Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

trzeciego dnia glogowskiej wystawy

ZWYCIESTWO DNIA dla OLI !!!!!!!!!!!!!!!

Wielkie Brawa i Gratulacje dla Wszystkich

- ja nie podam niestety pelnych wynikow , jako ze "udzial" w imprezie biore telefonicznie

Posted

Ola nasza szalona dziewczyna, wszystko zgarnie, nic sie nie podzieli :diabloti::diabloti: Brawa ;)

Fart - ciekawa jestem - jakiego Olcia wybrala psa na Crufts? Wystapi z borzojem, czy z inna rasa :)?

Posted

Agasia jasne, ze preferujemy charta;), ale Ola jest otwarta na wszystko... i jasne ze preferujemy wszystko do czego nie trzeba sie schylac by poglaskac ;)
- angielskie borzoje to nie jest to co my obje lubimy NAJ, ale angielskie settery sa mmmiammm...

Posted

Właśnie wróciłem ;)

Nie znam Nazwisk dziewczyn które stały na podium, więc poczekam, aż one tutaj same napiszą która na jakim miejscu staneła. :lol:

Ja dzisiaj wywalczyłem BEST IN SHOW Junior Handling (starsza) !!! :loveu:

Na ringu w mojej rasie było 11 psów z Polski, Czech oraz Niemiec... Toffik w kl. ch. V1, CWC, a Codik (na pierwszej wystawie w Polsce po przejściu do klas pośr/otw.) V1, CWC, BOS, BOB a na finałach w najliczniejszej grupie wystawy ( wiadomość od organizatoró) BOG III !!!!!!!!! :loveu:

Posted

Wielkie gratulacji dla Oli i Bartusia!!! dodam że w mlodszej Pati zajela 3 miesce a w sobote w rankingi ZK Opole została Nalepszym Prezenterem Opolszczyzny roku 2007:loveu:

Posted

Codik&Toffik napisał(a):

Nie znam Nazwisk dziewczyn które stały na podium, więc poczekam, aż one tutaj same napiszą która na jakim miejscu staneła. :lol:

Ja byłam II ;) Jeszcze raz gratulacje dla Ciebie:razz:

Posted

ja również dołączam się do gratulacji dla wszytskich :lol:
ja w piątek byłam na lokacie 3 jak już Florka(;*) wspomniała ;)

i być może powtórzę pytanie,ale zapytam raz jeszcze kto wybiera się do Rzeszowa?:cool3:

Posted

Clover napisał(a):
Ja byłam II ;) Jeszcze raz gratulacje dla Ciebie:razz:

Agata miałaś świetną fryzurę :cool3: i szczerze Ci powiem że ładnie ( nie żebym coś miała przeciwko Twojemu pieskowi:) ) wyglądałaś z tym pieskiem Codik&Toffik'a :lol:

Posted

Martynaaaa napisał(a):
Agata miałaś świetną fryzurę :cool3: i szczerze Ci powiem że ładnie ( nie żebym coś miała przeciwko Twojemu pieskowi:) ) wyglądałaś z tym pieskiem Codik&Toffik'a :lol:

...z Codikiem:loveu: