Agasia Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Mistrzostwa Polski to zupełnie odrębny konkurs niż JH na wystawie światowej, o zupelnie innych zasadach itp Quote
LAURA Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 no wlasnie..musisz się zgłosic i tu i tu...tyle,ze na mistrzostwa PL mozesz pozniej...;) Quote
Gazuś Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Agasia, a masz jakieś fotki z wystawiania Amora? ;) Jak tak to baaaardzo poproszę :) Rozmawiałaś może z właścicielami, gdzie jeszcze zgłaszają? Quote
samograj Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 LAURA napisał(a):no wlasnie..musisz się zgłosic i tu i tu...tyle,ze na mistrzostwa PL mozesz pozniej...;) Hej laura!!! Zaglądnęłam tutaj, bo moja Gosia myśli o JH, muszę przeczytać od początku, co trzeba zrobić, jakie musi wykonać figury, czy jak to sie nazywa,jestem zupełnie zielona w tym temacie:-( Quote
LAURA Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Samograj - pytaj o co chcesz :) moje gg - 1363734 :) od razu mowie, ze ogórek to potwornie trudna rasa na MP :P ze Sprawką byłam raz i dziękuje..:P Pozdr. Quote
Agasia Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Gazuś napisał(a):Agasia, a masz jakieś fotki z wystawiania Amora? ;) Jak tak to baaaardzo poproszę :) Rozmawiałaś może z właścicielami, gdzie jeszcze zgłaszają? niestety nic nie mam :( wlasciciele wzieli odemnie nr, stwierdzili ze sie skontaktuja co do nastepnych wystaw :lol: Quote
samograj Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 LAURA napisał(a):Samograj - pytaj o co chcesz :) moje gg - 1363734 :) od razu mowie, ze ogórek to potwornie trudna rasa na MP :P ze Sprawką byłam raz i dziękuje..:P Pozdr. Nie ogórek tylko grzywka, piesek nagus ,pupil goguni!!! Dziękuję za zaoferowanie pomocy, nie mam gg ,ale jak podasz swój nr tel. na pw to zadzwonie po 20 (mam darmowe):loveu: :loveu: Quote
LAURA Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Amor to ten czarny podpalany gordon, ktorego mi wcisnelas Agatko? :) Samograjko - wysłałam Ci pw:) ale dizisaj juz nie dzwoń.....za pozno jest i stercze nad chemią.... :P Quote
martyna. Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 A Mistrzostwa PL gdzie beda w tym roku? Quote
Agasia Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Martyna2006 napisał(a):A Mistrzostwa PL gdzie beda w tym roku? W Poznaniu Tak Laura, to ten ancymonek :evil_lol: Quote
Nesjanna Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 ja będę w Poznaniu w niedzielę - będę Wam kibicować :loveu::loveu::loveu: Quote
Savannah Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Agasia napisał(a):W Poznaniu jak zawsze zresztą:evil_lol: Quote
blaira Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Witam wszystkich, szukam kogos pilnie kto mialby ochote wystawic mojego staffiora w NDMie , ale przed wystawa chialbyznim popracowac. Dodam ze to staffik. Poszukuje osoby ktora ma w tym staz i zna sie na rzeczy. :) Quote
Atena Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Ktoś życzy sobie zdjęć z JH z soboty gr. młodszej? Quote
Guest Reyes Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Atena napisał(a):Ktoś życzy sobie zdjęć z JH z soboty gr. młodszej? A dawaj nie pytaj :roll: (:multi: Atena the best :multi: ) Quote
Atena Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='Reyes']A dawaj nie pytaj :roll: (:multi: Atena the best :multi: ) Tak sie zdażyło, że zgłaszałam Aste i pare osób z tąd widziałam ale nie trafiłam potem na gr. starsza i na finałach byłam w zlym miejscu by zrobić zdjęcie. Starałam się każdemu z młodszej zrobić, ale nie wszystkie wyszły gdyż nie widziałam jak robie :lol: Po za tym, wyłapywałam różne miny:evil_lol: Ta jedno zdjecie nie wyraźne, a frugiemu uciełam Głowe, tak po za tym to on wygrał młodszą ;) Anglik czy kim on tam był, pamiętam, ze dziewczyny nie mogły sie z nim dogadać przy zapisach. CDN Quote
Atena Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Pudle atakują:cool3: Mam jeszcze pojedynczo ze zmianą psów ;) A mam jeszcze zdjecia z dzisiejszych finałów (moja mam nei umie przybliżać jak coś :P) PS: jak ktoś chce na meila większe dane zdjęcie to pisać na pw ;) Quote
Asta Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Z tego co wiem i widzę ;) W sobotę dzień zgarnął Rafał Zieliński a w niedzielę Agata Bujnowicz (Agasie :D) Quote
Atena Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Właśnie, ja wole nie pisać kto kim, bo sie jeszcze pomyle :P Quote
LAURA Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 a ja na MP nie zdązylam, ale za to mam z whippetami znajomej res.CACIB i III BIS WETERAN :))) Quote
Agasia Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Brawo Laura :) Wyniki z Wroclawia sobota : 1. Rafal Zielinski z whippetem +Zw.Dnia 2. Przemek Walczak z beaglem 3. Asia Szczepańska z whippetem 4. Renata Pietruszka z ? niedzila 1. Agata Bujnowicz + Zw.Dnia 2. Renata Pietruszka 3. Rafal Zielinski 3. Przemek Walczak :) Quote
Atena Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 LAURA napisał(a):a ja na MP nie zdązylam, ale za to mam z whippetami znajomej res.CACIB i III BIS WETERAN :))) Jeśli sie nie myle, to widziałam Cie z Whippetami na trybunach (czy jak to tam ) ;) Co do tej z ONem to ja myslałam, że po 1. niezarejestrowany w FCI po 2. że powinien być wystawiany jak ON chyba, że ja coś pokręciłam Quote
LAURA Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 a no byłam na trybunach z 3 whippkami :) ja Cie tez chyba widziałam...siedziałaś z berneńczykiem przy schodach? :> Czemu nie zagadałas,ze tez z dogo jestes? :) Quote
Atena Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Tak, z Bernem ;) Ja i zagadać? W życiu, po za tym nie byłam w 100% pewna. A w niedziele gdy znowu po ocenie siedziałam na trybunach to nizej jacyś ludzie z zagranicznym sędzia po angielsku rozmawiali, tylko nie pamiętam z jakim. Quote
Asiaczek Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='Agasia']Brawo Laura :) Wyniki z Wroclawia sobota : 1. Rafal Zielinski z whippetem +Zw.Dnia 2. Przemek Walczak z beaglem 3. Asia Szczepańska z whippetem 4. Renata Pietruszka z ? niedzila 1. Agata Bujnowicz + Zw.Dnia 2. Renata Pietruszka 3. Rafal Zielinski 3. Przemek Walczak :) Agasia - ogromne gratulacje i całuski za Zwycięstwo w Grupie Starszej i za Zwycięstwo Dnia. To była prawdziwa bomba dla nas, choć zdążyłaś już nas przyzwyczaić do swoich zwycięstw z naszymi basenji. Wahzirek też się kłania i daje buzi! Pzdr. Quote
Recommended Posts