Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Akt 1 : Wpisowe na JH w czestochowie 50złoty (:lol: )
Kurtyna

Posted

Asta napisał(a):
Ja będę we Wrocławiu na 100% w sobotę z (znowu niespodzianka :lol:), a w niedzielę dowiem się dopiero po 15 września :roll:

Astuń,miło cię widziec:):):):) jak tam w Europie?:cool3: jak cos to prosze pisz na pw,bo mam problemy z komputerem i tylko jak sie komus wkradnę na neta mam dostęp do forum:)niestaty mnie nie bedzie we Włocławiu:-( za daleko...

Posted

Reyes napisał(a):
Kurtyna

Czyzbys byla kolejną rezygnującą z tak wielkiego zaszczytu jakim na tamtejszej wystawie bylo wzięcie udzialu w jh ;)?

Posted

Z westem to nie Marta ? Bo coś mówiła że tak jej się nudzi że może już zapłacić... Dali im chociaz dzbanek?? Bo w katalogu o żadnej nagrodzie przewidzianej nienapisali...

Posted

grupy w częstochowie nie zostały połączone tylko że w młodszej była tylko jedna osoba - marta osinska z westie iw starsze tez - ja z lwim pieskiem! ja sama miałam nie isc tylko moja kolezanka zapłaciła mi za konkurs i tylko dlatego poszłam :)

Posted

Reyes napisał(a):
Kurtyna

:snipersm: ZA CO TAKA KWOTA:crazyeye: ja w weekend imprezowałam, pierwsza wolna niedziela od 2 miesiacy ahhh. Za taka cene to bym ciut dołozyła i miała opłacone zgłoszenie psa.

Posted

Reyes napisał(a):
Agasia Byłaś ??
Amberka dali Ci coś za to 50 zeta??

organizatorzy nic nie przewidzieli a jak sie pużniej dowiedziałam wogóle nie miało być konkursu dlatego ta cena - odstraszenie....
nagrody pużniej załatwiła pani sędzina i udało jej sie załatwić kubek i plecak:cool3:

Posted

Amberka napisał(a):
organizatorzy nic nie przewidzieli a jak sie pużniej dowiedziałam wogóle nie miało być konkursu dlatego ta cena - odstraszenie....
nagrody pużniej załatwiła pani sędzina i udało jej sie załatwić kubek i plecak:cool3:

Ot to...

W Warszawie ja mialam zamiar byc, a jak będzie zobaczymy, to juz jutro a ja szczeze mowiac nic nie wiem, z kim jade czy jade... :roll:

Posted

Witam!
dziewczyny , czy któraś z Was zechciała by w Warszawie 09.09.2006 sobota ( krajówka) wystawić suczkę - wyżeł niemiecki szorstkowłosy- jest tylko jedna w rasie ( właściciel sam nie może- to starsza osoba i nie wpełni sprawna, a suni brakuje tylko jedno CWC do ukończenia CH.PL)
i jeszcze suczkę posokowiec bawarski- klasa otwarta.

ewentualnie jest możliwość aby wziąć którąś sunię później na MP.

Posted

Ja jeśli będe, a mysle ze czemu mam nie byc skoro sie z kims umawialam ze jedziemy razem :D będe dość wolna no i przy wyzlowym ringu i tak siedzę, posokowce o 11:30 wiec też dobra godzina - mogę.