Necia Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Gratulacje dla wszczystkich!!!!!!!!:multi: :loveu: Każdy swietnie prezentowł. Duzo buziakow dla dziewczynki z pudelkiem czarnym.:eviltong::loveu: Quote
martyna. Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Necia napisał(a):Gratulacje dla wszczystkich!!!!!!!!:multi: :loveu: Każdy swietnie prezentowł. Duzo buziakow dla dziewczynki z pudelkiem czarnym.:eviltong::loveu: Cześć Patrycja:) Dzieki za buziaki i nawzajem,wygłaszcz Necię ode mnie :] Quote
martyna. Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 lonka napisał(a):W sobote Patrycja została prezenterem dnia a kto w niedziele został? Pozdrowienia dla dziewczynki z grupy mlodszej z pudelkiem :loveu: była bardzo miła:loveu: i podziekowanie za husteczki);) Ma może ktoś fotki Patrycji z shelti? Dzieki za pozdrowienia i nawzajem :) Tylko mam jeden problem...Nie pamietam kim jestes?:oops: Pozdr Quote
carotina Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Martyna2006 napisał(a):Dzieki za pozdrowienia i nawzajem :) Tylko mam jeden problem...Nie pamietam kim jestes?:oops: Pozdr loonka to mama Neci;) Quote
martyna. Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 carotina napisał(a):loonka to mama Neci;) Aha,dzieki za wytłumaczenie :) Pozdr Quote
flashka-g Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 No ja jednak bede 4 dni na światowce...bo juz sie to wachało, ale dzieki Agusi nie czeka mnie nocowanie na dworcu:loveu: :cool3: Quote
martyna. Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Ja na Swiatówce napewno się pojawię,tylko nie wiem na ile dni :) Kto bedzie w Toruniu?? Quote
flashka-g Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 dla mnie za daleko...i nasza polska kolej tam nie dojezdza prosta droga:roll: Quote
Agasia Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 flashka-g napisał(a):dla mnie za daleko...i nasza polska kolej tam nie dojezdza prosta droga:roll: Z Warszawy ma nawet problem byc prosta droga... :cool3: Ale będe... :cool1: Quote
flashka-g Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 mojego pola Opola to wogole szczyt możliwosci gdziekolwiek dojechac..no oprocz Wrocka:) Co do swiatowki wystawiam tylkko w czwartek, potem jestem wolna...bynajmniej tak planuje sobie poogladac i pozwiedzac. Quote
Gazuś Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 flashka-g napisał(a):mojego pola Opola to wogole szczyt możliwosci gdziekolwiek dojechac..no oprocz Wrocka:) Co do swiatowki wystawiam tylkko w czwartek, potem jestem wolna...bynajmniej tak planuje sobie poogladac i pozwiedzac. Flashka, a na jakiej wystawie będziesz teraz wolna jako handlerka? (tzn chodzi mi o jesień i o początek 2007) Quote
Agasia Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Co do swiatowki wystawiam tylkko w czwartek, potem jestem wolna...bynajmniej tak planuje sobie poogladac i pozwiedzac. Robie podobnie, zreszta taka okazja zeby sobie pozwiedzac i poogladac prawie "pod nosem" sie tak szybko nie trafi.. ;) Quote
Asta Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Martyna2006 napisał(a):Kto bedzie w Toruniu?? Ja będę, a jeżeli chcesz wiedziec kto w młodszje jeszcze będzie, to Cavalierka, paulinka13, może Michał Kalinowski (Siwy jak wrócisz ze wczasów to się dowiedz czy będzie :eviltong: ), Ela Jendlińska i to chyba wszystko, reszta pewnie "zieloni" ;) Quote
flashka-g Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Gazuś napisał(a):Flashka, a na jakiej wystawie będziesz teraz wolna jako handlerka? (tzn chodzi mi o jesień i o początek 2007) u mnie to zalezy bo jak nie mam psow to nawet nie szukam transportu. Quote
martyna. Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Asta napisał(a):Ja będę, a jeżeli chcesz wiedziec kto w młodszje jeszcze będzie, to Cavalierka, paulinka13, może Michał Kalinowski (Siwy jak wrócisz ze wczasów to się dowiedz czy będzie :eviltong: ), Ela Jendlińska i to chyba wszystko, reszta pewnie "zieloni" ;) A wiec wiele osób nie będzie.Ale za to pewnie wiekszośc "pro":p Ja nie wiem jakiego psa wziąźć na MP zalezy od wysokości trawy:lol: Bo moja yorka ma AŻ 24 CM i wazy 2,400 :lol: Także gigant z niej jest,boje sie ze zaatakuje psy na wystawie...:lol: No nic chyba kaganiec kupie mojej "Chochcilli ":evil_lol: Quote
paulinka13 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Martyna a kto sendziuje?? bo jak pan z Chojnic to apel do MP - jak chcecie cos osiagnac nie pokazujcie sie bez doga:D:D:D:D:D a swoja droga (jakby sendzia byl inny:D) to bierz Lindziocha i nie marudz:D Quote
paulinka13 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Asta napisał(a):Ja będę, a jeżeli chcesz wiedziec kto w młodszje jeszcze będzie, to Cavalierka, paulinka13, może Michał Kalinowski (Siwy jak wrócisz ze wczasów to się dowiedz czy będzie :eviltong: ), Ela Jendlińska i to chyba wszystko, reszta pewnie "zieloni" ;) a ty??:evil_lol: a i jeszcze taki jeden pan, ale to w starszej:cool3: Quote
Asta Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Paulinka ci-cho :eviltong: No ale po co mam siebie liczyć?:cool3: A ja nie zdradzę co biorę na JH, NIESPODZIANKA :evil_lol: :cool3: Quote
paulinka13 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 zdradzisz, zdradzisz:P jeszcze to z ciebie wyciagne:D ostatnio bylam blisko!! ;) ja pisalam o takim kims...dobrze wiesz o kogo chodzi, ale tak jak prosilas - cicho:D Quote
Asta Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Nie zdradzę, dopiero zobaczycie na ring przygotowawczym przed eliminacjami :evil_lol: Quote
paulinka13 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 baaaaaaaaaardzo smieszne:) wiem co chcialas ukrasc, wiec moze o to chodzi...??? Quote
Asta Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Ile rayz mam się powtarzać... N I E S P O D Z I A N K A :cool3: Nie wyciągniesz tego anwet ze mnie przed jh Quote
paulinka13 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 dobra, dobra:P wogole to sie do mnie nie odzywaj - to ja jestem twoim doradca w sprawach: ubioru fryzury usmiechu :D zavchowania i wogole wszystkiego:P:P żartuje:D Quote
Asta Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Nie offuj mi tu taj, bo szwgara zawołam! :lol: Mam nadzieję, że ćwiczyłaś figury (leniu patentowany), żeby z Angie pokazać się jutro jak najlepiej :cool3: Quote
paulinka13 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 przepraszma o czym ty mowisz?? ja leń?? a kto po halach w zako[cu biegał zeby sie trójkata nauczyc? zraszta i tak moja wspaniala kadra pedagogiczna w składzie: Marta Asia Ty i kto tam sie jeszcze załapie, mi pokaze jak slicznie Angie zaprezentować:D Quote
Recommended Posts