Dorkaa Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Gratulacje :) :) :) Kiedy następna wystawa? Quote
marymek Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Gratulacje :) Dorka - 25,26 i 27 trwa wystawa w Głogowie, następna polska to dopiero Rzeszowska międzynarodówka 9-10 luty ;-) Quote
Fart Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 dzsiaj tj w sobote drugiego dnia glogowskiej wystawy Zwyciestwo Dnia dla Oli. - serdeczne gratulacje dla Oli i innych uczestnikow konkursu. Quote
Dorkaa Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 A to nawet niedakeko do następnej wystawy. Gratulacje :) A jak stawka w gr. mł. i star. ? Quote
Fart Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 trzeciego dnia glogowskiej wystawy ZWYCIESTWO DNIA dla OLI !!!!!!!!!!!!!!! Wielkie Brawa i Gratulacje dla Wszystkich - ja nie podam niestety pelnych wynikow , jako ze "udzial" w imprezie biore telefonicznie Quote
Agasia Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Ola nasza szalona dziewczyna, wszystko zgarnie, nic sie nie podzieli :diabloti::diabloti: Brawa ;) Fart - ciekawa jestem - jakiego Olcia wybrala psa na Crufts? Wystapi z borzojem, czy z inna rasa :)? Quote
MateUsz Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Nie chcę się wtrącać :) ale Ola w Kielcach o seterku wspominała :) Quote
olaglowka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 GRATULACJE DLA OLI!!! i pozostalych również :) Quote
Fart Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Agasia jasne, ze preferujemy charta;), ale Ola jest otwarta na wszystko... i jasne ze preferujemy wszystko do czego nie trzeba sie schylac by poglaskac ;) - angielskie borzoje to nie jest to co my obje lubimy NAJ, ale angielskie settery sa mmmiammm... Quote
Codik&Toffik Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Właśnie wróciłem ;) Nie znam Nazwisk dziewczyn które stały na podium, więc poczekam, aż one tutaj same napiszą która na jakim miejscu staneła. :lol: Ja dzisiaj wywalczyłem BEST IN SHOW Junior Handling (starsza) !!! :loveu: Na ringu w mojej rasie było 11 psów z Polski, Czech oraz Niemiec... Toffik w kl. ch. V1, CWC, a Codik (na pierwszej wystawie w Polsce po przejściu do klas pośr/otw.) V1, CWC, BOS, BOB a na finałach w najliczniejszej grupie wystawy ( wiadomość od organizatoró) BOG III !!!!!!!!! :loveu: Quote
Codik&Toffik Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Właśnie dostałem kilka zdięć z wyboró BOG IX od Pani Małgorzaty oraz Pana Roberta Patalas. BARDZO DZIĘKUJE :loveu: Jutro dodam jeszcze jakieś swoje fotki ;) Quote
MateUsz Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Gratulacje dla wszystkich BIS-owców :P Gratulacje dla wszystkich BIS-owców :P I czekamy na zdjątka :P;););););););););) Quote
lonka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Wielkie gratulacji dla Oli i Bartusia!!! dodam że w mlodszej Pati zajela 3 miesce a w sobote w rankingi ZK Opole została Nalepszym Prezenterem Opolszczyzny roku 2007:loveu: Quote
Clover Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Codik&Toffik napisał(a): Nie znam Nazwisk dziewczyn które stały na podium, więc poczekam, aż one tutaj same napiszą która na jakim miejscu staneła. :lol: Ja byłam II ;) Jeszcze raz gratulacje dla Ciebie:razz: Quote
olaglowka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Gratulacje Dla Patrycji za ranking !! i dla wszystkich z wystaw rowniez :) Quote
Martynaaaa Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 ja również dołączam się do gratulacji dla wszytskich :lol: ja w piątek byłam na lokacie 3 jak już Florka(;*) wspomniała ;) i być może powtórzę pytanie,ale zapytam raz jeszcze kto wybiera się do Rzeszowa?:cool3: Quote
Martynaaaa Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Clover napisał(a):Ja byłam II ;) Jeszcze raz gratulacje dla Ciebie:razz: Agata miałaś świetną fryzurę :cool3: i szczerze Ci powiem że ładnie ( nie żebym coś miała przeciwko Twojemu pieskowi:) ) wyglądałaś z tym pieskiem Codik&Toffik'a :lol: Quote
EveL_ Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Graatki dla wszystkich zadowolonych z Głogowa ;) (500 strona :drinking:) Quote
Goldenka 02 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Gratulacje dla Patrycji i reszty!!! Quote
tylko psy Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Gratulacje dla wszystkich!!!!!!!!!!!!! Quote
Codik&Toffik Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Martynaaaa napisał(a):Agata miałaś świetną fryzurę :cool3: i szczerze Ci powiem że ładnie ( nie żebym coś miała przeciwko Twojemu pieskowi:) ) wyglądałaś z tym pieskiem Codik&Toffik'a :lol: ...z Codikiem:loveu: Quote
Recommended Posts