Goldenka 02 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Martyna2006 napisał(a):A jaka jesteś grupa??Ja młodsza ;) grupa młodsza - :cool3: startuję z goldenem:razz: (o czym wspomniała już moja siostra;)). Quote
martyna. Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Wyniki z Inowrocławia :] GRUPA MŁODSZA 1.Ola Szydłowska z Borzojem 2.Martyna Sapała(ja) z Yorkshire Terrierem 3.Wiktoria Sapała z JRT 4.Prezenter z jamnikiem (?) GRUPA STARSZA 1.Przemek Walczak z Beaglem + Zw.Dnia 2.Roksana Witek z ? 3.Joanna Szczepańska z Whippetem 4.Prezenterka z Mopsem GRATULUJE :) Pozdrawiam Martyna Quote
Agasia Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Martyna2006 napisał(a):Wyniki z Inowrocławia :] GRUPA MŁODSZA 1.Ola Szydłowska z Borzojem 2.Martyna Sapała(ja) z Yorkshire Terrierem 3.Wiktoria Sapała z JRT 4.Prezenter z jamnikiem (?) GRUPA STARSZA 1.Przemek Walczak z Beaglem + Zw.Dnia 2.Roksana Witek z ? 3.Joanna Szczepańska z Whippetem 4.Prezenterka z Mopsem GRATULUJE :) Pozdrawiam Martyna Brawo Martyna, Ola, Przemek i Asia! Quote
Asta Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Witam wszystkich ponownie po dość długiej przerwie. Gratuluje all osiągnięć (muszę jakoś nadrobić..) To ja wyskoczę tu z pytankiem, kto się wybiera do Szczecina? ;) Quote
agata :) Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 olaglowka napisał(a):Hej ! Kto jedzie na mlodego do Raciborza?? (10.06) Ja miałam jechać, ale kurczę... Wtedy jestem w Toruniu na trzydniówce. Raczej bym nie zdążyła na młodego bo wyjeżdżam o 15 a z Torunia do Raciborza niezły kawałek :cool3: Ale za to będę w Ustroniu. Może ktoś pożyczy pieska :lol:? Tak ładnie proszę :oops: Cockerka najchętniej :loveu: aczkolwiek wszystkie miło widziane ;) Quote
agata :) Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 aa i jeszcze gratulacje dla Reyes o której piszą nawet w Moim Psie, za Łódź o ile pamiętam i Bytom ;) Quote
Guest Reyes Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 agata :) napisał(a):aa i jeszcze gratulacje dla Reyes o której piszą nawet w Moim Psie, za Łódź o ile pamiętam i Bytom ;) :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: Martyna i Vika - serdeczne gratulacje!! Quote
marymek Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Ja też Reyes gratuluje, czytałam własnie o Tobie w MP bodajże, a w PP o Laurze z whippetami :loveu: Ja mam pytanko, może troche głupie jest :oops: Czy za udział w MP moge zapłacić wysyłając pieniadze przekazem pocztowym na adres oddziału organizującego wystawe? Quote
Asta Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 marymek napisał(a): Ja mam pytanko, może troche głupie jest :oops: Czy za udział w MP moge zapłacić wysyłając pieniadze przekazem pocztowym na adres oddziału organizującego wystawe? żadne głupie ;) oczywiście, że możesz, nie widzę żadnych problemów :) Quote
jefta Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Nie jestem w stanie przeczytać całego wątku, mam nadzieję, że nie powtarzam pytania- czy w mp może brać udział pies niezgłoszony na zwykły ring? Quote
Agasia Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 jefta napisał(a):Nie jestem w stanie przeczytać całego wątku, mam nadzieję, że nie powtarzam pytania- czy w mp może brać udział pies niezgłoszony na zwykły ring? tak moze ;) Quote
Guest Reyes Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Asta napisał(a):żadne głupie ;) oczywiście, że możesz, nie widzę żadnych problemów :) Weź tylko potwierdzenie nadania salaty :] koniecznie Quote
martyna. Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Dziękuje za gratulacje :) Pozdr, P.S.Kto się wybiera do LESZNA?? Quote
Nugatika Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 gratulacje ostatnich wynikow dla JHandlerów!!! :) Quote
Nugatika Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 gratulacje ostatnich wynikow dla JHandlerów!!! :) Quote
marymek Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='Asta']żadne głupie ;) oczywiście, że możesz, nie widzę żadnych problemów :) Weź tylko potwierdzenie nadania salaty :] koniecznie OK ;) dzięki dziewczyny :) Quote
olaglowka Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='Martyna2006']Dziękuje za gratulacje :) Pozdr, P.S.Kto się wybiera do LESZNA?? Ja nie, w tym czasie mam inna wystawe :) Quote
martyna. Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='olaglowka']Ja nie, w tym czasie mam inna wystawe :) Wiem,niestety się nie spotkamy :( No ale cóż, nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Ci POWODZENIA ;) Pozdr, Martyna Quote
paulinka13 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Asta napisał(a):Witam wszystkich ponownie po dość długiej przerwie. Gratuluje all osiągnięć (muszę jakoś nadrobić..) To ja wyskoczę tu z pytankiem, kto się wybiera do Szczecina? ;) jak Karolinka może, to ja też chce xD gratulacje dla wszystkich i w ogole ;* Astuś, ja, ja o ile przyjmiesz mnie pod swój dach xD < a tak rili to chyba średnio :/ > Quote
agata :) Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 A do Ustronia? przy okazji mam pytanie... Bardzo podstawowe zresztą :) Mam w tej chwili 13 lat, skończyłam 4 lutego tego roku. W jakiej grupie na młodym powinnam występować? Bo ten nowy regulamin jest jakiś nieczytelny :/ Quote
zula Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 agata :) napisał(a):A do Ustronia? przy okazji mam pytanie... Bardzo podstawowe zresztą :) Mam w tej chwili 13 lat, skończyłam 4 lutego tego roku. W jakiej grupie na młodym powinnam występować? Bo ten nowy regulamin jest jakiś nieczytelny :/ "Prezenter zmienia grupę wiekową z początkiem roku kalendarzowego, następującego po roku, w którym ukończył 13 lat." - to fragment regulaminu, z którego wynika, że do końca tego roku możesz startować w grupie młodszej;) Quote
agata :) Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Świetnie :) A Ty Zula będziesz? Byłaś w Bytomiu? Quote
Recommended Posts