Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli chodzi o Kamilę, to o to mi chiodziło - tzn mi właśnie chodziło o starsza, źle napisałam :lol:
W W-wie startowała na 100% w starszej, z Pauzą na ringówce :lol:

Posted

LAURA napisał(a):
dobra,niech będize ;]

czyli:
Skręt Wkręt Germanika,dla przyjacioł Golasek :lol:

Flashi nie daj się ;]

Wkońcu jakies konkrety :evil_lol:

Guest Reyes
Posted

A może
"Zakręcony Golesek von Skręt Wkręt Germanika " :cool3:

Guest Reyes
Posted

Czarne Gwiazdy napisał(a):
"Zakręcony Golesek von Skręt Wkręt Wchodzi W WIRAŻ Germanika" ;)

No i Git :loveu:

Posted

Wiraż po francusku- virage- czyli Zakręt na polski. Jakbyscie mieli kontakt z gzrywaczmai to byscie wiedzieli ze one robia zakrety w miejscu jak sie na coś cieszą:) takie wiraże;)

Posted

A mi szkoda tych osob co powinny byc dawno w starszej a nie są...bo oznacza to tylko to,że boją sie przegranej,są pod presją rodziców i traktują JH na powaznie...chcą stać caly czas na podium i kolekcjonowac puchary które i tak nic nie znaczą..
Ja JH zawsze traktowałam jako zabawe,nowe doświadczenia z róznymi pieskami,poznawanie ich charakterów i doskonalenie się w handlingu :)[/quote]

ja uwazam, ze powinno sie legitymowac uczestnikow. i macie racje piszac ze kombinowanie i przekrety to tylko oznaka wlasnej słabosci....z drugiej stronu doszly mnie jakies sluchy ze zmienili regulamin czy cos. przez jakis czas bylam zagubiona, ale teraz chyba wiem jak jest. z moich wiadomosci wynika ze:

grupa 1:

od 9- 13 lat (do konca roku kalendarzowego)

grupa 2:

od 14-18 lat

dobrze mysle?? bo sluszalam nawet cos takiego ze na jednej wystawie grupa mlodsza jest do 13, a na innej do 12...nie iwem co o tym myslec...

Posted

Gazuś napisał(a):
Paulina, jak było na obozie? Będziesz w Gdyni?
Z czym? (Bo osoby na MP po psach poznaje :lol: )

no to pisze:) na obozie bylo fajniusio tylko brakowało mi mojego psa i oczywiscie forum:cool3: ale ogólnie miło:) co do gdyni to bede na 99,9% bo własnie pociągu sobie szukam:):) a złapiesza mnie najprawdopodobniej z Cavalierka lub z Astą:) co do pieska to nie wiem jak bedzie...szukam...

Posted

Wyniki z Tucholi :

1.Martyna Sapała z Jack Russell Terrierem + Zwyciezca Dnia
2.Ela Jedlinska z Aridale Terrierem
3.Wiktoria Sapała z Yorkshire Terrierem
4.Prezenter z Aridale Terrierem

Starsza :

1.Prezenterka z Golden Retrieverem
2.Asia Wietrzykowska z Jamnikiem