Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki za gratulacje :P

Reyes Jeżeli chodzi o mnie ja to Mateusz Legieta :P A Ta Pudelka to taka cudowna, że szok :P

A dzisiaj też zgarnąłem BIS JH :P z Siberian Husky CEDAR de Ciukci:)

Gratulacje dla wszystkich :P

I Proszę o Pudlową stronkę :P

Tu jest jeszcze jedna fotka :P

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

JEEEEEEEEEEE! :D Dzięki, dzięki, dzięki :P
No ja to prawie na wszystkich :P oprócz tych nad Morzem :P
No nie 2 pucharki tylko 4 :P bo w Niedziele też 2 :P

Reyes.... Wydaję mi się, że ten Pudel na tej wystawie to było przeznaczenie.... nie mogłem znaleźć psa a tu godzinke przed konkursem od znajomego do znajomego i jest Pudelek.... Ale serio nie dziwię się, (już teraz) że wszyscy właściciele tak kochają swoje pudelki.... a ja się tak zakochałem, że teraz o Pudlach na JH cały czas myślę :P..... :P:P:P:P

Guest Reyes
Posted

MateUsz napisał(a):
Reyes.... Wydaję mi się, że ten Pudel na tej wystawie to było przeznaczenie.... nie mogłem znaleźć psa a tu godzinke przed konkursem od znajomego do znajomego i jest Pudelek.... Ale serio nie dziwię się, (już teraz) że wszyscy właściciele tak kochają swoje pudelki.... a ja się tak zakochałem, że teraz o Pudlach na JH cały czas myślę :P..... :P:P:P:P

Wiesz ja już troszkę w pudlach robie, służę pomocą jak co....
Zresztą wpadnij do Heroinogrodu na chyba 8 stronę to będziesz wiedział co ja o tej rasie sądzę.

• 2 weeks later...
Posted

Słońca, szczęścia, pomyślności,
w pierwsze święto dużo gości,
w drugie święto dużo wody-
to dla zdrowia i urody!
Mnóstwo jajek kolorowych,
Świąt Wesołych oraz zdrowych!

Życzy Florka i hod.XYZ:)

• 3 weeks later...
Posted

Czy wie ktoś może jak mam zgłosić się do inowrocławia, bo od tygodnia no ponad nie dostałam odp. a jutro ostatni dzieńi chciałabym dzisiaj wysłać zgłoszenie...

Guest Reyes
Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Niech mi ktoś powie.

Wiesz zygzak jest na tyle rzadki... :-o Nigdy nie dostałam:shake:.
8 to na pewno nie jest, trójkąt też nie, trójkąty 2 pod rząd tez nie, coś wpisane w coś chyba też nie :roll: - więc pewnie zygzak...

Posted

Boże... żenada z tymi wszystkimi wymyślnymi figurami.... Czy tu chodzi o to,żeby jak najlepiej pokazać psa czy może, żeby sprawdzić koordynację ruchową handlera itp???:mad::mad::mad: Nie podoba mi się takie wymyślanie...:angryy::angryy::angryy:

Posted

O, widze że filmik mojego autorstwa się tu pojawił.
To był chyba zygzak, nie pamiętam dokładnie, w każdym razie był zadany przy wyborze Zw.Dnia.
Bardzo wymyślne figury zadaje p.Siejkowski, chyba z ciekawości się kiedyś do niego wybiorę :evil_lol:

Guest Reyes
Posted

marymek napisał(a):

Bardzo wymyślne figury zadaje p.Siejkowski, chyba z ciekawości się kiedyś do niego wybiorę :evil_lol:

Uwielbiam tego Pana - zawszę się cieszę jak widzę że sędziuje.:loveu::loveu:
Zawsze fajnie jest gdy on ocenia :multi:

Guest Reyes
Posted

MaDzik... :loveu: Czuje że się zaprzyjaźnimy :diabloti: