Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jefta napisał(a):

4 stronowy off również został usunięty

Dziękuje ...
Żeby nie offować bardziej niż trzeba - kto jest w Rzeszowie w niedziele.

Pozdrawiam

Posted

Agasia napisał(a):
Jestem, myślę nad MP... ;)

Powiem takie fajne wpisowe (Rzeszów i Katowice) że chyba wole gdzieś zgłosić swojego psa... :roll:

Posted

Nie uważacie , że to nasz wątek i powinniśmy też mieć na niego wpływ? A kartka zostala wklejona raz i dotyczyla zyczen specjalnych dla JH,a nie dla milosnikow koni, bo z nimi akurat mam mniej doczynienia...

Posted

w szwecji?? na światówce?? chyba będę^^. ale tylko patrzeć. hihi. dawno mnie nie było więc nie jestem na bierząco. ktoś się pożarł z koniarzami?? a w ogóle to co konie robią w jh??

Posted

Agasia napisał(a):
Będe juz chyba za stara :evil_lol:

A ty nie jesteś rocznik 90? W Szwecji jeszcze nie będziesz... Chyba...
--- po 2 minutach i spr. regulaminu
A jednak? Którego sie urodziłaś?

Posted

jeszcze ja wam pozycze;)

moja strona mam nadzieje ze ruszym po nowym roku;)

A mi kurde światówka pokrywa sie równoczesnie z poczatkiem egzaminow:roll: nawet nie mam jak kupic biletow na samolot teraz:roll: Ale tera w sumie bede duzo jezdzic po wystawach zagranicznych bo zaczynam reprezentowac Hiszpanie miedzy innymi:)

Renatko to Ty mowilas ze sie wybierasz na Westminstera??

Posted

Niestety ja nie potrafię robić tak ładnych kartek jak wy, ale składam wam najserdeczniejsze życzenia
Zdrowych, spokojnych świąt Bożego Narodzenia spędzonych w gronie rodzinnym, udanego Sylwestra, a w Nowym Roku pomyślności i przede wszystkim spełnienia marzeń oraz sukcesów na ringu wystawowym :)