marymek Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Oo, widze że Kuba z baskiem :) Ładnie się razem prezentują :loveu: Czekam na więcej zdjęć ;-) Quote
Asiaczek Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Tak, Kuba dzielnie sobie radził z baskiem. :lol: Pzdr. Quote
Love-Wab Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 oo dziękuje super:D ja za chwile dodam moje :D Quote
Asiaczek Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 A tak wyglądały przyznane lokaty w Gr. Młodszej: Pzdr. Quote
Love-Wab Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=58d874873405fdd5][/URL] http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=b6601102a84b7a3b][/URL] http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=d52336f8e56db59a][/URL] http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=07305b9e1d99fb87][/URL] Quote
Dog Handler Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Agasia napisał(a):Ja będe dziewczyny w niedziele we Wroclawiu z tym samym baskowym przystojniakiem co w Chorzowie :) Mi przysłali już potwierdzenie przyjecia z ...3 psami :D A wiec ja mam do wyboru do wielkości i koloru :P Papillon albo Lakeland albo Airdeale :P Quote
Clou Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Mi także nie bardzo pasuje,że eliminacje są o 11 ale nie ma na to rady niestety...Tak postanowili i tak jest co do naszego spotkania we Wrocławiu napewno jakoś się znajdziemy:P:P:P:P:P A zdjęcia są naprawdę świetne.... Quote
Love-Wab Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Ja jeszcze potwierdzenia nie dostałam :( Quote
Clou Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Love-Wab napisał(a):Ja jeszcze potwierdzenia nie dostałam :( Nie płacz na pewno dostaniesz jak się zgłaszałaś ja jestem z Wrocławia i potwierdzenie dostałam jakieś 3 dni temu więc niedługo napeno ty też dostaniesz:P:P:P:P:P Quote
Love-Wab Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Clou napisał(a):Nie płacz na pewno dostaniesz jak się zgłaszałaś ja jestem z Wrocławia i potwierdzenie dostałam jakieś 3 dni temu więc niedługo napeno ty też dostaniesz:P:P:P:P:P no mam nadzieję:P Quote
Clou Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Love-Wab napisał(a):no mam nadzieję:P Pochwal się jak już dostaniesz:P:P Quote
Love-Wab Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 dobrze, dobrze pochwale się:D mam pytanie kiedy można zmienić psa na mp?? Quote
Clou Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Love-Wab napisał(a):dobrze, dobrze pochwale się:D mam pytanie kiedy można zmienić psa na mp?? Ja opiszę Ci moją sytuację związaną ztym tematem...Jak byłam na wystawie w Warszawie to miałam zgłoszoną sukę Wilczarza ale ponieważ kiedy eliminacje się rozpoczęły ona dopiero weszła na ring i wtedy spytałam sędziego czy moge zamienić psa i się zgodził bez problemu a potem na finał spowrotem wzięłam tego psa co miałam ( nie wiem jaką ty masz sytuację u mnie w sómie była ta sama rasa tylko najpierw pies potem suka może dlatego się zgodził):P:P:P:P:P:P Quote
Asiaczek Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Grupa Starsza z Chorzowa. Głownie Agasia była fotografowana przez moich znajomych:lol:. Tak wyszło... Cdn. Pzdr. Quote
Love-Wab Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='Clou']Ja opiszę Ci moją sytuację związaną ztym tematem...Jak byłam na wystawie w Warszawie to miałam zgłoszoną sukę Wilczarza ale ponieważ kiedy eliminacje się rozpoczęły ona dopiero weszła na ring i wtedy spytałam sędziego czy moge zamienić psa i się zgodził bez problemu a potem na finał spowrotem wzięłam tego psa co miałam ( nie wiem jaką ty masz sytuację u mnie w sómie była ta sama rasa tylko najpierw pies potem suka może dlatego się zgodził):P:P:P:P:P:P u mnie jest tak że jestem zgłoszona w whippetem który kompletnie nie nawidzi występować z obcymi ludźmi ja się z nim zgłosiłam z myślą że na wystawie sę zmienię psa do Wrocławia już mam tego ctr tylko chodzi o tą zmianę a przy okazji zapraszam na nową notatkę na www.j-handler.blog.onet.pl Quote
Asiaczek Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Zwycięzcy Grupy Starszej: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Porównanie o Zwycięstwo Dnia. Zamiana psów... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 I Zwycięzca Dnia: Gratuluję!!! Pzdr. Quote
Ania z Petitką Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 SErdeczne gratulacje dla wszystkich!!! Quote
marymek Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Świetna fotorelacja Asiaczku :) Teresa ma zamiar wymieść naszych Polaków z wszystkich wystaw w okolicach Śląska, bo widze że w Chorzowie znowu Zw.Dnia :p Gratki dla Agasi i reszty jeszcze raz ;-) Quote
Recommended Posts