Paaati_93 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Moja znajoma ma jeszcze Małego Munstelrndera ;) Quote
Asiaczek Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 EveL napisał(a):Ja mam pytanko ;) Jak to jest z numerem startowym? Kiedy się go dostaje? Jeżeli masz zgłoszenie opłacone i wysłane w terminie, to numerek powinnaś dostać w kopercie na ok. ;tydzień przed wystawą (czasami na dzień przed wystawą). Jeżeli natomiast płacisz na wystawie - to po opłaceniu w sekretariacie dostajesz numerek. Pzdr. Quote
Guest Reyes Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Wyniki z Bytomia Gr. Str 1.) Danuta Ożarowska z Basencji 2.) Alicja Nowak z Spanielem Walijskim Reszta nie dojechała na finał. Gr. Mł. 1.) Ola Szydłowska z Borzojem +zw. Dnia. Dalej nie wiem Alicjo, jeszcze raz serdecznie dziękuje za użyczenie Bibiego - to jest naprawdę wybitny pies i świetnie go wyszkoliłaś. Dosłownie sam się wystawia i biegać z nim to sama przyjemność. Jestem Ci bardzo wdzięczna. Ps. Ja się jeszcze pochwale że otrzymaliśmy w opini z beagielką 'profesjonalnie wystawiana' :] Quote
Agasia Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 (edited) Gratulacje Danusia ;) Widze ze dolaczylas do fanow baskow na MP :D Ja sie skromnie pochwale - dzisiaj w Radomiu Zw.Dnia ;) A reszta wynikow : 2. Monika Malitka z whippetem 3. Prezenterka z westie 4. Marta I. z beaglem Edited December 13, 2013 by panienkabubu Quote
Guest Reyes Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Wow ! :multi: Serdecznie gratuluje dziewczyny - Tobie Agasiu należą się szczególnie :multi: Ok przyznaje racje - baski są baaardzo fajniutkie :) Przekonałam się na wlasnej skórze! Quote
Asiaczek Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Agasia napisał(a):Gratulacje Danusia ;) Widze ze dolaczylas do fanow baskow na MP :D Ja sie skromnie pochwale - dzisiaj w Radomiu Zw.Dnia ;) A reszta wynikow : 2. Monika Malitka z whippetem 3. Prezenterka z westie 4. Marta Ikanowicz z beaglem Agasia - super wynik!!! Gratulacje!!!:lol::loveu: Idzesz jak burza; zawsze na pudle!!! Pzdr. Quote
Agasia Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Dzieki :cool1: ale szczeze zwatpilam w kryteria oceny polskiego mp. na konkur poszlam strasznie zniechecona, myslac jedynie o tym by szybko skonczyc i wracac do domu. Nie zwracalam wogole uwagi na wyglad psa (tj. czy dobrze sie prezentuje), na te junior handlerskie kruczki typu "czy aby napewno nie zaslaniam psa" - mialam wszystko gdzies ;p widocznie p.Marcinkowska, ktora wydawalomi sie ze za mna nie przepada chciala mi zrobic na zlosc hehe :cool3: Bo 8 na malym ringu z seterem to bylo podle :evil_lol: A nie chwalac sie, moj beagielek, ktory do specjalnych okazow nie nalezy dzisiaj BOS :) Quote
lonka Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Dodam wyniki z gr.młodszej 2.Teresa Szubertowa 3.Patrycja Wożniak z grzywaczem;) Patrzycjia wogole nie miala czasu poćwiczyc z grzywaczem przed ringiem i na dodatek ta sunka pierwszy raz szla z obca osoba.:razz: Quote
EveL_ Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Gratulacje! Szczególnie radomskim zwycięzcom :cool3: MP się strasznie przedłużał i dosłownie jak się już zaczynał to musiałam iść na pociąg, coby nie uciekł :angryy: :angryy: Quote
lira Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 oj p.Marcinkowska przedłuuuża :/ w Płocku sędziowała szybko ale przerwy które robiła były długie Quote
marthee Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Gratulacje Agasia:cool3: Ty mi już nic nie mów o zniechęceniu:diabloti: siedzialam ponad 1.5 godziny w oczekiwaniu na JH, przebieglam sie w tam i spowrotem, z beaglem moim kochanym ktory nie raczyl byc w formie do pokazywania sie:eviltong: :angryy: ;) no coż.... ;] Quote
martyna. Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Wielkie gratulacje dla wszystkich :) Danusiu - czy to z tym beaglem o którym mi opowiadałaś dostałaś "profesjonalnie wystawiana"??:> Pozdr i jeszcze raz gratuluje ! Quote
zula Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Reyes napisał(a):Wyniki z Bytomia Gr. Str 1.) Danuta Ożarowska z Basencji 2.) Alicja Nowak z Spanielem Walijskim Reszta nie dojechała na finał. Gr. Mł. 1.) Ola Szydłowska z Borzojem +zw. Dnia. GRATULACJE! Ja niestety nie wzięłam udziału w JH, bo jak się okazało na wystawie moje zgłoszenie nie doszło, chociaż było wysyłane zbiorówką z oddziału.:angryy: Ale podobno nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - dzięki temu mam sporo fotek z JH, ale wstawię je jak je 'obrobie', a to może trosze potrwać ;) Quote
tylko psy Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 gratulacjedla wszystkich (z Radomia i Bytomia):):):):):) Quote
Guest Reyes Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 A co się dowiedziałam - jeden psiak tej pani której beagielka wystawiałam ma rodzica z przydomkiem "Z herbu Sapały" :> Quote
Nesjanna Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 to ja jeszcze wkleję zdjęcia grzywaczy i Jr. handlerów Młodsza Grupa Radom: lok I - Joasia Pacholczyk Bytom: chyba też Gr. Młodsza pozdrawiam i gratuluję :) Quote
zula Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Fotki z JH z Bytomia Grupa młodsza Grupa starsza porównanie Quote
Bewarka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 A ja chcę zostać JH-em, ale musze nabrać doświadczenia w oglądaniu :lol: a potem dopiero zaczne wystawiać...nieswojego psa :D Quote
Guest Reyes Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 O lol... nowe włosy mi do żakietu nie pasują :lol: Dzięki za fotki Zula --- Komentaż mojej mamy "A nie moglabyś się czasem uśmiechnąć podczas wystawiania a nie dopiero na podjum" ... Quote
LAURA Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 gratulacje dziewczyny! super wyglądacie na zdjęciach :D Quote
carotina Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Reyes napisał(a): --- Komentaż mojej mamy "A nie moglabyś się czasem uśmiechnąć podczas wystawiania a nie dopiero na podjum" ... hihi:lol: zawsze to samo słyszałam od taty;) Quote
Agasia Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Danusia - czy wlascicielka beagle wyslala ci zdjecia jak wystawiasz psiaka? jesli nie, to mam pare z Toba :) Quote
Recommended Posts