LAURA Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 ja w oba dni niewiem z jakim psem jeszcze.... Quote
olaglowka Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 a ja bede niewiem w jaki dzien ale jesli w sobote to z sealyhamem a w niedziele z pudlem ale jeszcze sie zobaczy :) Quote
Asta Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Ja będę we Wrocławiu na 100% w sobotę z (znowu niespodzianka :lol:), a w niedzielę dowiem się dopiero po 15 września :roll: Quote
Guest Reyes Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Akt 1 : Wpisowe na JH w czestochowie 50złoty (:lol: ) Kurtyna Quote
martyna. Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Wyniki z Wloclawka: Ola z Borzojem Paulina z Seterm Irlandzkim Wiktoria Sapała z Shih-Tzu Roksana z Mopsem Gratulacje:) Quote
paulinka13 Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Gratulacje dla Oli!! (Martyna,dopisz ze Ola prezenter dnia:)) dziewczyny Wam tez super poszło!! Quote
paulinka13 Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Asta napisał(a):Ja będę we Wrocławiu na 100% w sobotę z (znowu niespodzianka :lol:), a w niedzielę dowiem się dopiero po 15 września :roll: Astuń,miło cię widziec:):):):) jak tam w Europie?:cool3: jak cos to prosze pisz na pw,bo mam problemy z komputerem i tylko jak sie komus wkradnę na neta mam dostęp do forum:)niestaty mnie nie bedzie we Włocławiu:-( za daleko... Quote
Agasia Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Reyes napisał(a):Akt 1 : Wpisowe na JH w czestochowie 50złoty (:lol: ) Kurtyna Czyzbys byla kolejną rezygnującą z tak wielkiego zaszczytu jakim na tamtejszej wystawie bylo wzięcie udzialu w jh ;)? Quote
flashka-g Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Reyes napisał(a):Akt 1 : Wpisowe na JH w czestochowie 50złoty (:lol: ) Kurtyna ŻE CO??!!!!!:-o :-o :-o Quote
Agasia Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Nikt nie rozumiał skąd ta cena... nikt sie nie zgłosił... chyba na tym właśnie zależało organizatorom ;) Quote
Polna Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Zgłosiły się dwie dziewczyny ;) z westem i chyba lwim pieskiem (?) Quote
Polna Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Tak ;) Połączyli młodszą grupę i straszą :P Wygrała dziwczyna z lwim pieskiem Quote
Guest Reyes Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Z westem to nie Marta ? Bo coś mówiła że tak jej się nudzi że może już zapłacić... Dali im chociaz dzbanek?? Bo w katalogu o żadnej nagrodzie przewidzianej nienapisali... Quote
Agasia Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Marta bedac ze mna, mowila ze nie idzie... Quote
Amberka Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 grupy w częstochowie nie zostały połączone tylko że w młodszej była tylko jedna osoba - marta osinska z westie iw starsze tez - ja z lwim pieskiem! ja sama miałam nie isc tylko moja kolezanka zapłaciła mi za konkurs i tylko dlatego poszłam :) Quote
Guest Reyes Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Agasia Byłaś ?? Amberka dali Ci coś za to 50 zeta?? Quote
Pearl Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Reyes napisał(a):Akt 1 : Wpisowe na JH w czestochowie 50złoty (:lol: ) Kurtyna :snipersm: ZA CO TAKA KWOTA:crazyeye: ja w weekend imprezowałam, pierwsza wolna niedziela od 2 miesiacy ahhh. Za taka cene to bym ciut dołozyła i miała opłacone zgłoszenie psa. Quote
Nugatika Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 wybiera sie ktos z was na krajowa do warszawy? w ten weekend? Quote
Amberka Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Reyes napisał(a):Agasia Byłaś ?? Amberka dali Ci coś za to 50 zeta?? organizatorzy nic nie przewidzieli a jak sie pużniej dowiedziałam wogóle nie miało być konkursu dlatego ta cena - odstraszenie.... nagrody pużniej załatwiła pani sędzina i udało jej sie załatwić kubek i plecak:cool3: Quote
Agasia Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Amberka napisał(a):organizatorzy nic nie przewidzieli a jak sie pużniej dowiedziałam wogóle nie miało być konkursu dlatego ta cena - odstraszenie.... nagrody pużniej załatwiła pani sędzina i udało jej sie załatwić kubek i plecak:cool3: Ot to... W Warszawie ja mialam zamiar byc, a jak będzie zobaczymy, to juz jutro a ja szczeze mowiac nic nie wiem, z kim jade czy jade... :roll: Quote
Bulwinka Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Witam! dziewczyny , czy któraś z Was zechciała by w Warszawie 09.09.2006 sobota ( krajówka) wystawić suczkę - wyżeł niemiecki szorstkowłosy- jest tylko jedna w rasie ( właściciel sam nie może- to starsza osoba i nie wpełni sprawna, a suni brakuje tylko jedno CWC do ukończenia CH.PL) i jeszcze suczkę posokowiec bawarski- klasa otwarta. ewentualnie jest możliwość aby wziąć którąś sunię później na MP. Quote
Agasia Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Ja jeśli będe, a mysle ze czemu mam nie byc skoro sie z kims umawialam ze jedziemy razem :D będe dość wolna no i przy wyzlowym ringu i tak siedzę, posokowce o 11:30 wiec też dobra godzina - mogę. Quote
Asiaczek Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Agasia - zamarłam, jak napisałaś, że może Ciebie nie być! Nie rób mi tego, bo padnę na serce!;) I cieszę się, że już sprawa Twojego dojazdu jest wyjaśniona.:lol: pzdr. Quote
Recommended Posts