Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LAURA napisał(a):
no wlasnie..musisz się zgłosic i tu i tu...tyle,ze na mistrzostwa PL mozesz pozniej...;)

Hej laura!!!
Zaglądnęłam tutaj, bo moja Gosia myśli o JH, muszę przeczytać od początku, co trzeba zrobić, jakie musi wykonać figury, czy jak to sie nazywa,jestem zupełnie zielona w tym temacie:-(

Posted

Samograj - pytaj o co chcesz :) moje gg - 1363734 :)
od razu mowie, ze ogórek to potwornie trudna rasa na MP :P ze Sprawką byłam raz i dziękuje..:P

Pozdr.

Posted

Gazuś napisał(a):
Agasia, a masz jakieś fotki z wystawiania Amora? ;) Jak tak to baaaardzo poproszę :)
Rozmawiałaś może z właścicielami, gdzie jeszcze zgłaszają?

niestety nic nie mam :( wlasciciele wzieli odemnie nr, stwierdzili ze sie skontaktuja co do nastepnych wystaw :lol:

Posted

LAURA napisał(a):
Samograj - pytaj o co chcesz :) moje gg - 1363734 :)
od razu mowie, ze ogórek to potwornie trudna rasa na MP :P ze Sprawką byłam raz i dziękuje..:P

Pozdr.

Nie ogórek tylko grzywka, piesek nagus ,pupil goguni!!!
Dziękuję za zaoferowanie pomocy, nie mam gg ,ale jak podasz swój nr tel. na pw to zadzwonie po 20 (mam darmowe):loveu: :loveu:

Posted

Amor to ten czarny podpalany gordon, ktorego mi wcisnelas Agatko? :)

Samograjko - wysłałam Ci pw:) ale dizisaj juz nie dzwoń.....za pozno jest i stercze nad chemią.... :P

Posted

Witam wszystkich, szukam kogos pilnie kto mialby ochote wystawic mojego staffiora w NDMie , ale przed wystawa chialbyznim popracowac. Dodam ze to staffik. Poszukuje osoby ktora ma w tym staz i zna sie na rzeczy. :)

Posted

Atena napisał(a):
Ktoś życzy sobie zdjęć z JH z soboty gr. młodszej?

A dawaj nie pytaj :roll:

(:multi: Atena the best :multi: )

Posted

[quote name='Reyes']A dawaj nie pytaj :roll:

(:multi: Atena the best :multi: )
Tak sie zdażyło, że zgłaszałam Aste i pare osób z tąd widziałam ale nie trafiłam potem na gr. starsza i na finałach byłam w zlym miejscu by zrobić zdjęcie.
Starałam się każdemu z młodszej zrobić, ale nie wszystkie wyszły gdyż nie widziałam jak robie :lol:

Po za tym, wyłapywałam różne miny:evil_lol:
Ta jedno zdjecie nie wyraźne, a frugiemu uciełam Głowe, tak po za tym to on wygrał młodszą ;) Anglik czy kim on tam był, pamiętam, ze dziewczyny nie mogły sie z nim dogadać przy zapisach.

CDN

Posted

Pudle atakują:cool3:
Mam jeszcze pojedynczo ze zmianą psów ;)

A mam jeszcze zdjecia z dzisiejszych finałów (moja mam nei umie przybliżać jak coś :P)

PS: jak ktoś chce na meila większe dane zdjęcie to pisać na pw ;)

Posted

Brawo Laura :)

Wyniki z Wroclawia

sobota :
1. Rafal Zielinski z whippetem +Zw.Dnia
2. Przemek Walczak z beaglem
3. Asia Szczepańska z whippetem
4. Renata Pietruszka z ?

niedzila
1. Agata Bujnowicz + Zw.Dnia
2. Renata Pietruszka
3. Rafal Zielinski
3. Przemek Walczak

:)

Posted

LAURA napisał(a):
a ja na MP nie zdązylam, ale za to mam z whippetami znajomej res.CACIB i III BIS WETERAN :)))

Jeśli sie nie myle, to widziałam Cie z Whippetami na trybunach (czy jak to tam ) ;)
Co do tej z ONem to ja myslałam, że po 1. niezarejestrowany w FCI po 2. że powinien być wystawiany jak ON chyba, że ja coś pokręciłam

Posted

a no byłam na trybunach z 3 whippkami :) ja Cie tez chyba widziałam...siedziałaś z berneńczykiem przy schodach? :>
Czemu nie zagadałas,ze tez z dogo jestes? :)

Posted

Tak, z Bernem ;)
Ja i zagadać? W życiu, po za tym nie byłam w 100% pewna.
A w niedziele gdy znowu po ocenie siedziałam na trybunach to nizej jacyś ludzie z zagranicznym sędzia po angielsku rozmawiali, tylko nie pamiętam z jakim.

Posted

[quote name='Agasia']Brawo Laura :)

Wyniki z Wroclawia

sobota :
1. Rafal Zielinski z whippetem +Zw.Dnia
2. Przemek Walczak z beaglem
3. Asia Szczepańska z whippetem
4. Renata Pietruszka z ?

niedzila
1. Agata Bujnowicz + Zw.Dnia
2. Renata Pietruszka
3. Rafal Zielinski
3. Przemek Walczak

:)
Agasia - ogromne gratulacje i całuski za Zwycięstwo w Grupie Starszej i za Zwycięstwo Dnia.
To była prawdziwa bomba dla nas, choć zdążyłaś już nas przyzwyczaić do swoich zwycięstw z naszymi basenji. Wahzirek też się kłania i daje buzi!
Pzdr.