a jak Młody Prezenter dobrze rozumie się z psem to należy się cieszyć i to wykorzystać :eviltong: .

Posted

Dokładnie ;) Też pożyczam psy, daję odpocząć B.J, niestety w Gdyni było koniecznością porwanie go na JH, ale cóż, miałam lenia i wyszło jak wyszło i nie mam powodów do dumy... Cóż, nasżło mnie parę mysli po wystawie, więc strzeżcie się ludzie ;)

Posted

lonka napisał(a):
Mam nadzieje ze tym razem przywleczesz ten swoj tyleczek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jestem dobrej myśli, zeby mi tyłek z formy nie wyszedł:diabloti:

Guest Reyes
Posted

flashka-g napisał(a):
Z tego co wiem to Pan Jakubowski na pewno sędizuje w Będzinie. A w Chojnicach podobno jakiś bład mieli.

Ja temu panu zazdroszcze, też bym chciała być na 2 wystawach na raz.

Posted

flashka-g napisał(a):
Z tego co wiem to Pan Jakubowski na pewno sędizuje w Będzinie. A w Chojnicach podobno jakiś bład mieli.

To znaczy,że nie będzie sędziować ozdóbek w Chojnicach?Szkoda :-( .Ciekawe w takim razie kto będzie sędziował IX gr.

Guest Reyes
Posted

Cavalierka napisał(a):
To znaczy,że nie będzie sędziować ozdóbek w Chojnicach?Szkoda :-( .Ciekawe w takim razie kto będzie sędziował IX gr.

Górą dobra organizacja :roll:

Posted

a ja mam pytanie całkiem z innej beczki:oops:

Otóż w regulaminie MP jest napisane:

Pies może być zgłoszony tylko do konkursu Młody Prezenter, ale musi odpowiadać tym samym warunkom jak przy zgłoszeniu na wystawę.

To znaczy że nie muszę wystawiać psa w ringu tylko na MP. Czy ja muszę wziąć jakieś potwierdzenie, że on idzie na MP, w razie gdyby nie chcieli go wpuścić? I czy w zgłoszeniu muszę pisać adres właściciela i hodowcy, ojca,matkę psa czy wystarczy poprostu imie psa,rase i PKR?

Przepraszam was za takie banalne pytanie, ale będę startować 2 raz na MP(o ile dojadę):oops: :oops: :oops:

Guest Reyes
Posted

Alyshia napisał(a):
mnie jednak nie będzie ^^

Czemu :-( Wielka szkoda

Posted

[quote name='AgaCzips']a ja mam pytanie całkiem z innej beczki:oops:

Otóż w regulaminie MP jest napisane:

To znaczy że nie muszę wystawiać psa w ringu tylko na MP. Czy ja muszę wziąć jakieś potwierdzenie, że on idzie na MP, w razie gdyby nie chcieli go wpuścić? I czy w zgłoszeniu muszę pisać adres właściciela i hodowcy, ojca,matkę psa czy wystarczy poprostu imie psa,rase i PKR?

Przepraszam was za takie banalne pytanie, ale będę startować 2 raz na MP(o ile dojadę):oops: :oops: :oops:

Organizator wystawy powinien Ci wysłac potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia. Tak jest w regulaminie. Jezeli organizator nie wysle potwierdzenia to po prostu nieprzestrzega regulaminu- oczywiscie jezeli ty wyslesz zgloszenie w termininie.

Posted

Tak właściwie to jest wyszczególnione ;):
"2.Zgłoszenia pisemne przesyłane na adres organizatora w tym samym terminie co zgłoszenia psów,powinny zawierać następujące dane:
-Imię i nazwisko prezentera
-datę urodzenia
-rasę,nazwę i Nr PKR psa z którym Młody Prezenter będzie występował.(...)"

Posted

Witam,

serdecznie zapraszam wszystkich zainteresowanych do dodania linka o swojej "profesji" oraz bannerka do portalu o grzywaczach www.grzywacze.pl

jednocześnie zapytuję:

czy w Warszawie lub okolicy jest jakaś profesjonalna osoba która mogłaby przekazać swoje doświadczenia młodej dziewczynie - która pragnie nauczyć się handlingu ? :razz: