Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Martynaaaa napisał(a):
ahmm to nie dość ze (mam nadzieje) sie poznamy to jeszcze konkurencja miedzy sobą :P

Eeee tam :eviltong: MP powinni się wspierać, a rywalizować w sportowym stylu ;-)

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martynaaaa napisał(a):
No wlasnie chodzi mi o zdrowa rywalizacje :lol: bron Boze inna :shake: do zobaczenia na ringu :)

Żeby co po niektórzy psów sobie nie podtruwali i nie podstawiali haków :razz:
Ja myśle nad MP w Bydgoszczy ...

Posted

Kaya napisał(a):
Żeby co po niektórzy psów sobie nie podtruwali i nie podstawiali haków :razz:

Hehe,oby do tego nie doszło bo wtedy to chyba by byla rzeznia a nie konkurs MP xd

!prosze powiedzcie mi czy w rzeszowie w sobote jest MP?!:roll:

Posted

[quote name='Fart']zyczenia powodzenia wszystkim uczestnikom konkursu w nowym roku skladam w imieniu Oli, jej rodzicow i swoim wlasnym

Dziekujemy bardzo i ja rowniez zycze Oli wszystiego dobrego w nowym roku :)

I tak jak Florka uwazam ze zd j jest fajne ;)

Posted

[quote name='Fart']zyczenia powodzenia wszystkim uczestnikom konkursu w nowym roku skladam w imieniu Oli, jej rodzicow i swoim wlasnym

Fart dziękuje za życzenia ;) Prosze przekaż Oli serdeczne życzenia ode mnie i oczywiście wygranej na Cruft'cie w 2008 :)

Wesołego Nowego Roku 2008 !

Pozdrawiam

Posted

[FONT=Arial]Udanej zabawy Sylwestrowej,
spełnienia marzeń,
wspaniałych chwil spędzonych z psami
i wielu sukcesów na ringach
w nadchodzącym NOWYM ROKU!!!

[/FONT]
Temat czytam od dawna, ale że nie jestem młodym prezenterem to nie pisze :oops:

Posted

Ode mnie też przekaż chociaż się nie znamy osobiście ale podziwiam ją za ten hart ducha i tą miłość do zwierzaków a i przekaż jeszcze że piękne psy. Szczęśliwego Nowego Roku i samych wygranych a przede wszystkim w Anglii. Pozdrawiam

Posted

[FONT=Palatino Linotype]Najlepsze życzenia noworoczne dla Oli, jej rodziców, psiaków oraz dla wszystkich dogomaniaków i ich zwierząt : ).[/FONT]

:smilecol::BIG::drink1::popcorn: -[FONT=Palatino Linotype] I szampańskiej zabawy sylwestrowej : ).[/FONT]

Posted

Fart, dziękujemy za życzenia. Również wszystkiego najlepszego dla Ciebie, Oli i całej jej rodziny :)
Wszystkim handlerom i junior handlerom udanego Sylwestra i samych sukcesów w nadchodzącym 2008 roku! :)

Posted

flashka-g napisał(a):
jeszcze ja wam pozycze;)

moja strona mam nadzieje ze ruszym po nowym roku;)

A mi kurde światówka pokrywa sie równoczesnie z poczatkiem egzaminow:roll: nawet nie mam jak kupic biletow na samolot teraz:roll: Ale tera w sumie bede duzo jezdzic po wystawach zagranicznych bo zaczynam reprezentowac Hiszpanie miedzy innymi:)

Renatko to Ty mowilas ze sie wybierasz na Westminstera??

Tak , owszem planuje taki wyjazd :)Ma byc to prezent na 18 urodzinki :D:D