Coffee&Nera Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Codik&Toffik napisał(a):Dwóch na 3 miejscu nie może być :eviltong: Na III byłem ja czyli Bartosz Straszak ;) A to chodzilo o lokate czy ogolnie kto byl? :oops::eviltong: A to jak o lokate to normalne ze ty ty :diabloti: Quote
Codik&Toffik Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Rzeczywiście cenę dali nie z tej ziemi, ale to będzie moja pierwszy start, a do Częstochowy mam blisko więc raczej sie zgłoszę. Będę z husky. Ja tego tak nie zostawię... Jak na debiut wybrałaś sobie nie ciekawą wystawe, bo musisz zapłącić aż 50 zł a na nagrody pewnie nie ma co liczyć... Lepiej wpadaj do Katowic chodziaż tam tez drogo ale za tą kwote możesz tutaj startowac w 2 dni ;) Nerul napisał(a):A to chodzilo o lokate czy ogolnie kto byl? :oops::eviltong: A to jak o lokate to normalne ze ty ty :diabloti: Lokatę... :lol: Bo ogólnie na MP było troche tych osób w gr. starszej, na internecie jest ;) Ale facetów to było 3 :eviltong: Quote
Zuza i Noddy Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Chcę tam wystartować tylko dlatego, ze mam bardzo blisko. Quote
AlaNowak Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 jelsi ma ktos fotki z JH w rzeszowie (sobota i naedziela)- wklejcie je;) Quote
AlaNowak Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Grrrrrrr, mnie to juz zlapac nei mogli... Quote
flashka-g Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Gratulacje dla wszystkich:):) Bartek i dla Ciebie szczegolnie...:):) i dla Toffika:loveu::loveu::loveu: Quote
Coffee&Nera Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='AlaNowak']Grrrrrrr, mnie to juz zlapac nei mogli... Ja cie mam złapaną- specjalnie jedna fotke zrobilam 4 lokacie bo... światło padało tylko na 3 osoby a czwarta tez musi miec przeciez zdjecie :diabloti: Quote
AlaNowak Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Super, dzieki:loveu: Mogę na swoja www i do hodowcy wyslac? Quote
Coffee&Nera Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 AlaNowak napisał(a):Super, dzieki:loveu: Mogę na swoja www i do hodowcy wyslac? Oczywiscie... miałam wiecej zdjec z tobą jednak... światło. Co prawda ustawiałam ręcznie ale :roll::mad: Quote
Kaya Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Gratuluje wszytskim :D :razz: ja chyba się zdecyduje na MP w ydgoszczy/Toruniu ;) Quote
Sandi Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 marymek napisał(a):Gratulacje za Rzeszów :) Ja będę i w Kato i w Częstochowie, z tym że nie wiem czy do Cz-y się zgłaszać na MP, w końcu opłata ma być 50 zł :shake: 50 zł za MP ??!!:crazyeye: Quote
Sandi Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Codik&Toffik napisał(a):Dzowniłęm do ZKwP Częstochowa, i jutro jeszcze raz zadzwonie po wtedy będzie przewodniczący oddziału... TO JEST CHORE !!!!!!!!! 50 zł za MP !!!!! [SIZE=2]Zadzowoniłem tam i móie tej Pan, ze to nie ejst normalne zeby za MP płacić tyle co prawie za zgłoszenie psa, to widze, ze Pani bardzo "normalna" zaczeła mnie poprawiać, że zgłoszenie psa 70zł. :roll: I powiedziałem, że raczej nikt nie przyjdzie z MP na tą wystawe, a ona znów poprawia, że na Junior Handling nie przyjdą osoby ale na ringi z psami przyjdą... :mad: oni są chyba nie normalni!! :evil_lol: Quote
flashka-g Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Żałosne.. powinniscie zrobic jakas skarge do Zarządu Głownego bo to jest kpina z taka ceną za zwykla krajowke. Quote
Codik&Toffik Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 flashka-g napisał(a):Żałosne.. powinniscie zrobic jakas skarge do Zarządu Głownego bo to jest kpina z taka ceną za zwykla krajowke. ...Bartuś juz o tym pomyślał... :diabloti::razz: :mad: Quote
Cambel&Megi Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Zaczynam moją przygodę z MP w Jarosławiu, grupa starsza, z whippetką koleżanki...:lol: Nie przeglądałam wątku, nie wiem, czy to może już było, ale pytam: Na jakiejś stronie wyczytałam, że oprócz podstawowych figur, jak L, trójkąt itp. sędziowie zadają też inne, jak zyzgak, czy litera S. Macie może schematy tych innych figur? Z góry dziękuję. Quote
Sandra i Soul :) Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Ja też dopiero zaczynam (debiucik w Bydgoszczy z yorkiem ;) )i uczę się tych figur z filmików. http://video.google.pl/videoplay?docid=-6983333777258990282&q=junior+handling+t&total=33&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=7 Quote
Cambel&Megi Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Sandra i Soul :) napisał(a):Ja też dopiero zaczynam (debiucik w Bydgoszczy z yorkiem ;) )i uczę się tych figur z filmików. http://video.google.pl/videoplay?docid=-6983333777258990282&q=junior+handling+t&total=33&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=7 Oooo o filmikach nie pomyślałam, dzięki wielkie! Idę się edukować ;) Quote
Sandi Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Oooo o filmikach nie pomyślałam, dzięki wielkie! Idę się edukować ;) No to powodzenia :cool3: Quote
Zuza i Noddy Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Codik&Toffik daj znać jak uda ci się coś zdziałać z Częstochową. Quote
Codik&Toffik Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Codik&Toffik daj znać jak uda ci się coś zdziałać z Częstochową. Hmm... Zadzwoniłem do Częstochowy, mówiąc, że ten konkurs jest po to aby zachęcać młodzież do handlingu, żeby poznawały kynologię, a nie po to, żeby brać pieniądze I TO JAKIE! Maja propagować a nie zniechęcać... No to Pani powiedziała, że jest kupe innych związków i, że u nich nie musimy brać w konkursie udziału skoro 50zł to dużo :roll:... Ale zostaje jeszcze Waraszwa :cool3::diabloti:... Quote
Cambel&Megi Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Filmiki obejrzane, przeanalizowane, jestem po 1 próbach biegania wg figur (wcześniej biegałam kilka razy tak jak na ringu, okrąg i po prostej), myślę, że było całkiem dobrze...:lol: Ćwiczyłam z moją kundelką, więc statyka nie bardzo, bo niby wg jakiego wzorca, ale w ruchu mniej więcej opanowałam, oczywiście wymaga to jeszcze ćwiczen: prowadzenie psa po prostej, po okręgu, po literze T, L (z uwzględnieniem miejsca sędziego :razz:), po trójkącie, po trójkącie przy zmianie miejsca sędziego :multi: Quote
martyna. Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 50 złotych to duża przesada,tym bardziej, że to krajówka..:/ Bartek daj znać jak będzie coś wiadomo :] Kiedyś prezenter był bezpłatny,potem 10-20 zł,a teraz...nawet 50.Może za rok 100 wezmą,jak dalej tak będą... Teraz w Toruniu MP kosztuje 10 zł za dzień.W Rzeszowie 20(z tego co pamiętam,bo mama płaciła),ale jakie nagrody,fajne pucharki i dobra jakościowo karma do tego.Jak dla mnie Częstochowa powinna wziąć przykład z Rzeszowa. Quote
Sandi Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Martyna2006 napisał(a):50 złotych to duża przesada,tym bardziej, że to krajówka..:/ Bartek daj znać jak będzie coś wiadomo :] Kiedyś prezenter był bezpłatny,potem 10-20 zł,a teraz...nawet 50.Może za rok 100 wezmą,jak dalej tak będą... Teraz w Toruniu MP kosztuje 10 zł za dzień.W Rzeszowie 20(z tego co pamiętam,bo mama płaciła),ale jakie nagrody,fajne pucharki i dobra jakościowo karma do tego.Jak dla mnie Częstochowa powinna wziąć przykład z Rzeszowa. Zgadzam się w 100 % ! No chyba że Częstochowa przewiduje mega wypasione nagrody w co szczerze wątpie :mad: Quote
Recommended Posts