LAURA Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Martyna - śliczne zdjęcia i jeszcze śliczniejszy model :D ja sie może zgłosze jak bede psa zgłaszać Quote
martyna. Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 LAURA napisał(a):Martyna - śliczne zdjęcia i jeszcze śliczniejszy model :D ja sie może zgłosze jak bede psa zgłaszać Dzieki :* Zgłoś się:razz: Bydzia-fajna wystawka:lol: Quote
Gazuś Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 A ja polemizuje Iść w Bydgoszczy na MP Nie iść... Samego MP za bardzo nie lubie, ale to wystawa po tak długiej przerwie, że mam opchote się zabawić ;) Quote
paulinka13 Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Kasiu zgłoś się !! hyhy mamy z Karolinką tajemny plan, ale ciii ;) Quote
Agasia Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Kasia tajny... ;) Z tego co pamietam w Bydgoszczy przynajmniej byly zawsze fajne nagrody za MP (dostalam bodajze pucharek, smyczke + obroze i cos tam jeszcze ;) ) a wiec warto sprobowac :D Quote
Gazuś Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Więc może... Jeszcze zobaczy się, jaki psiak się by nawinął, bo z Docem to właściwie nie wyzwanie iść. Quote
Asta Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Agasia napisał(a):Kasia tajny... ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dokładnie... :lol: Na jakie wystawy najbliższe się wybieracie? Najwcześniej chyba w Polsce Głogów 27-28 ;) Quote
Goldenka 02 Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 ciekawa jestem jakich sędziów na MP najbardziej lubicie?? bo ja p.Małgorzate Supronowicz:Cool!: no... i pani Opara też nie jest zła. :loveu: I :loveu: moja siostra "tylko psy" jest tego samego zdania:loveu: Quote
Agasia Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Goldenka wydaje mi sie ze Twoja ocena nie jest zbyt obiektywna, bo z tego co sie orientuje wystepowalyscie z siostra pare razy, a te dwie sędziny postawily Was na lokatach :) Aczkolwiek wiadomo ze sympatia darzy się te osoby u ktorych się wygrywa :) Mi najbardziej podoba się sędziowanie MP p. Witkowskiej. Quote
Pearl Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 No popieram Cie Agasia w zupełności. Bardzo podoba mi sie ocena JH w wykonaniu p.Witkowskiej. Ostatnio miałam okazje oglądac ja podczas sedziowania JH w Zagrzebiu na cacibie kiedy czekalam na bisy, tym razem - w charakterze widza. Naprawde, oby jak najwiecej takich rzetelnych i kompetentnych sedziow na ringu. A do tego - co tu ukrywać - z klasą. Quote
martyna. Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Mi podoba sie ocenianie P.Bruskiej, sedziowala mnie wiele razy,dobrze ocenia,jest cierpliwa :) Zawsze z miłą chęcia wchodze na ring na ktorym sedziuje :) Oczywiscie jest jeszcze pare sedziow ktorych tez lubie,ale nie sedziowali mnie duzo razy wiec nie mam porownania :) Quote
Asta Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Agasia napisał(a): Mi najbardziej podoba się sędziowanie MP p. Witkowskiej. W 100% popieram ;) Pearl wspaniale to ujełaś, nic dodać, nic ujać... Quote
zula Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Agasia napisał(a): Mi najbardziej podoba się sędziowanie MP p. Witkowskiej.Mi także podoba się sędziowanie p. Witkowskiej:p Quote
Goldenka 02 Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 pani Opara nie dała mi rzadnego miejscsa, aczkolwiek masz trochę racji. a p.Supronowicz ma fajny charakter (budzi grozę:roflt: :diabloti: :sweetCyb: ) mówi wszystkie błędy i zadaje trudniejsze figury - podobają mi się konkursy kiedy ona sędziuje. Nie chodzi mi tylko o lokaty (ale to rzeczywiście głównie biorę pod uwagę) Quote
LAURA Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Agasia napisał(a):Goldenka wydaje mi sie ze Twoja ocena nie jest zbyt obiektywna, bo z tego co sie orientuje wystepowalyscie z siostra pare razy, a te dwie sędziny postawily Was na lokatach :) Aczkolwiek wiadomo ze sympatia darzy się te osoby u ktorych się wygrywa :) Mi najbardziej podoba się sędziowanie MP p. Witkowskiej. popieram i ja :) Quote
Guest Reyes Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Opara - (jedna i drógi :evil_lol: ) ma to super że mówi jaki błąd zrobiłeś i dlatego b. ich cenie. Pani Witkowska oceniała mnie na JH raz (wyleciałam z 5p. :oops: ) ale też mi się strasznie podobał jej sposób sędziowania. Quote
Agasia Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Dokladnie Pearl - p. Witkowska ocenia sprawiedliwie, dokladnie, widac ze wie o co chodzi no a gracji myślę, że mogą pozazdrościć jej inne polskie sędziny :) Nie wiem czy to ze sędzia budzi grozę jest dobre... zniechęca początujacych ;) Zresztą jest zapraszana do sedziowania JH na miedzynarodowych wystawach zagranicznych jak chociazby w Wilnie czy Zagrzebiu, a to tez o czyms swiadczy ;) Quote
BooBC Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 A kto sędziuje w Szczecinie gr. starszą ?!? O i mam pytanie: Postawe (tak słyszałam) że na JH lepiej jest widziane jak handler ustawia psa, trzyma za pysk itd. jakby pies nie umiał postawy :) Na ringu normalnym jest na odwrót, dlatego pytam :) Quote
Asta Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Dziewczyno do Szczecina jeszcze tyle czasu, że hoho... Nawet chyba nie ma sędziów ustalonych... W tym roku i zeszłym sędziowali państwo Oparowie ;) Quote
Gazuś Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Asta napisał(a):Dziewczyno do Szczecina jeszcze tyle czasu, że hoho... Nawet chyba nie ma sędziów ustalonych... W tym roku i zeszłym sędziowali państwo Oparowie ;) Chyba sa ustaleni? :lol: Quote
Gazuś Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Zobacz tu ;) http://www.test.zkwp.pl/index.php?w=szczecin Quote
LAURA Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 ooo..to ja sie do Szczecina wybieram :D super sędziów mam, od MP też jest ekstra Quote
paulinka13 Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Karolinka, ty się słonko zajmij naszym akatkiem na Bydgoszcz ;) do Szczecina jeszcze troche czasu... :] ale plany też są, nie? buziaczki :* Quote
Recommended Posts