lira Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 marthee tak w Grudziądzu jest o tyle fajnie że nic się nie płaci a w zeszłym roku mimo że się nie płaciło były fajne pucharki :) Quote
Paaati_93 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Mój debiut na MP był w Grudziądzu właśnie rok temu. Nie wspominam go miło ale cóż, zawsze warto postawić pierwszy krok. Chciałabym się was poradzić. Nowy regulamin konkursu mówi że kto nie jest w katalogu, nie występuje w konkursie. Ja parę razy miałam problem ze zgłoszeniem bo "niby" nie doszło...teraz nie wiem czy daje wysyłać mailem, czy faxem ? Może ma ktoś specialny formularz do wysłania ? Pozdrawiam :* Quote
Guest Reyes Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Paaati_93 napisał(a):Mój debiut na MP był w Grudziądzu właśnie rok temu. Nie wspominam go miło ale cóż, zawsze warto postawić pierwszy krok. Chciałabym się was poradzić. Nowy regulamin konkursu mówi że kto nie jest w katalogu, nie występuje w konkursie. Ja parę razy miałam problem ze zgłoszeniem bo "niby" nie doszło...teraz nie wiem czy daje wysyłać mailem, czy faxem ? Może ma ktoś specialny formularz do wysłania ? Pozdrawiam :* Ja na upartego wysyłam poleconym pocztą :] Quote
lira Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 ja wysyłam formularzem elektronicznym razem ze zgłoszeniem psa, jest dodatkowe okienko gdzie wpisujesz imię, nazwisko prezentera i wiek albo w uwagach wpisuję Quote
marthee Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 a ja zawsze mailem.... gorzej jak nie dochodzą:eviltong: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agasia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Od kiedy coraz czesciej jest platne MP to coraz czesciej te maile dochodza... ;) Quote
marthee Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Agasia napisał(a):Od kiedy coraz czesciej jest platne MP to coraz czesciej te maile dochodza... ;) no popatrz ciekawe czemu:mad: :evil_lol: Quote
marthee Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Paaati_93 napisał(a):Może jest jakiś formularz ? na wiekszosci formularzy elektronicznych jest dodatkowy formularz do JH;) no ale nie zawsze.... :roll: Quote
Ewelina & Hera Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Hej! Dopiero teraz doszłam do waszego tematu,a więc się przedstawię. Mam na imię Ewelina i mam 13 lat.Od jakiś 3 tygodni jestem posiadaczką wyżła niemieckiego krótkowłosego.Mam jeszcze yorka i bokserkę.Jeszcze nie byłam na żadnej wystawie ani jako widz ani jako wystawca.Moją pierwszą wystawą jako widz będzie ta w tą niedzielę w Środzie Śl.,a swoją wyżełkę będę wystawiała na międzynarodowej wystwie we Wrocławiu. Quote
kynolożka Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 olaglowka napisał(a):CZy ktoś sie w Bytomiu wybiera na MP?? Ja prawdopodobnie będe,ale napewno z cockerem angielskim.Grupa starsza :) Quote
olaglowka Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 kynolożka napisał(a):Ja prawdopodobnie będe,ale napewno z cockerem angielskim.Grupa starsza :) Ja prawdopodobnie z pudlem tez grupa starsza :):diabloti: Quote
zula Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 kynolożka napisał(a):Ja prawdopodobnie będe,ale napewno z cockerem angielskim.Grupa starsza :)hmmm...może się skuszę:p Ja też z cockerem, grupa starsza:cool3: P.S. JH w Bytomiu jest bezpłatne? Bo nie znalazłam na ich stronie info o opłacie... Quote
kynolożka Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 zula napisał(a): P.S. JH w Bytomiu jest bezpłatne? Bo nie znalazłam na ich stronie info o opłacie... Ja też nie znalazłam żadnych informacji :lookarou: Quote
kynolożka Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 lira napisał(a):jeśli nie ma info to wtedy jest bezpłatne OO nie wiedziałam że oddział może byc tak chojny :crazyeye::eviltong: Quote
Guest Reyes Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 olaglowka napisał(a):Ja prawdopodobnie z pudlem tez grupa starsza :):diabloti: Już?:-o Stara jesteś babko :evil_lol: Quote
lira Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 kynolożka nie wszystkie oddziały karzą sobie płacić za mp :P zależy od oddziału :) Quote
kynolożka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 A możecie coś powiedzieć na temat p. Ewy Pyrchały?Jakie zadaje najczęściej figury itp.? To mój debiut i jestem kompletnie łysa w tych sprawach :eviltong: :lol: Quote
olaglowka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Reyes napisał(a):Już?:-o Stara jesteś babko :evil_lol: Ale zawsze bede mlodsza od ciebie :evil_lol: I kto tu jest stary??:diabloti: Quote
Guest Reyes Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 :crazyeye: Wczoraj zadzwoniła do mnie Pani z ZK Łódz bo... zapomniałam podać date urodzenia ! Jejku pod wrażeniem jestem jak sie starają - świetnie sie wystawa zapowiada! Pani bardzo uprzejma i miła i wogule jestem happy Quote
Recommended Posts