Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Reyes
Posted

W końcu wylądowałam z Raciborzu :roll:

Wyniki z Raciborza
Starsza:
1.) Danuta Ożarowska z Beagle + zw. dnia
2.) Czeszka - nieznana mi z imienia a nie mam katalogu - z OA
3.) Marta Osińska z Irish Terrierem
4.) Ala Nowak z JRT

Młodsza:
1.) Martyna (?) Nowak z Basenji
2.) Prezenter z Wyżłem

Guest Reyes
Posted

marymek napisał(a):
gr.starsza
2) Hanzlova Michaela

gr.młodsza
2) Chęciński Tomasz

Danusia gratulacje! :multi:
kibicowałam Ci zawzięcie :loveu::cool3:

Dzięki :) Ale czemu się nie ujawniłaś ;)

Posted

Reyes napisał(a):
Dzięki :) Ale czemu się nie ujawniłaś ;)

Bo mi słonko siadło na mózg :lol:
Nie chciałam przeszkadzać, bo i tak upał dawał się we znaki ;)

Guest Reyes
Posted

marymek napisał(a):
Bo mi słonko siadło na mózg :lol:
Nie chciałam przeszkadzać, bo i tak upał dawał się we znaki ;)

Yyyy tam - dogomaniacy nigdy nie przeszkadzają :]

Posted

Ola Sydlowska wywalczyla w Zagrzebiu Vice ZWYCIĘSTWO EUROPY !!!

WIELKIE GRATULACJE :multi:

Za informacje dziękuje P.Iwonie poniewaz napisal w dzale wystawy Europejskiej a ja przenioslam tu ;)

Guest Reyes
Posted

[quote name='Florka_xyz']Ola Sydlowska wywalczyla w Zagrzebiu Vice ZWYCIĘSTWO EUROPY !!!

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Mamy vice-zwycięsce Europy!!! :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Florka_xyz']Ola Sydlowska wywalczyla w Zagrzebiu Vice ZWYCIĘSTWO EUROPY !!!

Za informacje dziękuje P.Iwonie poniewaz napisal w dzale wystawy Europejskiej a ja przenioslam tu ;)

[quote name='Reyes']:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Mamy vice-zwycięsce Europy!!! :multi: :multi: :multi: :multi:

Bardzo mi przykro. Z v-ce zwyciescy europy cieszycie sie bardziej niż z mojej wygranej na swiatówce w poznaniu, II V-ce Zwycięscy Świata

Widze ze tutaj gratuluje sie tylko znajomym, trzyma za nich kciuki i podziwia. A jeśli ktoś z poza środowiska wygra to od razu że wszystko było nie fair...

Tiaa...

Pozdrawiam,
Ania Kulawiak

Guest Reyes
Posted

sheltia12 napisał(a):
Bardzo mi przykro. Z v-ce zwyciescy europy cieszycie sie bardziej niż z mojej wygranej na swiatówce w poznaniu, II V-ce Zwycięscy Świata

Pozdrawiam,
Ania Kulawiak

:shake:ehhhhhhh:shake:

Posted

sheltia12 napisał(a):

Widze ze tutaj gratuluje sie tylko znajomym, trzyma za nich kciuki i podziwia. A jeśli ktoś z poza środowiska wygra to od razu że wszystko było nie fair...

Tiaa...

Pozdrawiam,
Ania Kulawiak

A ja nawet nie wiedziałam...:oops: przepraszam i Gratuluję WSZYSTKIIIIMMMM!!!Tobie najbardziej! :D

Posted

:razz:

sheltia12 napisał(a):

Tiaa...

Pozdrawiam,
Ania Kulawiak

Aniu nie użalaj się nad sobą - bo to troszkę śmieszne, że jakby domagasz się gratulacji dla siebie ;) Rozumiem, że jesteś szczęśliwa ze swojego sukcesu - też bym byla, ale nie rob z siebie gwiazdy polskiego handlingu, bo te prawdziwe sukcesy dopiero przed Tobą i nie radze spoczywać na laurach, bo tak naprawde - to wlasnie slysze o Tobie mało, napewno mniej niż o Oli, która zaczyna tak jak i ty. Nie liczy się liczba pucharków na półce tylko umiejętności ;)

Ale żeby cie dowartościować - gratuluje v-ce zw. świata

Posted

Ja może troszke osłodze :D Coż no Gratuluje rownież co do WDS Poznań , choć ja przyznam że od kiedy stanęłaś na Pudle na WDS wiedziałam ze Polka gdyż cie jakoś kojarzyłam.Powiem tyle własnie ze wiesz Ola często jezdzi i wygrywa , i tez jej gratuluje ale coż pochwalić ja ? nie widziałam jej występu wiec nic pozatym o Euro Dog -JH nie mogę powiedzieć.Tak jak Agasia mówie nie spoczywaj na Laurach przed toba ogrom pracy i a najwiecej nauczysz sie nie na JH ale na prawdzimym ringu JH to tylko przygotowanie przed głęboką wodą -Handlerstwa o ile takowym Handlerem Planujesz być .Moja mama hodowała Jamniki tera mamy Yorki więc psy szczeniaki wystawy to Normalka (kiedyś miała 1 sheltie :P) Przyznaję ze w JH brałam udział tylko 3 sezony wiecej wystawiałam i wystawiam na ringu ale coż ciąglę pracuje , organizuje sobie wyjazdy do Kenneli (teraz poza granice Polski) i muszę powiedzieć ze po latach pracy zaczynam być Dopiero Doceniana !!!
Z perspektywy czasu uważam ze jesli ktoś ma Najleprze osiagnięcia w JH (nie obrazajac nikogo) wcale nie musi super byc jako Handler -dlaczego bo u nas jest tak ze dzieciaki sie wycwaniły i chodza nontoper z jednym obcykanym psem który sam bez pomocy zrobi ewolucja Ba na ringu radzisz sobie czasami z nowo poznanym psem i masz stycznosc z wieloma rasami a nie jak w JH z jednym swoim kochanym wyuczonym pieskiem , dlatego odeszłam od MP .Ja co wystawe miałam innego psa , innej rasy może dlatego często słysze ze łatwo nawiązuję kontakt z psem i czesto mam psy z innych miast (Poznań , Wawa czy Mazury ) i cwicze tylko z nimi dzien przed wystawa albo w dzien wystawy ;)

Posted

Agasia napisał(a):
:razz:

Aniu nie użalaj się nad sobą - bo to troszkę śmieszne, że jakby domagasz się gratulacji dla siebie ;) Rozumiem, że jesteś szczęśliwa ze swojego sukcesu - też bym byla, ale nie rob z siebie gwiazdy polskiego handlingu, bo te prawdziwe sukcesy dopiero przed Tobą i nie radze spoczywać na laurach, bo tak naprawde - to wlasnie slysze o Tobie mało, napewno mniej niż o Oli, która zaczyna tak jak i ty. Nie liczy się liczba pucharków na półce tylko umiejętności ;)

I znowu muszę się z Toba zgodzić Agasiu;)
Ja juz gratulowalam po światowce..ale gratuluje jeszcze raz.

Posted

Nie użalam sie, tylko mi było przykro z tego powodu, ze po powrocie ze swiatówki nie usłyszałam zadnych gratulacji, tylko na forum było przekrzykiwanie się w tym, że jaka to sedzina, jak ona sędziuje, jak po literze I mozna wybierać zwycięzców na swiatowej wystawie itp...

Zauważ, ze nie spoczywam wcale na laurach, gdzie moge to jezdze na wystawy. Ale z ktorych z kolei jadąc do tego samego sędziego i widziąc "stałych" handlerów, wiadomo kto wygra, więc i tak to nie ma sensu.

Napisałaś, "napewno mniej niz o Oli, która zaczyna tak jak i ty". W JH siedze juz dobre ponad 3 lata.. ładne mi zaczynanie..

Pozdrawiam,
Sheltia

Guest Reyes
Posted

Przepraszam że zmieniam temat ale macie opcje edycji posta? Nie napisałam tego co chciałam bo mama nademną stała ze musi przelew zrobić i d*pa blada bo niema tej obcji O-O

Posted

sheltia12 napisał(a):
Nie użalam sie, tylko mi było przykro z tego powodu, ze po powrocie ze swiatówki nie usłyszałam zadnych gratulacji, tylko na forum było przekrzykiwanie się w tym, że jaka to sedzina, jak ona sędziuje, jak po literze I mozna wybierać zwycięzców na swiatowej wystawie itp...

Zauważ, ze nie spoczywam wcale na laurach, gdzie moge to jezdze na wystawy. Ale z ktorych z kolei jadąc do tego samego sędziego i widziąc "stałych" handlerów, wiadomo kto wygra, więc i tak to nie ma sensu.

Napisałaś, "napewno mniej niz o Oli, która zaczyna tak jak i ty". W JH siedze juz dobre ponad 3 lata.. ładne mi zaczynanie..

Pozdrawiam,
Sheltia

Wiec tym bardziej nie powinnas "prosic sie" o gratulacje. I nie przesadzaj - bo wiele osob (ja napewno z tego co sie orientuje) Ci gratulowalo, bo odnioslas sukces.
Nie widywalam cie na pudłach, na mistrzostwach polski, na cruftsie ....

Posted

Reyes napisał(a):
Przepraszam że zmieniam temat ale macie opcje edycji posta? Nie napisałam tego co chciałam bo mama nademną stała ze musi przelew zrobić i d*pa blada bo niema tej obcji O-O

Ja też nie mam :shake:
Dogo ostatnio ma takie odchyły od normy :mad:

swoją drogą - GRATULACJE dla wszystkich ;)