Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczku - mysle ze baski sa bardziej fotogeniczne i lepsze do fotografowania niz moje beagle z ADHD :)

Paulina - moja strona jest taka sama od dawien dawna... ;) Zreszta nawet jej nie aktualizuje....:oops:

Posted

LAURA napisał(a):
no....gazusiowo-florkowa stronka jest super! ekstra grafika..fotki :D gratulacje,tak trzymac :)

Dziękujemy ;)
Fotek mało co prawda narazie... Ale będziemy nadrabiac ;)
Ty swoją przerabiasz?
bo się nie włącza :(

Posted

Agasia napisał(a):
Wlasnie, tylu fotorepoprterow cykalo mi zdjecia w Poznaniu i w sobote i w niedziele na JH i nigdzie tych zdjec nie widzialam... :(

Tak samo Docowemu robiona z 50 fotek, a znalazłam tylko dwie ;(

Posted

[quote name='tylko psy']Macie jakieś fotki z wystaw? Paulinko 13 masz jeszcze jakies? Nie muszą być nawet z JH.

A włąśnie co do zdjęć z JH to macie z WDS?

Z wystaw mówisz...? ;)

Dobre Miasto (Ze sparaliżowanym ogonkiem :( )

Sopot 2006

Posted

Gazuś - tak,przerabiam swoja www juz od 3 dni :P juz kończe...tylko musze fotki powstawiac :) no własnie....w Poznaniu mojej Maryni na lokacie robiono tyle fotek..tłum reporterow...i kilka znalazła i to od znajomych...na MP tez tyle osob na głownym robilo...a mam tylko kilka własnych,robionych przez tate z czubkami głow innych ludzi..cale zamazane...z Kielc tez nic niemam ani z MP ani z BOGX.....a tyle osob fotografowalo :P

Posted

fidekangela napisał(a):
Dziękuję i cieszę się ,że się podoba ;)
Laura nie zapominaj ,że to też " moja " saluczka ;P

hehe,jasne :) pisze juz tak bo jej wlascicielka to moja znajoma i na spacerki chodzimy charcie... :)

jakiego grzywka wystawiałas? bo na stronie nie napisałas nazwy :))

Posted

Dziewczynki moje, oglądam wasze www. to aż mnie zazdrość bierze :oops:

Posted

Reyes bardzo Cię lubię ..... bez problemu mogę zrobić ....... tylko musisz dostarczyć mi wszystko co ma być :) :) :) Foty, info itd. :) Tylko zajmie mi to miesiąc, bo dokańczam sobie :)

Posted

palma napisał(a):
Reyes bardzo Cię lubię ..... bez problemu mogę zrobić ....... tylko musisz dostarczyć mi wszystko co ma być :) :) :) Foty, info itd. :) Tylko zajmie mi to miesiąc, bo dokańczam sobie :)

Mnie już $andwich (pozdrawiam Korala :multi: )zrobiła :eviltong: ale ja jestem cykor i poprosiłam by narazie nie dawała na sieć... Jakoś nieczuje się jeszcze dość dobra by okazać swoją pasje światu.
(Ale wielkie dzięki Palemko :placz: wzruszyłam się :placz: )