Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gwiezdny-wyslannik']Agasia będzie w NT w gr starszej

W Toruniu Zw Dnia Rafał Zieliński
2. Zosia Wojcik
3. Kamila Zmijewska
4. Dziewczyna z Maltanczykiem
Klaudia Bońkowska z moją Nelcią :loveu:

Posted

[quote name='wiki_2006']Jak juz napisalam na terrierach ,osoba ktora sama zachowuje sie nagannie(obrazanie innch,wypowiadanie sie obrazliwie o innych psach przy ich wlascicielach)nie powinna oceniac zachowania inncyh.Jesli uwaza Pan ze Urka miala cieczke czemu Pan wtedy do nas nie podszedl?Moglabym osobiscie rozwiac watpliwosci i pokazac ze jest juz dawno po.I nie byloby problemu.Teraz po czasie latwo jest oskarzac inncyh.Ale czy takie zachowanie uwaza Pan za nauke dla modziezy?:)
A co do regulaminu od 2005 FCI zmienilo zasady wystawiania suk w ciecze i zezwolila na ich pokazywanie,choc osobiscie uwazam ze suka w plodnych dniach jest uciazliwa zarowno dla wlasciciela jak i innych,a ja nie jezdze na wystawy bo musze wiec nie musze sama siebie skazywac na meczarnie.
Nastepnym razem ,jesli ma Pan jakies watpliwosci co do moich psow zapraszam osobiscie.Jest Pan dorosly ,wiec nie musi sie Pan chowac za plecami innych na forach.

Dorota Sapala

Po pierwsze to obowiązuje nas regulamin Zwiąku Kynologicznego w Polsce, a wnim nie ma zapisu, że można wystawiać suki w trakcie trwania cieczki a wręcz przeciwnie. Nawet przy internetowych zgłoszedniach jest zdanie mówiące o tym, że każdemu wystawcy jest znany regulamin wystaw i zobowiązuję sie do niego zastosować.
Po drugie takie wnioski się same nasuwają widać zachowania psów na wystawie.

A po trzecie widzę, że ni zna również Pani regulaminu forum pkt 1 wyraźnie mówi:Każdy użytkownik ma prawo do jednego konta (nicka) na Forum. Używanie jednocześnie dwóch nicków jest zabronione i grozi usunięciem obydwu.
A wcześniej Pani pisała z nicka : Dorota Sapała.
Tak więc jestem zmuszony udzielić upomnienie.

Po czwarte jednego psa jakiego skrytykowałem był Pani Igi, nie uważam żebym obraził Panią. A co do krytyki lepiej krytykować psa przy właścicielach, niż być osobą zakłamaną i krytykować za plecami.

Pozdrawiam

Posted

[quote name='Marek z Gromem']Po pierwsze to obowiązuje nas regulamin Zwiąku Kynologicznego w Polsce, a wnim nie ma zapisu, że można wystawiać suki w trakcie trwania cieczki a wręcz przeciwnie. Nawet przy internetowych zgłoszedniach jest zdanie mówiące o tym, że każdemu wystawcy jest znany regulamin wystaw i zobowiązuję sie do niego zastosować.
Po drugie takie wnioski się same nasuwają widać zachowania psów na wystawie.

A po trzecie widzę, że ni zna również Pani regulaminu forum pkt 1 wyraźnie mówi:Każdy użytkownik ma prawo do jednego konta (nicka) na Forum. Używanie jednocześnie dwóch nicków jest zabronione i grozi usunięciem obydwu.
A wcześniej Pani pisała z nicka : Dorota Sapała.
Tak więc jestem zmuszony udzielić upomnienie.

Po czwarte jednego psa jakiego skrytykowałem był Pani Igi, nie uważam żebym obraził Panią. A co do krytyki lepiej krytykować psa przy właścicielach, niż być osobą zakłamaną i krytykować za plecami.

Pozdrawiam

Panie Marku,dwa razy wyciagalam do Pan reke na zgode,dwa razy pozostawil to Pan bez odpowiedzi.Nie bede Panu odpisywac na dwoch roznych tematach,prosze pisac do mnie na priva jesli juz.
Co do lamania regulaminu to nie posiadam dwoch kont jedynie na skutek zapomnianego hasla wypowiedzialam sie (podpisujac sie) na innym koncie.Zas Pan juz dwa razy zlamal regulamin w punkcie 3 .Rozumiem ze moderator moze wiecej:)
To tyle.

pozdrawiam i jeszcze raz prosze o pisanie na priva
Dorota

Posted

Agasia napisał(a):
No i Gosia bedzie zasuwac na deskorolce :D A tak sie wyzekala ze juz w MP nie startuje ;) Gratulacje dla Gosi! :)

gratulacje dla Gosi :D ja w pierwszej chwili w ogole nie poznalam ;)
ale deskorolka i tak nie przebije mojego zyrandola z Czestochowy :razz:

Posted

hehe zosia dostałaś żyrandol ? no nie mogę :lol:
ja jestem tą dziewczyną z maltańczykiem z 4 miesjca z mp w Toruni moglibyście zmienić ?

Posted

hehehe, pamietam ten żyrandol...cieszyłam sie wtedy ze nie wygrałam bo nie miałabym sie jak z tym zabrac:evil_lol: A kiedy jeszcze były takie kolorowe babskie plecaczki:P i pamietam ze facetom przypadły:P

Posted

Ja kiedyś wygrałam duużą reklamówkę.. wielki zaciesz, że w środku jakieś artykuły dla psa czy coś... Otwieram: reklamówka wypełniona po brzegi.... zabawkami dla dzieci od lat 3 :lol: plastikowe samochodziki, samolociki, misiaki itp... kuzyn miał radochę :razz:

A deskorolka fajna rzecz... też bym chciała :evil_lol:

Posted

Jaka szkoda!:-( Ja bym je chętnie wzięła, całe dziewięć. Miałabym je komu dać... A tak, to przepadło...
Ale jeżeli jeszcze będziesz miała wolne plecaczki pedigree - daj, proszę, znać, ja je wezmę, OK?
Pzdr.

Posted

Asiaczek jak chcesz to ja mam takich 3 jak narazie chociaż są takie popularne że może być więcej, jak bys chciała to na którejś wystawia chętnie ci dostarczę

Posted

ok..mnie do poniedzialku nie będzie bo wyjezdzam juz jutro do Chojnic :)
W sobote mam tam klubowke chartow a w niedziele coursing.. ;)
Moja mała w szczeniakach debiutuje...ciekawa jestem wyniku...ma AZ 1 przeciwniczke :lol: Neli ma w championach 4 sunie....chyba ok bedzie :)zeby pogoda tylko ładna byla... :) bede mieszkac w domku nad jeziorkiem:D To do zobaczenia :) 3majcie kciuki!! MP tez tam jest ;)

Posted

lira napisał(a):
Asiaczek jak chcesz to ja mam takich 3 jak narazie chociaż są takie popularne że może być więcej, jak bys chciała to na którejś wystawia chętnie ci dostarczę

Pewnie, że chcę!!!
W tym roku będę jeszcze:
Białystok, Włocławek, Warszawa, Chorzów, Wrocław (niedziela), Nitra, Poznań (9.11.2006), Wilno. Gdzieś się trafimy?
Pzdr.

Posted

Asiaczek napewno będę w Poznaniu, inne wystawy mam niepewe wiec tam ci mogę przekazac :) jeszcze sie dogadamy jak bedzie blisko wystawy
Laura będziesz pewnie spała w osrodku w Psiej Górze, ja mam do Chojnic blisko szkoda że nie mam jak dojechać bo bym sobie te charty pooglądała