Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agasia napisał(a):
Reyes - bardzo nieczytelna, tamta byla lepsza

Moja pierwsza w życiu - będę jeszcze poprawiać :) Tamtą mi Sandra zrobiła ale za skomplikowana dla mnie, a nie chciałam jej ciągle do aktualizacji wykorzystywać.

Posted

Właśnie wróciłem z National & International Alpencup Dog Show i na Międzynarodowej wystawie na 37 Młodych Prezenterów zostałem wybrany do finałowej 5, a następnie wywalczyłem :lol: v-ce BIS Junior Handling !!!:lol:
( występowałem z Codikiem - Secret Lover z Czańca) :loveu:

Posted

[quote name='Codik&Toffik']Właśnie wróciłem z National & International Alpencup Dog Show i na Międzynarodowej wystawie na 37 Młodych Prezenterów zostałem wybrany do finałowej 5, a następnie wywalczyłem :lol: v-ce BIS Junior Handling !!!:lol:

Gratulacje

Posted

[quote name='Codik&Toffik']Właśnie wróciłem z National & International Alpencup Dog Show i na Międzynarodowej wystawie na 37 Młodych Prezenterów zostałem wybrany do finałowej 5, a następnie wywalczyłem :lol: v-ce BIS Junior Handling !!!:lol:
Gratulki :lol: :lol:

Posted

witam:lol:
bardzo chciałabym spróbować swoich sił w MP, chociaż nie wiem dokładnie jak to wygląda...jeśli ktoś miałby ochotę opowiedzieć na moje pytania (tutaj lub na gg- 2737948 ) będę bardzo wdzięczna:cool3:

gratuluję wszystkim zwycięzcom !;)

Posted

Dziękuje za gratki !!! :lol: Zdięcia dam wieczorkiem;). Atmosfera bardzo fajna, bardzo mili ludzie... Lokaty przyznawane od I-V ( nawet na wyborach grup, BIS, par hod. itd.) ... Grupy wiekowe były takie jak w Polsce. W mojej grupie było 37 osób - 34 osoby z Austrii, 2 z Francji i ja z Polski:lol: . Na eliminacjach było wybieranych 5 osób do finału, a następnie były do wykonania zadania np. ( koło, litera T, D, I, prezentacja psa w ruchu swobodnym i ustawienie psa), były również zadawane pytania np. do której gr. FCI należy dany pies, i zdarzało sie pytanie ile dany pies powinien mieć zębów:roll:. Były również zamiany... A na koniec były przyznawane lokaty (+puchary i upominki) :loveu: . I do V miejsca były pucharki, a nie tak jak się zdarza w Polsce, że tylko za I.

Posted

[quote name='Codik&Toffik']Dziękuje za gratki !!! :lol: Zdięcia dam wieczorkiem;). Atmosfera bardzo fajna, bardzo mili ludzie... Lokaty przyznawane od I-V ( nawet na wyborach grup, BIS, par hod. itd.) ... Grupy wiekowe były takie jak w Polsce. W mojej grupie było 37 osób - 34 osoby z Austrii, 2 z Francji i ja z Polski:lol: . Na eliminacjach było wybieranych 5 osób do finału, a następnie były do wykonania zadania np. ( koło, litera T, D, I, prezentacja psa w ruchu swobodnym i ustawienie psa), były również zadawane pytania np. do której gr. FCI należy dany pies, i zdarzało sie pytanie ile dany pies powinien mieć zębów:roll:. Były również zamiany... A na koniec były przyznawane lokaty (+puchary i upominki) :loveu: . I do V miejsca były pucharki, a nie tak jak się zdarza w Polsce, że tylko za I.

Gratuluje !! :cool3: A co do tego "D"...to w Polsce też jest czy tylko w Austrii?:oops:

Posted

Ty sie nie zdziw Martyna jak Siejkowski padnie , ze masz zrobic litere V, jakis slalom pomiedzy slupkami czy osemke w dwie osoby <lol2>
hahahahahahahahahahahaha
w Raciborzu myslalam, ze zeszczam sie ze smiechu jak kazal kumpelom to robic<lol53465834578>