Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie - mowie, ze jest zdjecie gdzie na 1 planie w rogu sa kwiatki ;)

A tak apropo to ja tego Tomka za to cykanie kiedyś zabije. Wlasnie wzielam sie za aktualizacje strony i samych Asiaczkowych zdjęć wyszlo mi po sporej selekcji do wstawienia 15... wrrr

Posted

Hahaha! Już to widzę:crazyeye:.
A co ja mam powiedzieć, kiedy po każdej wystawie mam do przeglądnięcia 300-350 lub więcej zdjęć?!

A jak Ci się podobają zdjęcia z Chorzowa? Prawda, że boskie? Szczególnie te portretowe niejakiej A.:evil_lol:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Hahaha! Już to widzę:crazyeye:.
A co ja mam powiedzieć, kiedy po każdej wystawie mam do przeglądnięcia 300-350 lub więcej zdjęć?!

A jak Ci się podobają zdjęcia z Chorzowa? Prawda, że boskie? Szczególnie te portretowe niejakiej A.:evil_lol:
Pzdr.

Zdjęcia z Chorzowa są śliczne, ale tej nijakiej A mnie wcale nie zachwycily, miny tragiczne.. ale ogolnie mam niska samoocene ;)

Posted

Agasia napisał(a):
Zdjęcia z Chorzowa są śliczne, ale tej nijakiej A mnie wcale nie zachwycily, miny tragiczne.. ale ogolnie mam niska samoocene ;)

E tam. Głupotki opowiadasz! Nie znasz się!
Pzdr.

Posted

UWAGA!
Potrzebuję kogoś kto JUTRO mógłby wystawić setera szkockiego gordona w młodziezy w NOWYM DWORZE MAZOWIECKIM!
Prosze o kontakt ze mną na gg - jeśli bedę, jeśli nie to 507-278-877 dzwonić w dzień i w nocy, nawet jutro rano! :)

Posted

LAURA napisał(a):
Gazuś - już Ci na gg pisałam..mam za duzo psów do wystawienia... ale zobaczymy na wystawie ;) moze jednak...:)

Wiem, wiem :):)
No cóż, ja zaczełam pełnić rolę pośrednika - dostaję telefon dzień przed wystawą, o 20 i mam kogoś znaleść :cool3:
No, ale w każdym razie POWODZENIA, ktokolwiek Amora wystawi! :)

Posted

Gazuś, jezeli nie pokrywalby mi sie z beaglami- mlodziez suki i dogami niemieckimi- czarne, mlodziez, psy, to jestem do dyspozycji...:eviltong:
Moj tel 694-433-015

Posted

Gratulacje naszczersze należą się Ali Nowak i Zuli z DGM za 2 i 4 miescje w JH. Causy dziewczyny i dzięki za dzielne znoszenie moich humorów :shake: Na szpilach od września chodze :I