Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Słuchajcie - żeby nie było, że mnie ktoś zrozumiał źle.
Nie napisałam, żę osądzam Patrycję - że jest "zła". Napisałam co sądze o zachowaniu, jakie prezentowała swoją osobą. I tyle.
Ja kończe na ten temat.
Pzdr
Kasia

Rayes - z tym łamaniem regulaminu :lol: Wiesz o co chodzi.

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tego absolutnie tak nie odebrałam! :)

W każdym bądź razie czas wrócić do tematu... :cool3:

Kiedyś chciałam wystartować w tym konkursie, ale doszłam do wniosku, że zwyczajnie bym go okaleczyła. :lol: Ale lubię patrzeć i kibicować handlerom na ringu. ;)

Posted

Agasia napisał(a):
A ja jeśli tylko zdolam i wszystko pojdzie po mojej mysli to 1 raz wystartuje w JH na Litwie... :D :D

I Agasia szturmem zawojuje Litwę :lol:

Posted

Agasia napisał(a):
A ja jeśli tylko zdolam i wszystko pojdzie po mojej mysli to 1 raz wystartuje w JH na Litwie... :D :D

Agasia - czy ja dobrze czytam? I czy tym samym dobrze się domyślam?!?!?!:multi::crazyeye:
Pzdr.

Posted

Nie przesadzajmy od razu ze sztormami :evil_lol::evil_lol:

Asiaczku - robie wszystko w tym kierunku, chociaz na beaglo-litewskim forum juz wyczytalam, ze moja psina sama w klasie nie bedzie - wiec tak latwo o CACa nie bedzie... ale zobaczymy :cool3:

Posted

Gazuś napisał(a):

Kasia

Rayes - z tym łamaniem regulaminu :lol: Wiesz o co chodzi.

Wiem aż za dobrze :shake: Ehhh - przynajmniej tu zawsze jesteśmy zgodne

Posted

Agasia napisał(a):

Asiaczku - robie wszystko w tym kierunku, chociaz na beaglo-litewskim forum juz wyczytalam, ze moja psina sama w klasie nie bedzie - wiec tak latwo o CACa nie bedzie... ale zobaczymy :cool3:

Taki Championat, kiedy pies jest sam w klasie, to nie championat ;-) A tak przynajmniej powalczycie, (wygracie :lol: ) i będziecie mieli duuuuuużą satysfakcję!

Posted

Gazuś napisał(a):
Taki Championat, kiedy pies jest sam w klasie, to nie championat ;-) A tak przynajmniej powalczycie, (wygracie :lol: ) i będziecie mieli duuuuuużą satysfakcję!

Gazuś tak, ale gdy zbiera sie kazdy grosz na wymarzonego psa, to wyrzucenie 300-400zl dla 2-3 lokaty, az tak sie nie usmiecha... :) Ale ja raczej lubie ryzyko, potem najwyzej bede sobie w brode pluc :diabloti:
A duuuuzą satysfakcje to my mamy wygrywajac na.. 10 :D

Posted

Agasia napisał(a):

A duuuuzą satysfakcje to my mamy wygrywajac na.. 10 :D

Agaś, ja mam po 16 psów w klasie na miedzynarodowkach zwykłych więc nie marudz :lol:

Posted

ma ktoś jakieś informacje na temat tej wystawy???:
15.04Częstochowa krajowa jamników
krajowa 8 grupy FCI
krajowa terierów typu BULL
krajowa owczarków kaukaskich i środkowoazjatyckich

bardzo prosze ;)

Posted

Dla nas daleko troche. Kuuuurde do Pana Stępińskiego bym sobie pojechała, ale kilometry... Bardzo cenie wiedze i sposób sędziowanie tego sędziego. Daje fajne, długie, opisy, czesto 'jedyne w swoim rodzaju', przy czym jest znawcą rasy (jako II w Polsce zaczął hodowlać Goldeny i hoduje do dziś, ciągle na tym samym wysokim poziomie). Nas oceniał na światowej, tam właściwie w stawce 39 psów tylko dwa psy urodzone w polskiej hodowli dostały dosk - mój Doc i Tolek ;-)
Ogólnie na 15 psów które mieszkają w Polsce a były w stawce tylko 4 (w tym dwa importy) dostały dosk. Wędziowanie sprawiedliwe i dość ostre a nie 'dosk' każdemu psu. Czyli tak jak pwoinno być :)

Nic, liczę, że będzie sędziował i gdzieś bliżej :-( Bo baaaaaardzo chcemy jeszcze raz na spokojnie dostać opis od tego sędziego.

Posted

Asiaczku , nadzieja miala na mysli handling... Nie jest zabardzo w tym obeznana i stad takie sformulowanie, jesli jest ktos kto by mogl jej pomoc to bardzo prosze w jej imieniu ;)

Posted

a kolejnym jest to ze jestem w ogole zielona , a nie ma mi kto wytłumaczyc , pokazac co i jak dana rase , nikogo nieznam z kregu wystawiaczy , moze jakies rady byscie mi mogli zafundowac :]

Posted

W W-wie w tym roku bedzie troche wystaw. jedź, zobacz, popodglądaj, ew poproś handlerów i hidowców o pokazanie Ci po sędizowaniu jak psa wystawiać, pozwolić Ci sie z nim przebiec...