Agasia Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Nugatika - dostalas potwierdzenie MP z Warszawy? Bo nie wiem czy zostalam przyjeta, a sedzia mi sie podoba wiec przeszlabym się. Tyle ze zabieram się ekipą znajomych - niepsiarzy i nie chcemy calego dnia spedzic na wystawie, a więc musze jako tako ustalic plan dnia :) Asiaczku - dla mnie basek też będzie :)? Quote
tylko psy Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 A kto bedzie w Zabrzu (14 października)???:) Quote
LAURA Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 i ja bede na wystawie w Warszawie:) dostałam potwierdzenie na MP Quote
Agasia Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 A kto będzie na wystawie w miare wczesnie i dalby radę napisac mi sms'a czy jestem zgloszona ? Laura kochanie ;) ? Quote
Asiaczek Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Agasia napisał(a): Asiaczku - dla mnie basek też będzie :)? Pewnie, że tak!:lol: LAURA napisał(a):i ja bede na wystawie w Warszawie:) dostałam potwierdzenie na MP Miło będzie spotkać Cię! Pzdr. Quote
LAURA Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Agasiu, ja mam whippety o 13:00 :P a charty sie zaczynają 11:30...wiec na wystawie bede pewnie ok. 11. :P Asiaczku, mi tez będzie bardzo miło Cię spotkac! :D Pozdr. Quote
Agasia Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 A czy na potwierdzeniu jest godzina mp? Wyzly leca od 10, więc najchetniej wpadlabym o 10 o 11 wypadla... Quote
Nugatika Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 tak, ja tez dostalam potwierdzenie. nawet nie wiedzialam ze to sie tak teraz odbywa. W Rzeszowie nic nie wysłali jak sie zgłosiłam. Quote
Clou Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Czy Ktoś wie o której zaczynają się eliminacje, w Warszawie? Pytam ponieważ ja godzinę wejscia z chartem na ring mam niby 13.30 ale to się rzadko sprawdza a nie chciałabym przegapić młodego:loveu: :loveu: Ja będę w Zabrzu(14 pażdziernika):roll: :roll: :roll: Czy ktoś jedzie do Chorzowa ???:lol: :lol: :lol: Quote
sandrunia9215 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 :bluepaw:Czy ktoś wie i czy może mi napisać jaka punktacja młodego prezentera jest za granicą??? Jeśli tak to napiszcie mi proszę!!!:bluepaw: Dziekuję!!! Quote
Savannah Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Agacia , Powodzenia i trzymam kciuki za Ciebie na MP w Warszawie !!! Quote
martyna. Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Dziękujemy za gratulacje :cool3: Reyes, może to przez strzyżenie tak nam super poszło :razz: Chociaż nie ukrywam, że Uno po wizycie u P.Jakuba Kruczka wygląda o niebo lepiej :loveu: Agasiu, dziekujemy ;) Ja z kolei wole mniejsze psy,wkońcu mam w domu yorki i pudla:evil_lol: Chociaż,coż kiedys chciałam afgana:diabloti: Ale zostałam przy psach które wagą nie przekraczają 5 kg.:lol: Pozdrawiam Martyna Quote
Agasia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='Savannah']Agacia , Powodzenia i trzymam kciuki za Ciebie na MP w Warszawie !!! Haha dzieki ;) ide typowo rozrywkowo, dostalam potwierdzenie ;):cool1: Agasiu, dziekujemy ;-) Ja z kolei wole mniejsze psy,wkońcu mam w domu yorki i pudla:evil_lol: Chociaż,coż kiedys chciałam afgana:diabloti: Ale zostałam przy psach które wagą nie przekraczają 5 kg.:lol: To tez ma plusy, przynajmniej jak widzisz stolik na ringu to nie myslisz tak jak ja bedac z beaglem "o k*** znowu 20kg w gore ;) " Będe w Zabrzu i Chorzowie ;) W Chorzowie na MP tak, w Zabrzu nie wiem. A wogole dzisiaj bardzo zdziwilo mnie (na + :) ) zachownie o.Sopot. Mianowicie na MP zostaly podmienione 2 karty moja i Mariji, ktora zajela 1 miejsce. Ja dostalam jej karte z 2 lokatą, a ona moją z 1- więc zle wpisane bylo. Dzisiaj poczta dostalam prawidlowo wypelniona karte :) brawo! Quote
tylko psy Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 :lol: Dorkaa napisał(a):Kto będzie na MP w Zabrzu?:) Ja bede:multi: Quote
EveL_ Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Też się wybieram do Zabrza ;) tylko psy napisał(a)::lol: :) Ja bede:multi: Jaka grupa? :diabloti::evil_lol: Quote
wiktorziolo Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Ja zgłosiłem się do konkursu MP ale to będzie mój pierwszy raz może ktoś udzielić mi paru wskazówek ? Quote
Goldenka 02 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 ja będęz moim goldeniem :)) wiktorziolo, szeroki uśmiech i wrzuć na luz;) Quote
tylko psy Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 prawdopodobnie bede z berneńczykiem:):) Quote
EveL_ Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 tylko psy napisał(a):prawdopodobnie bede z berneńczykiem:):) Ooo, jakim? :cool3: Ja jestem z grzywką ;) Quote
Sydney00 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 MP na krajowej w Warszawie: grupa starsza: 1. Paweł Gralewicz z cocker spanielem amerykańskim + Zwycięzca Dnia (Piękny debiut! Gratulacje!!) 2. Laura Wąsowska z whippetem 3. Kamila Żmijewska (?) z goldenem 4. Agata Bujnowicz z basenji Gratuluje! ;) Quote
Recommended Posts