Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Reyes
Posted

Gratulacje dla zwycieżczyni ;)
(nie znam niestety osobiście ale widać ze lokata trafiła tam gdzie powinna)
A jak poszło naszemu? Nie wie ktoś?

Posted

A ja poznalam Adell w Wilnie dzieki Asiaczkowi:loveu: Az milo sie na nia patrzy jak wspolpracuje z psem, ma wlasnie to COŚ czego wiekszosci handlerom brakuje. Nie tylko prezentuje wspaniale psy, ale potrafi wlasnymi gestami i osobowoscia podkreslic siebie i prezentowanego psiaka.

Posted

This year has been entered the record number of competitors: 36 junior handlers from different countries were competing to become the best of the best.
These are 12 countries that have been shortlisted from 36 presented:

COUNTRY
NAME
Australia
Clare Tyler
15
Beagle
Canada
Ashley Martins
15
Pointer
Denmark
Katrine Groenfeldt Kryh
16
Old English Sheepdog
Iceland
Rakel Thrastardottir
16
Australian Shepherd
Latvia
Adell Brancevich
17
Pointer
Malta
Stacey Vella
15
German Short-Haired Pointer
Mexico
Juan Miranda Saucedo
18
Pointer
Monaco
Romy Raeymakers
16
Petit Basset Griffon Vendeen
New Zealand
Amy-Lee Trainor
15
Pointer
Sweden
Elisabeth Ahrfeldt
17
Greyhound
UK
Emma McLaughlin
17
Papillon
USA
Sarah Grace
16
Pointer

And these are the results…
International Junior Handler WinnerAdell Brancevich from Latvia !!!
2nd – Emma McLaughlin from United Kingdom
3rd – Juan Miranda Saucedo from Mexico

Az milo sie na nia patrzy jak wspolpracuje z psem, ma wlasnie to COŚ czego wiekszosci handlerom brakuje. Nie tylko prezentuje wspaniale psy, ale potrafi wlasnymi gestami i osobowoscia podkreslic siebie i prezentowanego psiaka.

Zgadzam sie! Mam identyczne odczucia i zdanie na jej temat! Brawo braow brawo ;)

Posted

Kochani !!
Mnie już nie łapie JH.......... oj za stara byłam jak to w Polsce się zaczęło, ale JA JESTEM Z WAMI !!!!!!!!!
Jest możliwość ominięcia sprawy opiekuna w prosty sposób:
1. nalezy napisać jakoopiekuna MNIE
2. podać ,że O/Zabrze
3.UPRZEDZIĆ MNIE O TYM WCZEŚNIEJ !!!!!!!!!!!!!!!

jestem tylko na kilku wystawach w roku, ale jak JH po jamnika tłustego przyjdzie na wystawie to (jak będzie pies po ocenie) to pożyczę, problemu niema........

WALCZYĆ trzeba koniecznie o zmianę tego zapisu o zgłaszanie się wcześniej z psem, bo:
1. oceniany ma być PREZENTER a nie pies !!
2.skoro na wystawę na ring ma wejśc pies , to nie jest ważne z kim wejdzie, tylko ma być i kropka, tak i prezenter ma się stawić na czas w odpowiednim ringu i kropka !!

O to trzeba walczyć !! powołajmy KLOMITET do walki z Bzdurnymi Zapisami !!!

Posted

Piszę to tak na wszelki............... niema rejonizacji, więc każdy może należeć gdzie chce!!
W O/Zabrze chcieliśmy sekcję JH mieć, ale z braku chętnych.......... nie wypaliło.......

Posted

ursus napisał(a):
W O/Zabrze chcieliśmy sekcję JH mieć, ale z braku chętnych.......... nie wypaliło.......

Szkoda, że nie wypaliło :( Ja mam zamiar się przyłączyć do oddziału Zabrzańskiego, taka sekcja by się przydała :-(

Posted

Macie może jakieś filmiki z CRUFTa?
POszukałabym sama, ale jestem na 'wyprowadzce" chwilowej i mam, taki bardzo zastępczy komputer, który baaaardzo wolno działa (załadowanie się strony dogo -15 min) :-)
Pzdr
Kasia

PS. Gratulace dla junior handlerów z CRUFta!

Guest Reyes
Posted

Agasia napisał(a):
Ajj cocery am... :cool3::cool3::loveu:

Ja w Katowicach byc mialam ale... nauka sila wyzsza... :roll: Ciagle cos jest "ponad" wystawami eh....:placz:

Podziwiam Agasia