zula Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 agata :) napisał(a):A Ty Zula będziesz? Byłaś w Bytomiu?Nie, nie będzie mnie. W Bytomiu tez nie byłam... Quote
tylko psy Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 agata :) napisał(a):A do Ustronia? przy okazji mam pytanie... Bardzo podstawowe zresztą :) Mam w tej chwili 13 lat, skończyłam 4 lutego tego roku. W jakiej grupie na młodym powinnam występować? Bo ten nowy regulamin jest jakiś nieczytelny :/ Możesz startować w grupie młodszej do końca tego roku:):) Quote
martyna. Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Wyniki z Leszna: 1.Ola Szydłowska z Borzojem + Zw.Dnia 2.Martyna Sapała(ja) z Yorkshire Terrierem 3.Wiktoria Sapała z JRT 4.Ela Jedlińska z Arideale Terrierem GRATULUJE !! Quote
Guest Reyes Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Gratuluje lokaty i przedewszystkim nowego psa - będziecie świetną parą!. Quote
Necia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 A czy ktoś ma foty z JH ( grupa młodsza) ???????? Quote
marymek Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Gratuluje wczorajszym :klacz: Ja mam jeszcze pytanie odnośnie Ustronia. Zgłosiłam się już, pieniążki wysłałam, a nawet nie wiem kto sędziuje, bo na stronie oddziału (Bielsko Biała) nic nie pisze :shake: Jak mam sie dowiedzieć jaki sędzia będzie na MP? Zadzwonić do oddziału? Quote
Necia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Wyniki z niedzieli grupa młodsza: 1. Ola z borzojem + zw. dnia 2.????????????( nie pamiętam:cool1:) 3. Kasia z goldenem 4. Patrycja z shih-tzu ( ja) Gratulacje wszystkim :smilecol::laola: Quote
tylko psy Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Necia napisał(a):Wyniki z niedzieli grupa młodsza: 1. Ola z borzojem + zw. dnia 2.????????????( nie pamiętam:cool1:) 3. Kasia z goldenem 4. Patrycja z shih-tzu ( ja) Gratulacje wszystkim :smilecol::laola: Gratulacje dla Kasi i Patrycji!!! A macie fotki (z niedzieli)????? Quote
Ewelina & Hera Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 No to i ja do was dołącze! Również jestem młodą prezenterką ;)! Quote
olaglowka Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Martyna2006 napisał(a):Wiem,niestety się nie spotkamy :( No ale cóż, nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Ci POWODZENIA ;) Pozdr, Martyna Juz po wystawie :( Mimo dlugiej drogi mamy CACa & Res.CACIBa I gratulacje za Leszno :) Quote
Sungari Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Siemka:multi: Dopiero zaczełam swoja karierę w MP ;) Pisze ponieważ na wystawie w Lesznie poznałam ,,Necię'' i ona powiedziała że jest na tym forum i mam pytanie czemu nikt nie napisał o wynikach grupy starszej w MP to troszkę przykre :-( ale mówi sie trudno mam jeszcze jedno pytanko kto bedzie na wystawie w Kaliszu :p :p :p :p :p :p :p :p :p Może napiszę o najważniejszym mam na imię basia mam 16 lat i 12 psów na razie:eviltong: :eviltong: Quote
lonka Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Sungari napisał(a):Siemka:multi: Dopiero zaczełam swoja karierę w MP ;) Pisze ponieważ na wystawie w Lesznie poznałam ,,Necię'' i ona powiedziała że jest na tym forum i mam pytanie czemu nikt nie napisał o wynikach grupy starszej w MP to troszkę przykre :-( ale mówi sie trudno mam jeszcze jedno pytanko kto bedzie na wystawie w Kaliszu :p :p :p :p :p :p :p :p :p Może napiszę o najważniejszym mam na imię basia mam 16 lat i 12 psów na razie:eviltong: :eviltong:starsza grupe wygrała dziewczynka z wilczażem (chyba).Moje gratulacji!!!:loveu::loveu::loveu:Reszty wyników niestety nie znam:shake: Necia miała mały wypadek przy ringu:-( Quote
Guest Reyes Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Sungari napisał(a):Siemka:multi: Dopiero zaczełam swoja karierę w MP ;) Pisze ponieważ na wystawie w Lesznie poznałam ,,Necię'' i ona powiedziała że jest na tym forum i mam pytanie czemu nikt nie napisał o wynikach grupy starszej w MP to troszkę przykre :-( ale mówi sie trudno mam jeszcze jedno pytanko kto bedzie na wystawie w Kaliszu :p :p :p :p :p :p :p :p :p Może napiszę o najważniejszym mam na imię basia mam 16 lat i 12 psów na razie:eviltong: :eviltong: Kaliszu ja będę ale jeszcze psy wystawiam, poza tym na młodego nic nie mam wiec czas pokaże. Quote
Necia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Sungari napisał(a):Siemka:multi: Dopiero zaczełam swoja karierę w MP ;) Pisze ponieważ na wystawie w Lesznie poznałam ,,Necię'' i ona powiedziała że jest na tym forum i mam pytanie czemu nikt nie napisał o wynikach grupy starszej w MP to troszkę przykre :-( ale mówi sie trudno mam jeszcze jedno pytanko kto bedzie na wystawie w Kaliszu :p :p :p :p :p :p :p :p :p Może napiszę o najważniejszym mam na imię basia mam 16 lat i 12 psów na razie:eviltong: :eviltong: cześć tu Necia ( Patrycja od Shih-tzu). Gratulacje wygranej w grupie starszej i życzę dalszych sukcesów. Do Kalisza i do Szczecina ja niee jadę.Pozdrowienia i buziaki:loveu: P.S. Dziękuje za gratulacje:loveu: Quote
Asta Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='anastacia']U mnie w sczecinie niedługo wystawa, kto z Was będzie?? Ja się zjawię, wkońcu wystawa miastowa ;) Quote
Florka_xyz Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Ja będę na JH w Szczecinie (niedzela) kto jeszcze w straszej gr ;) Quote
paulinka13 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 a mnie nie będzie... eh...:/ ale powodzenia juz wszystkim życze ;) Quote
Agasia Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 lonka napisał(a):starsza grupe wygrała dziewczynka z wilczażem (chyba).Moje gratulacji!!!:loveu::loveu::loveu:Reszty wyników niestety nie znam:shake: Necia miała mały wypadek przy ringu:-( Co sie stalo :(? Czy ktos reprezentuje Polske w Zagrzebiu na JH? Quote
Dog Handler Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 No fajne ze jakaś Polska osoba reprezentuja nas w Chorwacji :) Ja miałam jechać ale coż wchodząc w dorosłe życie trzeba podejmować czasem trudne decyzje i tak niestety podjęłam decyzje o opuszczeniu Euro Show z powodu ciągłe nauki ;/ Ale mam nadzieje ze chociaż do Sztokholmu pojade :) W Szczecinie bede na CACIB'ie w Sobote w niedziele przyjade tylko na Finały wystawic gdyż bede na Krajówce III :) Nie wiem czy gdziekolwiek zdąze na MP ale to akurat traktuje już jako zabawe !!!! Pozostawiłam Pole do Popisu Młodszym :) Jedzie Ktoś na CACIB Rostock i CACIB Lipsk ?? Miło by było sie spotkać z kimś znajomym :D:D Quote
Agasia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 :cool3: Dog Handler napisał(a):No fajne ze jakaś Polska osoba reprezentuja nas w Chorwacji :) Ja miałam jechać ale coż wchodząc w dorosłe życie trzeba podejmować czasem trudne decyzje i tak niestety podjęłam decyzje o opuszczeniu Euro Show z powodu ciągłe nauki ;/ Ale mam nadzieje ze chociaż do Sztokholmu pojade :) W Szczecinie bede na CACIB'ie w Sobote w niedziele przyjade tylko na Finały wystawic gdyż bede na Krajówce III :) Nie wiem czy gdziekolwiek zdąze na MP ale to akurat traktuje już jako zabawe !!!! Pozostawiłam Pole do Popisu Młodszym :) Jedzie Ktoś na CACIB Rostock i CACIB Lipsk ?? Miło by było sie spotkać z kimś znajomym :D:D ale dalej nie wiem KTO reprezentuje :razz: z identycznego powodu i ja zrezygnowalam z Zadaru... a na wszelkie zaganiczne CACIBy pisze sie od przyszlego roku :D I juz nie gadaj ze dajesz pole do popisu mlodszym, bo staruchy i tak zawsze beda wygrywac :diabloti: :lol: Quote
Dog Handler Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Ojj Agasia , chciałam zrobić wrazenie MIŁEJ :P:P Popsułaś wszystko :( No coż bede na MP w Szczecinie , Krakowie ....:p Quote
Recommended Posts