dadejowa Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 nie ma co się czarować :P szans nie mam z tak profesjonalnymi handlerami:P ale ciesze się bo w końcu będzie briard na mp:P a no i poznam super ludzi do zobaczenia;* Quote
EveL_ Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Ja w obydwa dni w (niestety) młodszej. AneQ, dadejowa- pomyślnych debiutów życzę! A pozostałym powodzenia :) Miły weekendzik się zapowiada.. Quote
AneQ Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Dziękuje :) - Tobie również życze powodzenia :cool3: Pzdr. Evelka ;** Quote
Guest Reyes Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Evel ty to wyjaśnij na miejscu bo sajgon będzie. W katalogu bądź se kaj cię umieścili ale niech Cię w starszej ocenią i przekreślą młodszą w karcie. Quote
Goldenka 02 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 EveL napisał(a):Ja w obydwa dni w (niestety) młodszej. AneQ, dadejowa- pomyślnych debiutów życzę! A pozostałym powodzenia :) Miły weekendzik się zapowiada.. My tez tym razem w młodszej... Quote
Matusz Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 jak dogo odmuli się wstawię zdjęcia z finału MP z Poznania ;) Quote
tylko psy Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Matusz napisał(a):jak dogo odmuli się wstawię zdjęcia z finału MP z Poznania ;) W takim razie czekamy na fotki:lol: Quote
Nirse Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Dziś moja kochana Viki Whiteheads ALL OF MY HEART dostała BOB JUNIOR i znalazła się w szóstce najlepszych juniorów wystawy ;-)) Specjalne podziękowania za piękną prezentację Ali Nowak. [SIZE=3]która zbierała same laury : - Wygrała rasę Basenji z JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI,:multi: - wygrała konkurs młodego prezentera w starszej grupie - wygrała wybór najpiękniejszego Weterana Dnia:multi: Super:smile:dziękuję Alu :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:: multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::m ulti::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Hattori Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 gratuluje wam wszystkim. moje(hari, ika i ginger cioci angeli i vanila pani marty) na klubówce (w sobote) były drugie na grupie hodowlanej. a co do mp- jestem takim idiotą że nawet się nie zorientowałam gdzie była konkurencja.życzę wam więcej sukcesów:cool3: Quote
martyna. Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Wiem,że jeszcze długo do lutego....Ale:P Planuje ktoś pojawić sie w Bydgoszczy na Walentynkowej w gr.starszej? Quote
Dorkaa Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Ma ktoś wiadomosci z MP z Kielc?? Ja tu siedzę jak na szpilkach. Quote
Mudik Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Debiutuje w JH tam córka mojej klientki z ogarem polskim ,jak ktoś będzie coś wiedział lub miał fotki to please odzwać się:-) Quote
LOCZEK Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 basenjifiona napisał(a):Dziś moja kochana Viki Whiteheads ALL OF MY HEART dostała BOB JUNIOR i znalazła się w szóstce najlepszych juniorów wystawy ;-)) Specjalne podziękowania za piękną prezentację Ali Nowak. [SIZE=3]która zbierała same laury : [SIZE=5]- Wygrała rasę Basenji z JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI,:multi: - wygrała konkurs młodego prezentera w starszej grupie - wygrała wybór najpiękniejszego Weterana Dnia:multi: Super:smile:dziękuję Alu :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:: multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::m ulti::multi::multi::multi::multi::multi: Ja również gratuluje Ali-profesjonalizm BRAWO!!! Wszyscy widzieli jak przebiegło sędziowanie.Moim zdaniem i nie tylko- powinnaś wygrać. KASIA Quote
Dorkaa Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 A gr. młodsza półfinały ma ktos? Bardzo mi zalezy. Quote
EveL_ Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Wielkie gratulacje w stronę Oli Szydłowskiej, Ali Nowak i pozostałym kieleckim. Dziękuję za miłe towarzystwo :) Kto dziś zgarnął zw. dnia? - nie zostałam do końca.. Quote
AlaNowak Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 No to skromnie sie pochwale, ze w dniu dzisiejszym w Kielcach rowniez wygralam swoja grupe, a nastepnie siegnelam po tytul Zwycięzcy Dnia:evil_lol: Quote
Matusz Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 YaBear-CubCammy napisał(a):No to skromnie sie pochwale, ze w dniu dzisiejszym w Kielcach rowniez wygralam swoja grupe, a nastepnie siegnelam po tytul Zwycięzcy Dnia:evil_lol: Gratulacje !! :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts