tylko psy Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [FONT=Comic Sans MS]KOCHANI!!!!![/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Dużo, dużo radości, uśmiechu, niezapomnianych wrażeń, ciepłych, dobrych chwil z najbliższymi, a pod choinką - wspaniałych niespodzianek! Niech te święta będą jasne, ciepłe i pełne śmiechu, niech wypełnią Wasze serca radością, a w Nowym Roku - samych szczęśliwych kart od losu.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]:tree1::x-mas::tree1: [/FONT] Quote
Sandi Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Życzenia, które Wam życzę na razie nie wyliczę, więc podaję pierwsze z kraju by Wam żyło się jak w raju. By w wigilię u rodzinki wszyscy mieli fajne minki. By przy stole chciał zagościć pakiet zdrowia i miłości i u wszystkich był tak mocny by pozostał całoroczny. Wesołych Świąt ! życzy Sandi wraz ze swoimi Yoreczkami Hodowla Sweet Angel Paradise Quote
Goldenka 02 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [FONT=Palatino Linotype]Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku ! ! ![/FONT] Quote
Martynaaaa Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 zyczenia,zyczeniami :lol: ale kto sie jeszcze wybiera do tej szwecji w lipcu?:cool3: Quote
Dorkaa Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Zdrowych wesołych świąt Bożego Narodzenia i szczęścliwego Nowego Roku 2008 :) PS.Wiem że spóźnione :P Quote
KaRa_ Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Mogę wypożyczyć psa na bydgoszcz w sobote wszystko zależy od godziny o której będzie młody prezenter;) Quote
Chianti Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Hej! Czy któraś będzie w Katowicach wystawiać? :eviltong: Ja będę na MP z dalmatynką- będzie to nasz debiut i z chęcią bym poznała kogoś kto też wystawia ;). No i spóźnione: WESOŁYCH ŚWIĄT! ;) Quote
Martynaaaa Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 jeśli będę w Katowicach to z chęcią Cię poznam :) pozdrawiam :lol: Quote
Lulla Luck Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Moze mi sie uda byc na JH z poczwarkiem australijskim.:lol: Czy ktos moze wie jaki wiek musi miec pies? Czy poprostu nie ma takich ograniczen? Quote
KaRa_ Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Lulla Luck napisał(a):Moze mi sie uda byc na JH z poczwarkiem australijskim.:lol: Czy ktos moze wie jaki wiek musi miec pies? Czy poprostu nie ma takich ograniczen? A co to za poczwarek bedzie? Quote
Lulla Luck Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 W zasadzie to jeszcze nie wiem:lol: Albo raczej w zasadzie nie jestem pewna:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Lulla Luck napisał(a):W zasadzie to jeszcze nie wiem:lol: Albo raczej w zasadzie nie jestem pewna:evil_lol: Ale to coś Twojego?:cool3:czy wypozyczasz od kogoś? Quote
Lulla Luck Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 KaRa_ napisał(a):Ale to coś Twojego?:cool3:czy wypozyczasz od kogoś? Nie wiem. Chcialabym ze swoim, ale nie wiem czy to dobry pomysl:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Lulla Luck napisał(a):Nie wiem. Chcialabym ze swoim, ale nie wiem czy to dobry pomysl:evil_lol: Lecz Twój to nie taki mały poczwarek:evil_lol: Quote
Lulla Luck Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 No nie, ale jesli bede miaja opcje b) to pytam o wiek;) Quote
Chianti Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Martynaaaa napisał(a):jeśli będę w Katowicach to z chęcią Cię poznam :) pozdrawiam :lol: Fajnie :multi: trzymam kciuki żebyś była, bo też chcę Cię poznać :mdrmed: Quote
Dorkaa Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Katowice? Ja się wybieram jako fotograf ]:-> Quote
Martynaaaa Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Pati_Lilly napisał(a):Fajnie :multi: trzymam kciuki żebyś była, bo też chcę Cię poznać :mdrmed: To sie ciesze ;) tylko to czy będę nie zależy ode mnie :) zobaczymy :) jak nie w Katowicach to gdzieś napewno :lol: Quote
marymek Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Ja będę w Katowicach, najprawdopodobniej 3 dni, a MP szykuje się z bernardynką :loveu: Również chętnie poznam innych 'zapsionych' ;) Quote
Martynaaaa Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Noo to jesli dojade to z Toba rowniez z chcecia sie poznam :) a na MP mlodsza czy starsza grupa? :lol: Quote
Martynaaaa Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 ahmm to nie dość ze (mam nadzieje) sie poznamy to jeszcze konkurencja miedzy sobą :P Quote
Chianti Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Ja w Katowicach będę w piątek (nie będzie mnie w szkole :multi:) i będę wystawiała w młodszej grupie. Z figur na razie umiemy tylko koło ale tak nie całkiem bo jeszcze Birka wyrywa się na boki :shake: mam nadzieje, że jakoś się nauczy tej i pozostałych, bo jeszcze trochę czasu jest do wystawy. Quote
Recommended Posts