Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agasia napisał(a):
Ja będe dziewczyny w niedziele we Wroclawiu z tym samym baskowym przystojniakiem co w Chorzowie :)

Mi przysłali już potwierdzenie przyjecia z ...3 psami :D A wiec ja mam do wyboru do wielkości i koloru :P
Papillon albo Lakeland albo Airdeale :P

Posted

Mi także nie bardzo pasuje,że eliminacje są o 11 ale nie ma na to rady niestety...Tak postanowili i tak jest co do naszego spotkania we Wrocławiu napewno jakoś się znajdziemy:P:P:P:P:P A zdjęcia są naprawdę świetne....

Posted

Love-Wab napisał(a):
Ja jeszcze potwierdzenia nie dostałam :(

Nie płacz na pewno dostaniesz jak się zgłaszałaś ja jestem z Wrocławia i potwierdzenie dostałam jakieś 3 dni temu więc niedługo napeno ty też dostaniesz:P:P:P:P:P

Posted

Clou napisał(a):
Nie płacz na pewno dostaniesz jak się zgłaszałaś ja jestem z Wrocławia i potwierdzenie dostałam jakieś 3 dni temu więc niedługo napeno ty też dostaniesz:P:P:P:P:P

no mam nadzieję:P

Posted

Love-Wab napisał(a):
dobrze, dobrze pochwale się:D mam pytanie kiedy można zmienić psa na mp??

Ja opiszę Ci moją sytuację związaną ztym tematem...Jak byłam na wystawie w Warszawie to miałam zgłoszoną sukę Wilczarza ale ponieważ kiedy eliminacje się rozpoczęły ona dopiero weszła na ring i wtedy spytałam sędziego czy moge zamienić psa i się zgodził bez problemu a potem na finał spowrotem wzięłam tego psa co miałam ( nie wiem jaką ty masz sytuację u mnie w sómie była ta sama rasa tylko najpierw pies potem suka może dlatego się zgodził):P:P:P:P:P:P

Posted

[quote name='Clou']Ja opiszę Ci moją sytuację związaną ztym tematem...Jak byłam na wystawie w Warszawie to miałam zgłoszoną sukę Wilczarza ale ponieważ kiedy eliminacje się rozpoczęły ona dopiero weszła na ring i wtedy spytałam sędziego czy moge zamienić psa i się zgodził bez problemu a potem na finał spowrotem wzięłam tego psa co miałam ( nie wiem jaką ty masz sytuację u mnie w sómie była ta sama rasa tylko najpierw pies potem suka może dlatego się zgodził):P:P:P:P:P:P

u mnie jest tak że jestem zgłoszona w whippetem który kompletnie nie nawidzi występować z obcymi ludźmi ja się z nim zgłosiłam z myślą że na wystawie sę zmienię psa do Wrocławia już mam tego ctr tylko chodzi o tą zmianę a przy okazji zapraszam na nową notatkę na www.j-handler.blog.onet.pl

Posted

Świetna fotorelacja Asiaczku :)
Teresa ma zamiar wymieść naszych Polaków z wszystkich wystaw w okolicach Śląska, bo widze że w Chorzowie znowu Zw.Dnia :p

Gratki dla Agasi i reszty jeszcze raz ;-)