Nugatika Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 mozecie cos wiecej o niej napisac? skad jest? no i jak poszlo "naszemu"? Quote
Agasia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Reprezentantka Lotwy, hodowczyni Amstaffow.... Kto sedziowal? I jak tam pozostale lokaty ;)? Quote
flashka-g Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 http://handler-adell.tripod.com/about_adell.html tu wiecej o Adell:) Quote
Asiaczek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Bardzo się cieszę, że Adell wygrała, bo... wielokrotnie prezentowała moje baski i stąd moja z Nia znajomość. Zaraz do Niej napisze i pogratuluję. Pzdr. Quote
Guest Reyes Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Gratulacje dla zwycieżczyni ;) (nie znam niestety osobiście ale widać ze lokata trafiła tam gdzie powinna) A jak poszło naszemu? Nie wie ktoś? Quote
LAURA Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 o, jak miło :) wielkie brawa dla Adell :) no własnie..jak poszło Rafałowi? Quote
flashka-g Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 A ja poznalam Adell w Wilnie dzieki Asiaczkowi:loveu: Az milo sie na nia patrzy jak wspolpracuje z psem, ma wlasnie to COŚ czego wiekszosci handlerom brakuje. Nie tylko prezentuje wspaniale psy, ale potrafi wlasnymi gestami i osobowoscia podkreslic siebie i prezentowanego psiaka. Quote
zosia. Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 a wiadomo jaki byl skald finalowej dziesiatki i jak poszlo Rafalowi? jaka rase wystawial? Quote
Agasia Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 This year has been entered the record number of competitors: 36 junior handlers from different countries were competing to become the best of the best. These are 12 countries that have been shortlisted from 36 presented: COUNTRY NAME AGE BREED HANDLED Australia Clare Tyler 15 Beagle Canada Ashley Martins 15 Pointer Denmark Katrine Groenfeldt Kryh 16 Old English Sheepdog Iceland Rakel Thrastardottir 16 Australian Shepherd Latvia Adell Brancevich 17 Pointer Malta Stacey Vella 15 German Short-Haired Pointer Mexico Juan Miranda Saucedo 18 Pointer Monaco Romy Raeymakers 16 Petit Basset Griffon Vendeen New Zealand Amy-Lee Trainor 15 Pointer Sweden Elisabeth Ahrfeldt 17 Greyhound UK Emma McLaughlin 17 Papillon USA Sarah Grace 16 Pointer And these are the results… International Junior Handler Winner – Adell Brancevich from Latvia !!! 2nd – Emma McLaughlin from United Kingdom 3rd – Juan Miranda Saucedo from Mexico Az milo sie na nia patrzy jak wspolpracuje z psem, ma wlasnie to COŚ czego wiekszosci handlerom brakuje. Nie tylko prezentuje wspaniale psy, ale potrafi wlasnymi gestami i osobowoscia podkreslic siebie i prezentowanego psiaka. Zgadzam sie! Mam identyczne odczucia i zdanie na jej temat! Brawo braow brawo ;) Quote
Florka_xyz Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Gratulacje dla Adell :lol: i dla reszty Młodych Prezenterów :lol: Quote
flashka-g Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Cyzli Rafal nie dostal sie do pol finalu nawet. Quote
Agasia Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 No niestety... a kto z Polakow dostawal sie jak do tej pory najdalej? Z ciekawosci tak pytam... :) Quote
flashka-g Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Agasia napisał(a):No niestety... a kto z Polakow dostawal sie jak do tej pory najdalej? Z ciekawosci tak pytam... :) Chyba Agnieszka. Wiem ze byla w polfinale:) Quote
ursus Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Kochani !! Mnie już nie łapie JH.......... oj za stara byłam jak to w Polsce się zaczęło, ale JA JESTEM Z WAMI !!!!!!!!! Jest możliwość ominięcia sprawy opiekuna w prosty sposób: 1. nalezy napisać jakoopiekuna MNIE 2. podać ,że O/Zabrze 3.UPRZEDZIĆ MNIE O TYM WCZEŚNIEJ !!!!!!!!!!!!!!! jestem tylko na kilku wystawach w roku, ale jak JH po jamnika tłustego przyjdzie na wystawie to (jak będzie pies po ocenie) to pożyczę, problemu niema........ WALCZYĆ trzeba koniecznie o zmianę tego zapisu o zgłaszanie się wcześniej z psem, bo: 1. oceniany ma być PREZENTER a nie pies !! 2.skoro na wystawę na ring ma wejśc pies , to nie jest ważne z kim wejdzie, tylko ma być i kropka, tak i prezenter ma się stawić na czas w odpowiednim ringu i kropka !! O to trzeba walczyć !! powołajmy KLOMITET do walki z Bzdurnymi Zapisami !!! Quote
Agasia Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Mysle ze zapis zapisem, a zaden oddzial opiekuna wymagac nie bedzie... Quote
ursus Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Piszę to tak na wszelki............... niema rejonizacji, więc każdy może należeć gdzie chce!! W O/Zabrze chcieliśmy sekcję JH mieć, ale z braku chętnych.......... nie wypaliło....... Quote
EveL_ Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 ursus napisał(a):W O/Zabrze chcieliśmy sekcję JH mieć, ale z braku chętnych.......... nie wypaliło....... Szkoda, że nie wypaliło :( Ja mam zamiar się przyłączyć do oddziału Zabrzańskiego, taka sekcja by się przydała :-( Quote
ursus Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 niedługo wybory !! będzie nowy Zarząd !! zapraszam!! Quote
Gazuś Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Macie może jakieś filmiki z CRUFTa? POszukałabym sama, ale jestem na 'wyprowadzce" chwilowej i mam, taki bardzo zastępczy komputer, który baaaardzo wolno działa (załadowanie się strony dogo -15 min) :-) Pzdr Kasia PS. Gratulace dla junior handlerów z CRUFta! Quote
Guest Reyes Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=adONxjV2bts Mam tylko taki... ------Edit 07.08 Właśnie wróciłam z ćwiczeń z psem - teraz się ucze na sprawdzian dzisiajszy... :( Kogo widze w katowicach? Quote
Dog Handler Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Ha , właśnie JA będe ale w sobote i niedziele :) Wyjeżdzam z wiochy tz Szczecina o 23:00 do Kato , moze ktoś sie dosiadzie w Poznaniu :> ?? Pozdr 4 all :) Quote
flashka-g Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Ja bede 3 dni. Jutro Siberiany, sobota cockery amerykanskie rano do 11, potem jamniki na jednym i drugim ringu oraz w niedziele chinskie grzywacze. Quote
Agasia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Ajj cocery am... :cool3::cool3::loveu: Ja w Katowicach byc mialam ale... nauka sila wyzsza... :roll: Ciagle cos jest "ponad" wystawami eh....:placz: Quote
Guest Reyes Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Agasia napisał(a):Ajj cocery am... :cool3::cool3::loveu: Ja w Katowicach byc mialam ale... nauka sila wyzsza... :roll: Ciagle cos jest "ponad" wystawami eh....:placz: Podziwiam Agasia Quote
Recommended Posts