Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

marthee tak w Grudziądzu jest o tyle fajnie że nic się nie płaci a w zeszłym roku mimo że się nie płaciło były fajne pucharki :)

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mój debiut na MP był w Grudziądzu właśnie rok temu. Nie wspominam go miło ale cóż, zawsze warto postawić pierwszy krok.
Chciałabym się was poradzić. Nowy regulamin konkursu mówi że kto nie jest w katalogu, nie występuje w konkursie. Ja parę razy miałam problem ze zgłoszeniem bo "niby" nie doszło...teraz nie wiem czy daje wysyłać mailem, czy faxem ? Może ma ktoś specialny formularz do wysłania ?

Pozdrawiam :*

Guest Reyes
Posted

Paaati_93 napisał(a):
Mój debiut na MP był w Grudziądzu właśnie rok temu. Nie wspominam go miło ale cóż, zawsze warto postawić pierwszy krok.
Chciałabym się was poradzić. Nowy regulamin konkursu mówi że kto nie jest w katalogu, nie występuje w konkursie. Ja parę razy miałam problem ze zgłoszeniem bo "niby" nie doszło...teraz nie wiem czy daje wysyłać mailem, czy faxem ? Może ma ktoś specialny formularz do wysłania ?

Pozdrawiam :*

Ja na upartego wysyłam poleconym pocztą :]

Posted

ja wysyłam formularzem elektronicznym razem ze zgłoszeniem psa, jest dodatkowe okienko gdzie wpisujesz imię, nazwisko prezentera i wiek albo w uwagach wpisuję

Posted

Hej!
Dopiero teraz doszłam do waszego tematu,a więc się przedstawię.
Mam na imię Ewelina i mam 13 lat.Od jakiś 3 tygodni jestem posiadaczką wyżła niemieckiego krótkowłosego.Mam jeszcze yorka i bokserkę.Jeszcze nie byłam na żadnej wystawie ani jako widz ani jako wystawca.Moją pierwszą wystawą jako widz będzie ta w tą niedzielę w Środzie Śl.,a swoją wyżełkę będę wystawiała na międzynarodowej wystwie we Wrocławiu.

Posted

kynolożka napisał(a):
Ja prawdopodobnie będe,ale napewno z cockerem angielskim.Grupa starsza :)
hmmm...może się skuszę:p
Ja też z cockerem, grupa starsza:cool3:

P.S. JH w Bytomiu jest bezpłatne? Bo nie znalazłam na ich stronie info o opłacie...

Guest Reyes
Posted

olaglowka napisał(a):
Ja prawdopodobnie z pudlem tez grupa starsza :):diabloti:

Już?:-o Stara jesteś babko :evil_lol:

Guest Reyes
Posted

:crazyeye: Wczoraj zadzwoniła do mnie Pani z ZK Łódz bo... zapomniałam podać date urodzenia ! Jejku pod wrażeniem jestem jak sie starają - świetnie sie wystawa zapowiada! Pani bardzo uprzejma i miła i wogule jestem happy