Gazuś Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Kaya napisał(a):Kathleen Juliette Staszel ;) My właśnie czeamy na rerejstracje przydomka i będziemy kryć Kaje :cool3: ...Będziesz w Bydgoszczy? Ja na JH bylam raz i miałam 5 pkt. ;P W Bydgoszczy tak jak pisałam raczej Docka pokazuję, startujemy w klasie championów :-) Quote
Kaya Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 uUU zazdroszcze chamiona my w otwartej ;) . Quote
Goldenka 02 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Agasia napisał(a):Kasia - koniecznie aparat w łapki i cykać Olcie i innych prezenterów prosze! :) Gazuś, przyłączam sie do prośby! I oczywiście fotki goldenów (pszów). Quote
Dog Handler Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Gazuś -świetnie , ze jedziesz do Anglii :) Z całego Serduszka życzę wspaniale spedzonego i udanego wyjazdu :) Ja w 2009 wybieram sie na Westminstera , juz sa zalatwiane niektóre sprawy co do tego :) Agaś może dała byś rade ze mna ??:p Szczerze , nie czytam waszych (chodzi mi o niektóre osoby) postów , smiać mi sie chce jak się wykłócacie na temat Poznania , Oli i wogle.Zawsze znajdzie sie ktoś niezadowolony , a wy dajcie sobie spokój z tą Biedną Olą wkońcu , nie wiem czy było by wam miło jak by cały czas tak o was pisano ! Wygrała to wygrała , zapracowała, zasłużyła i tyle.A wy zamiest jej bronic Wielcy przyjaciele czy też Oskarażac Wielcy wrogowie o Cos zwróccie uwage na swoje postepowanie-Tak MP sie nie powinnien zachowywać ! Przedewszystakim to zabawa ale jak to bywa juz z dzieci i młodziezy chca zrobic roboty , a ze wspaniałego konkursu który ma uczyc pieknej sztuki wystawiania i rywalizacji na ringu -Wyścig Szczurów. Quote
Asiaczek Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Dog Handler napisał(a):... Szczórów. SZCZURóW!:lol: pZDR. Quote
martyna. Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Dog Handler napisał(a):A wy zamiest jej bronic Wielcy przyjaciele czy też Oskarażac Wielcy wrogowie o Cos zwróccie uwage na swoje postepowanie-Tak MP sie nie powinnien zachowywać ! Przedewszystakim to zabawa ale jak to bywa juz z dzieci i młodziezy chca zrobic roboty , a ze wspaniałego konkursu który ma uczyc pieknej sztuki wystawiania i rywalizacji na ringu -Wyścig Szczurów. Troche nie rozumiem,wiec twierdzisz,że popelniłam bład broniac Olke? Quote
Gazuś Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Dog Handler napisał(a):Gazuś -świetnie , ze jedziesz do Anglii :) Z całego Serduszka życzę wspaniale spedzonego i udanego wyjazdu :) Dziękuję :-) Po lipcowej GRC w Anglii się w ich wystawach (i goldeniach :-)) zakochałam i chcę tam wracać, wracać i wracać... Quote
Asiaczek Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Szybka z Ciebie dziewczyna, brawo!:lol: Pzdr. Quote
Dog Handler Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Nie , ależ skąd ! Martyna ja nie wątpie w twoją sympatię do Oli , baa wierze ze jest was wiecej i razem tworzycie fajny team :) Widocznie źle ukazałam to o co mi chodzi :) Poprostu dajcie spokój z tym.Jak Ola będzie chciała sama jestem pewna, że sie wypowie .Nie ma ciekawszych tematów do rozmów ??:) Poprostu noo to nie ładnie ze strony wygląda , dziewczyna wygrała , ok :) Gartulacje gratulacjami , ale rozdrabniacie ten fakt na milion sposobów , zamiast ja teraz wspierać , połaczyc sie w jedną zgraną Polską ekipę i chociaż wspomóc ja psychicznie przed MS w Anglii. Quote
martyna. Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Dog Handler napisał(a):Nie , ależ skąd ! Martyna ja nie wątpie w twoją sympatię do Oli , baa wierze ze jest was wiecej i razem tworzycie fajny team :) Widocznie źle ukazałam to o co mi chodzi :) Poprostu dajcie spokój z tym.Jak Ola będzie chciała sama jestem pewna, że sie wypowie .Nie ma ciekawszych tematów do rozmów ??:) Poprostu noo to nie ładnie ze strony wygląda , dziewczyna wygrała , ok :) Gartulacje gratulacjami , ale rozdrabniacie ten fakt na milion sposobów , zamiast ja teraz wspierać , połaczyc sie w jedną zgraną Polską ekipę i chociaż wspomóc ja psychicznie przed MS w Anglii. Aha,to dobrze.Po prostu wkurza mnie to,że większość naskakuje na Ole.Dziewczyna ma talent i pięknie zaprezentowała Wiktora.Na moje też powinniśmy ją wspierać przed mistrzostwami,ale jak widać niektórzy nie mają zamiaru tego zrobić.Ja w każdym badź razie trzymam kciuki za Ole:multi: Quote
flashka-g Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Martyna2006 napisał(a):Aha,to dobrze.Po prostu wkurza mnie to,że większość naskakuje na Ole.Dziewczyna ma talent i pięknie zaprezentowała Wiktora.Na moje też powinniśmy ją wspierać przed mistrzostwami,ale jak widać niektórzy nie mają zamiaru tego zrobić.Ja w każdym badź razie trzymam kciuki za Ole:multi: Po primo to jest forum.. i kazdy ma prawo wypowiedziec swoje skromne zdanie, po drugie mysle ze do prezentacji Wiktora akurat tu nikt sie nie doczepia. A tak wogole to powiem wam ze patrzac na obecne MP robi mi sie po prostu nie dobrze:diabloti: Zawiść i nic wiecej. I powiem jak stara baba.. ze za moich czasów to wszyscy trzymalismy sie w jednej kupie- a przyjazn trwa do dzisiaj spedzamy razem weekendy, jezdzimy do siebie w odwiedziny. Bardzo chetnie teraz odwiedzamy sie na ringach roznych ras i dopingujemy. I nie wiem czemu ale wtedy bylo nam w sumie wsioryba kto bedzie na jakiej lokacie a nawet potrafiłysmy sie tym dzielić:) Razem wspomagałysmy siebie tak aby konkurs byl organizowany na wystawach i aby nigdy z niego nie zrezygnowano. Nie mówiac o tym ze wlasnie staralysmy sobie wytykac błędy i zalety zeby te negatywne niwelowac a te drugie pogłebiac jak sie najbardziej da. Pożyczałysmy sobie swoje psy czy szukałysmy innych po to zeby razem sie bawić- bo przeciez tylko o to tu chodzi. Quote
Agasia Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Dog Handler napisał(a):Agaś może dała byś rade ze mna ??:p Reniuś z Tobą zawsze :cool1: A raczej - TAM - ZAWSZE :evil_lol::evil_lol: Quote
martyna. Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 flashka-g napisał(a):Po primo to jest forum.. i kazdy ma prawo wypowiedziec swoje skromne zdanie, po drugie mysle ze do prezentacji Wiktora akurat tu nikt sie nie doczepia. A tak wogole to powiem wam ze patrzac na obecne MP robi mi sie po prostu nie dobrze:diabloti: Zawiść i nic wiecej. I powiem jak stara baba.. ze za moich czasów to wszyscy trzymalismy sie w jednej kupie- a przyjazn trwa do dzisiaj spedzamy razem weekendy, jezdzimy do siebie w odwiedziny. Bardzo chetnie teraz odwiedzamy sie na ringach roznych ras i dopingujemy. I nie wiem czemu ale wtedy bylo nam w sumie wsioryba kto bedzie na jakiej lokacie a nawet potrafiłysmy sie tym dzielić:) Razem wspomagałysmy siebie tak aby konkurs byl organizowany na wystawach i aby nigdy z niego nie zrezygnowano. Nie mówiac o tym ze wlasnie staralysmy sobie wytykac błędy i zalety zeby te negatywne niwelowac a te drugie pogłebiac jak sie najbardziej da. Pożyczałysmy sobie swoje psy czy szukałysmy innych po to zeby razem sie bawić- bo przeciez tylko o to tu chodzi. Flashka masz racje:razz: Oczywiście,każdy ma prawo się wypowiedziec. To miałaś wielkie szczęście,że wtedy wszyscy trzymaliście się w grupie - zazdroszczę Ci tego :) Niestety teraz większość czeka aż komuś się noga podwinie,ringówka zerwie i zostanie "wywalony" z ringu... Chciałabym żeby wszyscy prezenterzy trzymali się razem,ale jak widać narazie tak nie będzie.Fajnie że chociaż jest pare prezenterów na których zawsze można liczyć;) Pozdrawiam Quote
flashka-g Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Martyna2006 napisał(a):Flashka masz racje:razz: Oczywiście,każdy ma prawo się wypowiedziec. To miałaś wielkie szczęście,że wtedy wszyscy trzymaliście się w grupie - zazdroszczę Ci tego :) Niestety teraz większość czeka aż komuś się noga podwinie,ringówka zerwie i zostanie "wywalony" z ringu... Chciałabym żeby wszyscy prezenterzy trzymali się razem,ale jak widać narazie tak nie będzie.Fajnie że chociaż jest pare prezenterów na których zawsze można liczyć;) Pozdrawiam Wydaje mi sie ze najwieksze oddziaływanie tutaj maja rodzice prezenterów któzy czasami az za bardzo naciskaja na dziecko ( i wcale nie musze o tym wiedziec, bo czasami nie ejst to działanie czysto werbalne) i tworzy sie presja. Dzieciaki nie maja tego naprawde jak wyładowac wiec wyładowują to na znajomych w konkursu- bo oni najblizej. Takie moje zdanie. Z reszta szybkie wchodzenie na prawdziwy ring i odwalenie "palmy" do głowy takze ma tu swoje znaczenie. Quote
martyna. Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Tak,może to i rodzice. W każdym razie, proszę zamknijmy tę dyskusjo-kłótnię na temat Oli. Wybiera się ktoś do Bydgoszczy? Quote
Kaya Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Pytanie już padło :razz: No ale się powturze, już jesteśmy zgłoszone i przygotowujemy się powolutku przedewszystkim zrzucamy kilogramy :cool3: Quote
Florka_xyz Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Martyna2006 napisał(a):Tak,może to i rodzice. W każdym razie, proszę zamknijmy tę dyskusjo-kłótnię na temat Oli. Wybiera się ktoś do Bydgoszczy? JA w oba dni :) Quote
Codik&Toffik Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 flashka-g napisał(a):Po primo to jest forum.. i kazdy ma prawo wypowiedziec swoje skromne zdanie, po drugie mysle ze do prezentacji Wiktora akurat tu nikt sie nie doczepia. A tak wogole to powiem wam ze patrzac na obecne MP robi mi sie po prostu nie dobrze:diabloti: Zawiść i nic wiecej. I powiem jak stara baba.. ze za moich czasów to wszyscy trzymalismy sie w jednej kupie- a przyjazn trwa do dzisiaj spedzamy razem weekendy, jezdzimy do siebie w odwiedziny. Bardzo chetnie teraz odwiedzamy sie na ringach roznych ras i dopingujemy. I nie wiem czemu ale wtedy bylo nam w sumie wsioryba kto bedzie na jakiej lokacie a nawet potrafiłysmy sie tym dzielić:) Razem wspomagałysmy siebie tak aby konkurs byl organizowany na wystawach i aby nigdy z niego nie zrezygnowano. Nie mówiac o tym ze wlasnie staralysmy sobie wytykac błędy i zalety zeby te negatywne niwelowac a te drugie pogłebiac jak sie najbardziej da. Pożyczałysmy sobie swoje psy czy szukałysmy innych po to zeby razem sie bawić- bo przeciez tylko o to tu chodzi. W 100% się z tym zgadzam :lol: Quote
martyna. Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 To fajnie:) Dobrze jak jest dużo znajomych:) Boje się jak wypadnie mój debiut w starszej :crazyeye: Quote
Kaya Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Ja debiut miałam w młodszej a teraz boje się iść do starszej xD Quote
Florka_xyz Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Dzień pierwszy w Nowej Rudzie - Zw.DNIA -Ola Szydłowska ;) Quote
Agasia Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Florka_xyz napisał(a):Dzień pierwszy w Nowej Rudzie - Zw.DNIA -Ola Szydłowska ;) Gratulacje Ola :) Quote
Recommended Posts