Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie mozecie do tego podejść jak do zabawy...? Czy te punkty są naprawdę glownym celem Waszego zycia...? ;) Ja "stojąc na pudle" zawsze szczeże gratuluje tym którzy stoją na nim "wyżej", nie mam w sobie ani wtedy złości, ani nienawiści i naprawde nieraz nie potrafię zrozumieć zachowania niektórych... Ale może dlatego ze ja zaczelam caly konkurs traktować bardzo "na luzie" ;)

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Najlepiej sie nie martwic i startowac dalej ja tak nie zrobilam i jak mialam 9 lat bylam pierwszy raz dostalam 5 pkt i teraz juz nie startuje ale myysle ze w tym lub przyszlym roku to sie zmieni :)

Posted

Viaoiv a ty musisz mi juz psuć humor? Niestety co mówisz prawdą nie jest. Ja sobie z niej nie zartuje poza wystawą...
O to wyniki z dnia dzisiejszego:
Młodsza
1.Karolina Bruczko z seterem Irlandzkim :)
2.Elżbieta Jasińska z Airedalem Terrierem
3.Katarzyna Jasińska z Syberian Husky
4. Nie ma

Starsza:
1.Przemek Walczak z Beaglem
2.Justyna Pietruszka z sznaucerem miniaturowym pieprz i sól
3. Przegapiłam
4.Aga (Havana z forum) z Seterem Irlandzkim (przepraszam Havanko, ale nie znam tego nazwizka)

Zwycięzca Dnia Karolina Bruczko z Seterem Irlandzkim :)

ps Po zejściu już z ringu bardzo ucieszyła mnie sugestia pana hodowcy, który powiedział, że świetnie zaprezentowałam psa :) Jezeli myslicie, że tylko punkty mi w głowie to się GRUBO MYLICIE.

ps2 zapomniałam dodać, że wyszło na jaw 9dowiedzialam sie od PRZYJACIOLKI), że Patrycja podszywala sie pod wlascicielke doga arlekina :roll: ktorego mialam dzis wystawiac (sunia klasa szczeniat)... (przepraszam ale to musialo jzu wyjsc na jaw, nie jak mowila Viaoiv z niby "nienawisci" tylko otworzenie niektorym oczu).

Posted

Asta, a: "Dowiedziałam się ze idziesz na MP, powiem koleżance i koledze to pośmiejemy się z ciebie razem"?

Sorry że tak bezpośrednio, ale nie lubię czegoś takiego.

Pozdrawiam i gratuluję zwycięstwa.

Guest Reyes
Posted

:-o Wiecie co... Przerażacie mnie troszeczke

Posted

Patrycja niestety bardzo często kłamała swego czasu na forach internetowych :( Pare razy nas oszukała...(posiadaczy beagle'i na pewnym forum) Moze i w tym wypadku to zmysliła ?

Posted

jasne ;)

znak zapytania dałam dlatego, że już się pogubiłam z tymi wystawami ;) myli mi się, kiedy komus pozyczam Monulca, a kiedy sama go biorę no i gdzie ;)

(to brzmi jakby Monuch był superekstrabombowym psem wystawowym :lol: :lol:)

Posted

talut napisał(a):
jasne ;)

znak zapytania dałam dlatego, że już się pogubiłam z tymi wystawami ;) myli mi się, kiedy komus pozyczam Monulca, a kiedy sama go biorę no i gdzie ;)

(to brzmi jakby Monuch był superekstrabombowym psem wystawowym :lol: :lol:)

dobra wiec tak: Monuch z pewnościa jest superhipermega jak każdy beagielek (oszywiscie Snoopy też) z tego co moja pamięć pamięta:lol: to jak kradne Twojego psiaka w niedziele w Sopocie... dobrze mysle??

Posted

dobrze ;)

Monuch z pewnościa jest superhipermega jak każdy beagielek (oszywiscie Snoopy też)

wiesz, Monuch musi mieć coś po Snoopie-oby zdolności wystawowe :lol:

Posted

Z pewnością niektórzy z was pamiętają, że pytałam o p.Marcinkowską. To jakie najczęściej zadaje figury? Może ta pani preferuje jakies pieski? Odpowiedzcie

Posted

Asta napisał(a):

ps Po zejściu już z ringu bardzo ucieszyła mnie sugestia pana hodowcy, który powiedział, że świetnie zaprezentowałam psa :)

Jeżeli chodzi Ci o właścicielkę Diany, to raczej PANI Hodowczyni :lol:
No i gratulacje - Diana to wspaniały, efektowny psiak, na konkurencji takiej jak MP gdzie, jakby nie patrzeć, liczy się pokazowaość ma z handlerem duże szanse :) Dobrze, że wygraliście :)