Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Martyna2006 napisał(a):
I tutaj nie mogę się z Tobą zgodzic :roll:

Może nie zawsze, ale zawsze kiedy ja oglądam...:lol: raz w gazecie widziałam zdjęcie jakiejś dziewczynki co wygrała i nie była to Ola! :D

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Codik&Toffik gratulacje .
Nie wiem czy pamiętasz mnie ale jak ty ćwiczyłeś na ringu z piesiami to ja cię poprosiłam byś zrobi kółko z codikiem, ja byłam z sznaucerem (w różowym komplecie).
----------------------------------------------------------------------------
Gratulacje Wszystkim po kolei. :diabloti:

Posted

Codik i Toffik - masz slicznego malego Lhasaka i masz szanse odniesc spory sukces w JH (bo chlopcy z reguly maja to moziwosc bo sie wyrozniaja ;) ), popracuj jedynie nad szczegolami na ktore akurat sedziowie zwracaja uwage - Ty np. ustawiales psa zdecydowanie zbyt blisko sędziego, przez co trudno bylo go ocenic. Powodzenia w przyszlosci! :)

Posted

Agasia napisał(a):
Codik i Toffik - masz slicznego malego Lhasaka i masz szanse odniesc spory sukces w JH (bo chlopcy z reguly maja to moziwosc bo sie wyrozniaja ;) ), popracuj jedynie nad szczegolami na ktore akurat sedziowie zwracaja uwage - Ty np. ustawiales psa zdecydowanie zbyt blisko sędziego, przez co trudno bylo go ocenic. Powodzenia w przyszlosci! :)

Cieszę się, ze podoba Wam sie mój szczeniaczek :loveu: Ja też mam nadzieję, ze beziemy odnosić sukcesy:lol: Dziękuję za gratulacje, i teraz przed nami Nowy Sącz:evil_lol:

Posted

Reyes napisał(a):
A czemu te pucharki zapakowane były o-O

to takie przeciwdeszczowe pelerynki :cool3: w niedziele juz odpakowywali (w momencie wreczania ;) ) ale tylko dla zw.dnia :cool3:

Guest Reyes
Posted

Agasia napisał(a):
to takie przeciwdeszczowe pelerynki :cool3: w niedziele juz odpakowywali (w momencie wreczania ;) ) ale tylko dla zw.dnia :cool3:

Mi w Łodzi do pucharka napadało XD Rozumiem ich.

Posted

Agasia napisał(a):
A czemu to w sobote byly pucharki, a w niedziele nie :megagrin: :megagrin: :megagrin:

A plecak to co, nieladny? I minibernardynki (Nafi już zjadła :( ) :evil_lol:

Posted

Tiggy napisał(a):
A plecak to co, nieladny? I minibernardynki (Nafi już zjadła :( ) :evil_lol:

Snoopy boi sie minibernardynka... :evil_lol: Ale mysle ze Jukon będzie dla niego bezwzgledny... a plecak jak Ci sie tak podobal, trzeba bylo mowic, odsprzedalabym 8-) 8-) Jeszcze w folii !

Guest Reyes
Posted

flashka-g napisał(a):
u was to wogole sie cuda dzialy na ringu;)

A co się działo?

Posted

ja mam pytanie,
chce wysłać zgłoszenie do Sopotu na MP ]

chodzi mi co mam wpisać w rubryce oddział ZKwP (rodzica/opiekuna):
bo za bardzo nie wiem...

będę w Sopocie z seterką, będzie mój debiut,

jeśli ja mam już skończone 18 lat do w MP mogę brać do końca roku prawda?

Posted

Ja nie jestem pewna ale:

Musisz być członkiem związku kynologicznego, ja np wpisałabym oddział szczecin. Ty lub twój opiekun musi być członkiem ... możesz wpisać mnie [ znaczy mame moją ;P :D] jak nie masz nikogo z rodziny [coś kiedyś było tu w temacie że jakaś dobra dusza brała dzieci 'do siebie' ;) :loveu: ;), ale nie wiem czy po zmianie regulaminu to obowiązuje]