MateUsz Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Ej dopiero dziś zobaczyłem błąd w moim poście gdzie pisze o SPECJALISTYCZNYCH SHELITE :O <lol2> pisałem post i e-mail jednocześnie:P i sorka za błąd :P Quote
Zebra Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 AlaNowak- bardzo dziekuję, przykro mi, ale nie mam z nim żadnego kontaktu, poprostu podszedł na wystawie i zapytał, czy mógłby zabrać moją Qu na MP. Quote
Chianti Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Czy ktoś wie na ok. którą godzinę jest MP w Katowicach w piątek? :oops: Wiem, że jeszcze trochę czasu, ale może już coś wiadomo? Quote
Coffee&Nera Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Martynka musimy rozkręcic temacik... Kto będzie w Opolu albo w Krakowie na MP? Z wielką chęcią ja poznam bo napewno będe. Jeszcze najprawdopdobnie Warszawa i tutaj mozliwe wystartuje na MP ;) Quote
MateUsz Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Ja będę na wszystkich wyżej wymienionych + jeszcze inne...Niestety Północne części Polski odpadają... ale jeszcze nic nie wiadomo... Quote
Ewelina & Hera Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 W najbliższym czasie będę w Katowicach, Opolu, Częstochowie, może w Legionowie, Lesznie i jeszcze coś zobaczymy :)... Quote
marymek Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Ja wybieram się do Katowic, później może Częstochowa, Opole, Ostrava. Ktoś pytał o Kraków - powinnam się pojawić. ;-) Quote
Ewelina & Hera Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Chianti napisał(a):Czy ktoś wie na ok. którą godzinę jest MP w Katowicach w piątek? :oops: Wiem, że jeszcze trochę czasu, ale może już coś wiadomo? O, podłączam się do pytania, żeby nie było tak jak w Głogowie, że się spóźniłam i jeszcze pies z którym miałam iść, nie zdążył się wystawić na "normalnym" ringu :cool1: Quote
Agasia Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 W Katowicach MP byl zawsze podczas oceny na ringu, tak chyba ok. godz 11 na ringu glownym. Quote
Guest Reyes Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Agasia napisał(a):W Katowicach MP byl zawsze podczas oceny na ringu, tak chyba ok. godz 11 na ringu glownym. Widziałam że sędziny z Katowic nie dostały ras do oceniania. :cool3: Może to dobry znak i przeprowadzą ocenę na zasadzie "kto kiedy przyjdzie " Quote
Ewelina & Hera Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Agasia napisał(a):W Katowicach MP byl zawsze podczas oceny na ringu, tak chyba ok. godz 11 na ringu glownym. Reyes napisał(a):Widziałam że sędziny z Katowic nie dostały ras do oceniania. :cool3: Może to dobry znak i przeprowadzą ocenę na zasadzie "kto kiedy przyjdzie " Mam nadzieję, że będzie "kto kiedy przyjdzie", bo szczerze mówiąc jadę tam bardziej na jh niż z wyżliną, bo konkurencja w wyżłach ostra, zresztą chyba jak w każdej rasie... Danka, a Ty w piątek będziesz ;)? Quote
Guest Reyes Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Lounelines napisał(a):Mam nadzieję, że będzie "kto kiedy przyjdzie", bo szczerze mówiąc jadę tam bardziej na jh niż z wyżliną, bo konkurencja w wyżłach ostra, zresztą chyba jak w każdej rasie... Danka, a Ty w piątek będziesz ;)? Jestem wszystkie trzy. Ps. Co ty się wygłupiasz! Ring ważniejszy! A nóż się uda i na Crufts się załapiesz :multi: Quote
Codik&Toffik Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Ja będę Katowice x3, Ostrava, Częstochowa (ale nie JH:mad:), tutaj moze jakaś niespodzianka:razz:, pewnie Bytom, Kraków, i zobaczymy :lol: Quote
Coffee&Nera Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Oj no to Bartek ja cie zamęcze na Krakowie ostro... Jak Magdzie wystawianie w Katowicach pokazesz to ja sie zapisuje do ciebie na Krakow na figury do MP ;) Quote
Codik&Toffik Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Ok, jakoś damy radę.:mad: :evil_lol: ;) Quote
Codik&Toffik Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Aaaa i na mojej stronie w dziale Junior Handling już niebawem będą figury z MP ;) Quote
Cambel&Megi Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Nerul napisał(a):Oj no to Bartek ja cie zamęcze na Krakowie ostro... Jak Magdzie wystawianie w Katowicach pokazesz to ja sie zapisuje do ciebie na Krakow na figury do MP ;) Proponuję zacząć na początek od łatwiejszych rzeczy niż figury... :lol: Quote
Codik&Toffik Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Figury nie są takie trudne ... ;) Quote
Martynaaaa Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Pewnie że nie są.Trzeba mieć dobre nastawienie i chęci ;) Fakt nie mówie tu o jakiś 8 czy zygzakach...:eviltong: Quote
Ewelina & Hera Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Reyes napisał(a):Jestem wszystkie trzy. Ps. Co ty się wygłupiasz! Ring ważniejszy! A nóż się uda i na Crufts się załapiesz :multi: Że ważniejszy to wiem, ale w mojej klasie staweczka dość silna się szykuje ;)... Quote
Martynaaaa Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Lounelines powiedz mi czy fotki dostane? :cool3: bo coś doczekać się nie mogę :evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Codik&Toffik napisał(a):Figury nie są takie trudne ... ;) Jasne, że nie są ;), ale zanim się zacznie ćwiczyć, trzeba wiedzieć kilka innych podstawowych spraw, zresztą, Nerul dobrze wie o co mi chodzi. :) Quote
Recommended Posts