marymek Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Martynaaaa napisał(a):ahmm to nie dość ze (mam nadzieje) sie poznamy to jeszcze konkurencja miedzy sobą :P Eeee tam :eviltong: MP powinni się wspierać, a rywalizować w sportowym stylu ;-) Quote
Martynaaaa Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 No wlasnie chodzi mi o zdrowa rywalizacje :lol: bron Boze inna :shake: do zobaczenia na ringu :) Quote
Martynaaaa Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Mam pytanie wie ktoś może czy w sobotę w Rzeszowie (pierwszy dzień) jest MP? Quote
Kaya Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Martynaaaa napisał(a):No wlasnie chodzi mi o zdrowa rywalizacje :lol: bron Boze inna :shake: do zobaczenia na ringu :) Żeby co po niektórzy psów sobie nie podtruwali i nie podstawiali haków :razz: Ja myśle nad MP w Bydgoszczy ... Quote
Martynaaaa Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Kaya napisał(a):Żeby co po niektórzy psów sobie nie podtruwali i nie podstawiali haków :razz: Hehe,oby do tego nie doszło bo wtedy to chyba by byla rzeznia a nie konkurs MP xd !prosze powiedzcie mi czy w rzeszowie w sobote jest MP?!:roll: Quote
Martynaaaa Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Agasia napisał(a):jasne ze jest Dziekuje :lol: Quote
Fart Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 zyczenia powodzenia wszystkim uczestnikom konkursu w nowym roku skladam w imieniu Oli, jej rodzicow i swoim wlasnym Quote
Florka_xyz Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Fart dziękujemy za zyczenia Tobie i Oli róznież;) Bardzo ładne zdjecie :) Quote
Martynaaaa Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='Fart']zyczenia powodzenia wszystkim uczestnikom konkursu w nowym roku skladam w imieniu Oli, jej rodzicow i swoim wlasnym Dziekujemy bardzo i ja rowniez zycze Oli wszystiego dobrego w nowym roku :) I tak jak Florka uwazam ze zd j jest fajne ;) Quote
martyna. Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='Fart']zyczenia powodzenia wszystkim uczestnikom konkursu w nowym roku skladam w imieniu Oli, jej rodzicow i swoim wlasnym Fart dziękuje za życzenia ;) Prosze przekaż Oli serdeczne życzenia ode mnie i oczywiście wygranej na Cruft'cie w 2008 :) Wesołego Nowego Roku 2008 ! Pozdrawiam Quote
Czarna_Owieczka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [FONT=Arial]Udanej zabawy Sylwestrowej, spełnienia marzeń, wspaniałych chwil spędzonych z psami i wielu sukcesów na ringach w nadchodzącym NOWYM ROKU!!! [/FONT]Temat czytam od dawna, ale że nie jestem młodym prezenterem to nie pisze :oops: Quote
dadejowa Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Ode mnie też przekaż chociaż się nie znamy osobiście ale podziwiam ją za ten hart ducha i tą miłość do zwierzaków a i przekaż jeszcze że piękne psy. Szczęśliwego Nowego Roku i samych wygranych a przede wszystkim w Anglii. Pozdrawiam Quote
Dorkaa Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Wielu psich, końskich, kocich i wszelakich sukcesów (a szczególnie tych na ringu :) ) w Nowym 2008 Roku :smile: Quote
Goldenka 02 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [FONT=Palatino Linotype]Najlepsze życzenia noworoczne dla Oli, jej rodziców, psiaków oraz dla wszystkich dogomaniaków i ich zwierząt : ).[/FONT] :smilecol::BIG::drink1::popcorn: -[FONT=Palatino Linotype] I szampańskiej zabawy sylwestrowej : ).[/FONT] Quote
marymek Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Fart, dziękujemy za życzenia. Również wszystkiego najlepszego dla Ciebie, Oli i całej jej rodziny :) Wszystkim handlerom i junior handlerom udanego Sylwestra i samych sukcesów w nadchodzącym 2008 roku! :) Quote
Dog Handler Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 flashka-g napisał(a):jeszcze ja wam pozycze;) moja strona mam nadzieje ze ruszym po nowym roku;) A mi kurde światówka pokrywa sie równoczesnie z poczatkiem egzaminow:roll: nawet nie mam jak kupic biletow na samolot teraz:roll: Ale tera w sumie bede duzo jezdzic po wystawach zagranicznych bo zaczynam reprezentowac Hiszpanie miedzy innymi:) Renatko to Ty mowilas ze sie wybierasz na Westminstera?? Tak , owszem planuje taki wyjazd :)Ma byc to prezent na 18 urodzinki :D:D Quote
flashka-g Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Dog Handler napisał(a):Tak , owszem planuje taki wyjazd :)Ma byc to prezent na 18 urodzinki :D:D To ja poprosze o foteczki z ringu siberianow:):) a Wize dostalas bez problemu? Quote
Agasia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 No Renatka o mnie nie zapomni :D :evil_lol: Quote
Martynaaaa Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Kto wybiera sie do Głogowa lub Rzeszowa?:cool3: pozdrawiam ;) Quote
MateUsz Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Ja też do Rzeszowa na Niedziele.... w sobote nic nie wystawiam bo pies sobie łapę złamał :( Quote
MateUsz Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 A wy co myślicie na temat DALMATYŃCZYKA na MP?? Szczególnie chodzi mi o opinie Danusi i tych co już Dalmy wystawiali na MP.... Quote
tylko psy Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Martynaaaa napisał(a):Kto wybiera sie do Głogowa lub Rzeszowa?:cool3: pozdrawiam ;) Ja niestety nie:( Quote
Recommended Posts