Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a ogolnie jak sie wam podoba moj podpis?? myslalam z pol godziny co napisac o tych beaglach...tylko jak sie na mojego patrzy caly czas to ciezko wymyslic cokolwiek innego:) no i jak juz Ascie pisalam, Twisterek przeszedl na diete pt. duzo ruchu i koniec. chce wam powiedizec ze juz widac efekty...jakbym mogla wyciągnac go na MP to juz nie wstydzilabym sie tego spaslaka:P

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i ja bardzo proszę o fotki z MP [może być tylko grupa starsza - ale wiem, że wywołałoby to falę prostestów Asty i Paulinki :razz: , więc proszę ogólnie] :)
ja za to postaram się o zdjęcia z niedzielnego Ustronia :)

powodzenia dziewczyny! :cool1:

Guest Reyes
Posted

Alyshia napisał(a):

ja za to postaram się o zdjęcia z niedzielnego Ustronia :)

Te, my w końcu poznać się musimy: w krakowie musiałam przed JH uciekać :shake: .

Posted

Wyniki z Olsztyna:

1.Martyna Sapała(ja):cool3: -Yorkshire Terrier
2.Prezenter z -Chińskim Grzywaczem
3.Wiktoria Sapała-Jack Russell Terrier
4.Ela Jedlińska-Aridale Terrier
5.Marta Górska-Cavalier King Charles Spaniel

Posted

A co tam:) chwalcie sie Młodzi Prezenterzy!! Gratulacje po raz 4 jak dobrze licze:multi: :multi: :evil_lol: :evil_lol:
Asta, my tez zaczniemy, co?? Zawojujemy caly swiat:cool3: :cool3:

Posted

W młodszej wygrała Patrycja Woźniak, na 2 była Marta Osińska z Westem, a dzień zgarneła Kasia Taraszkiewicz.
ps Martyna ja naprawde nic do ciebie nie mam i twojej siostry, a co do mp, to chodzilo o zachwyt, ze zajelas 1 miejsce a Wcia 3, wiec nie wiem po co od razu sie rzucacie

Guest Reyes
Posted

W starszej
2.) Czeska Prezęterka ( o ile dobrze zczaiłam) z Owczarkiem Australijskim
3.) Danuta Ożarowska ( :cool3: ) z Pudlem Miniaturowym

Guest Reyes
Posted

Nie... :shake: ale i tak fajnie. Jeszcze pare takich wystaw i podpatrze jak się pudelki przygotowywuje :evil_lol: .

Posted

narazie dwie fotki z dziesiejszego MP ;)
podium grupy starszej

Reyes i ja :cool3:

ogółem mam do siebie wielki żal, bo przez jeden głupi błąd nie przeszłam.. i to naprawdę durny błąd :/

Guest Reyes
Posted

Bywa że komyś się "trzepnie" i robi jakiś głupi błąd... To niestety normalne, ile razy mnie się zdarzyło :roll: . Raz dokładnie ten sam co tobie...

Posted

Asta, nie to ty sie na mnie rzucasz...Po pierwsze moim zdaniem to w temacie "Junior Handling" powinny być wyniki z MP.Po drugie naprawde nie musisz wchodzic na te forum.Po trzecie dlaczego kiedy ktos inny staje na lokacie to gratulujesz mu,a dlaczego moja wygrana i to ze ja staje na lokatach ci przeszkadza(czyżbyś myślała że zawsze bedę gorsza od ciebie?)?

Posted

A czy ja mówię, że nie powinno być? Pozatym nic nie mam do tego forum i osób na nim zarejestrowanych :roll: Czy ja mam cos do tego, że stanęłaś na pierwszej lokacie i jesteś gorsza ode mnie? Nparawde Cie nie rozumiem...

Posted

Asta napisał(a):
A czy ja mówię, że nie powinno być? Pozatym nic nie mam do tego forum i osób na nim zarejestrowanych :roll: Czy ja mam cos do tego, że stanęłaś na pierwszej lokacie i jesteś gorsza ode mnie? Nparawde Cie nie rozumiem...

No niezbyt miło zabrzmiało to co powiedziałaś gdy ja napisalam wyniki...Chyba masz cos do tego ze byłam I a wynika to z tego co powiedziała mi pewna osoba...