olaglowka Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Reyes napisał(a):Gratulacje naszczersze należą się Ali Nowak i Zuli z DGM za 2 i 4 miescje w JH. Causy dziewczyny i dzięki za dzielne znoszenie moich humorów :shake: Na szpilach od września chodze :I Dolanczam sie do Gratulacji dziewczyny OBY TAK DALEJ!!! Quote
zula Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Reyes napisał(a):Gratulacje naszczersze należą się Ali Nowak i Zuli z DGM za 2 i 4 miescje w JH. Dzięki, ale gratulacje należą się głównie Ali za udany debiut w grupie starszej:klacz::klacz::klacz: AlaNowak, Reyes, olaglowka miło było z Wami porozmawiac :) Quote
ursus Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 KTO MA FOTKI Z MP z RYBNIKA ?? Finały grupy starszej i porównanie ??? Quote
paulinka13 Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 czy to jutro wystawa w Przechlewku?? ;P powodzenia wszystkim:) Quote
Gazuś Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 paulinka13 napisał(a):czy to jutro wystawa w Przechlewku?? ;P powodzenia wszystkim:) Tak tak, jutro... Miałam jechac, ale ze zgłoszeniem nie wyszło :( Trzymam kciuki za goldeniarzy i innych ;) Quote
zula Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 ursus napisał(a):KTO MA FOTKI Z MP z RYBNIKA ?? Finały grupy starszej i porównanie ??? Poszukam, może ja coś mam (ale tylko grupę straszą bez porównania zwycięzcy starszej i młodszej) Quote
zula Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Z tych fotek co mam to do pokazania nadaje się tylko ta fotka: podium JH grupa starsza Quote
martyna. Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 W Przechlewku pogoda nam niezbyt dopisala:/ Ale za to wyniki sa super :) 1.Martyna Sapała(ja) z Jack Russell Terrierem + Zw.Dnia 2.Ela Jedlinska z Aridale Terrierem 3.Wiktoria Sapała z Jack Russell Terrierem 4.Dziewczynka z Whippetem 5.Chłopak z Aridalem Quote
Gazuś Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Gratulacje! :) Może wiecie coś o wyniakach goldenów? NP/SwR i BOB? Quote
Agasia Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Brawo Martyna! Kto wygral gr starsza? Brawo Kasia, Ala i Renata za Rybnik! :) Quote
Florka_xyz Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Gratulacje dla wszystkich za Rybnik i Przechlewko :) Quote
lira Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 szkoda że nie mogłam do Przechlewka jechać :/ a miałam tak blisko Martyna gratuluje :D Quote
martyna. Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Wielkie dzieki wszystkim za gratulacje ;) I równiez gratuluje:razz: Quote
Agasia Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Czy ktos juz wie jak co i kiedy z mistrzostwami polski jh? Quote
Elitesse Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Agasia napisał(a):Czy ktos juz wie jak co i kiedy z mistrzostwami polski jh? w najnowszym psie jest komunikat: ZG zaprasza MP do przeslania rocznej punktacji celem weryfikacji posiadanych sprawozdan i zaproszenia najlepszych mlodych prezenterow zgodnie z lista rankingowa. Quote
Agasia Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Elitesse napisał(a):w najnowszym psie jest komunikat: ZG zaprasza MP do przeslania rocznej punktacji celem weryfikacji posiadanych sprawozdan i zaproszenia najlepszych mlodych prezenterow zgodnie z lista rankingowa. I nic wiecej nie ma..? Quote
Elitesse Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Agasia napisał(a):I nic wiecej nie ma..? niestety nie :shake: Quote
paulinka13 Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Bravo Martyna !! Gratuluje wszystkim:) mnie ogolnie nie ma na forum,ale jeszcze pamiętam o życzeniach powodzenia i gratulacjach:) więc jeszcze raz brawka dla wszystkich z JH ! Quote
LAURA Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 juz od dawna ;) tylko tyle napisali?:shake: dziwne..jak dzwonilam do pani ktora sie zajmuje MP na Światówce, to powiedziała mi ze w tym nr PSA bedzie kto sędizuje co gdzie,jak o ktorej... ja juz sie zgłosilam w tamtym tygodniu ;) trzeba wyslac ksero indexu/ów ,swoje dane,adres z jakim psem .. Quote
Agasia Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 LAURA napisał(a):juz od dawna ;) tylko tyle napisali?:shake: dziwne..jak dzwonilam do pani ktora sie zajmuje MP na Światówce, to powiedziała mi ze w tym nr PSA bedzie kto sędizuje co gdzie,jak o ktorej... ja juz sie zgłosilam w tamtym tygodniu ;) trzeba wyslac ksero indexu/ów ,swoje dane,adres z jakim psem .. laura wysylalas mailem? Ja zglaszalam mailem, nie dostalam odzewu, chyba jeszcze przefaksuje dla spokoju... Quote
Necia Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 CZeść!!!!!!!! DAwno mnie tu nie było z dobrych tygodni. Więc się przedstawie jeszcze raz.Mam na imie Patrycja i mam trzy psy rasy Shih Tzu. Na juniorze wystawiam Netkę i mam z nią wiele osiągnięć (ona też ma). Morzna mnie spotkać na wystawie w Poznaniu w niedziele i w KIelcach. POzdrówka dla wszystkich. Quote
Guest Reyes Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Wyniki z KWPR Zabrze Gr. mlodsza 1.) Ola przewaznie z Borzojem (bliższych danych nieznam ) dalej niewiem Gr. Starsza 1.) Rafał Zieliński z chartem 2.) Przemek Walczak z Beaglem 3.) Czeszka z OA 4.) Danuta Ożarowska z Spanielem 5.) Renata Pietruszka z Terrierem Zula jeszcze raz więlkie dzięki za udostępnienie psiaka : naprawde świetnie go ułorzyłaś :loveu: Quote
Recommended Posts