giselle4 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Mlody, piekny pies adoptowany przez Dogomaniaczke - DO USPIENIA! Oczom, uszom i wlosom nie chce sie wierzyc!!! Szanowni Panstwo, wlasciciele psa sa zajebiscie odpowiedzialni, ludzie z sercem na dloni.... q..a mac! chyba mnie jasny szlag trafi:( beamicha,błagam poszukaj jemu domku poszukajmy wspolnie...nie rob tego blagam Ciebie to ostatecznosc w przypadku agresorow:( Quote
zozolina Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Czytam ,czytam,jeszcze raz czytam i niewiem o co kaman??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!! jak to uśpic???????? co sie dzieje? Quote
dusje Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Czy tu na pewno chodzi o agresje? Beamicha juz w czerwcu 2010 zameldowala o potrzebie szukania mu domu i na tym poprzestala :roll: http://www.dogomania.pl/threads/74676-Uwaga!Kto-nie-wpłacił-kto-nie-wysłał-)-Wyjaśnienia-i-Czarna-lista.?p=14848576#post14848576 Quote
_ogonek_ Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 dusje, tylko że ona nam nic nie powiedziała a Ośrodek zastrzega sobie coś takiego że mają nas informować o wszystkim cxo się z psem dzieje.... ale to już nieważne... kopiuję ze strony Uciechowa: Niestety... Tym razem nam się nie udało. A mianowicie chodzi o onka Szalo, które historię opisywałam kilka dni temu... Mamy informację że właściciele (o ile tak te osoby można nazwać) UŚPILI PSA... Nie odbierają teraz telefonów od schroniska. Pies miał już dom, ja osobiście zrobiłam mu ogłoszenia. Dom bardzo nastawił się na pieska... Ale właściciele zrobili wielki problem z tego, żeby dowieźć psa do połowy drogi. Na usta ciśnie się wiele nieprzyjemnych epitetów, ale zostają one niewypowiedziane, gdyż przykrywają je łzy żalu i porażki... Nie udało nam się. Szalo, przepraszam. Przepraszam za to, że jestem człowiekiem. Za to, że nie udało nam się pomóc Ci na czas... I ogólnie za wszystko. Dziękuję każdemu, kto się w jakiś sposób zaangażował... Jest mi niesamowicie przykro i smutno... ------------------------ Oczywiście konsekwencje zostaną wyciągnięte. Quote
Mysza2 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 przeczytałam na FB że Szalo został uśpiony:(:( a podobno był już dom dla niego. Nic z tego nie rozumiem:(:(:( Quote
Eden Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Czytam, czytam i nic nie rozumie???? bez powiadomienia, bez uzgodnienia z nikim... o co tu chodzi??? Quote
Lili8522 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 [*] Dlaczego... Był taki młodziutki... tyle zycia przed nim i szczęścia... przecież... ;(((((((( Serce boli że na świecie żyją tacy bezduszni ludzie ;(((((((( Quote
dusje Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 _ogonek_, dlatego wlasnie napisalam,ze rzucila haslo i dalej cisza. To straszne, ze nawet nie chcialo jej sie ruszyc 4 liter i podwiezc psa ten kawalek drogi.Nie zostawiajacie tak tego morderstwa,pliss.Niech babsko sie wytlumaczy jak udalo jej sie dowiezc agresora do weta,niech powie- do ktorego :angryy: W glowie sie nie miesci,nawet nie uplynal rok od jego adopcji,ani slowa od niej o problemach,jesli takie wogole byly - bo zdaje sie,ze problemem byl brak mieszkania Quote
_ogonek_ Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Nie wiemy czemu uśpiła i mamy nadzieję że w realu go nie uśpiła... (*) (*) (*) Jestem wściekła i zarazem bezradna. Oczywiście pozdrawiam przemiłego właściciela Szalo który chyba to czyta... Quote
_ogonek_ Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 dusje, załatwimy sprawę tak jak się da. Wszyscy jesteśmy wkurzeni i myślimy... Quote
dusje Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Jesli czyta - nie pozdrawiam i wyrazam nadzieje,ze kara w jakiejkolwiek formie jej nie ominie :angryy: bo nikt nikogo nie zmusza do adoptowania zwierzat. Mam nadzieje, ze uda Wam sie dociec prawdy i ze odpowie za smierc niewinnego psa. Quote
_ogonek_ Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Doradźcie nam proszę jak jeszcze można to nagłośnić aby sprawa bez echa nie pozostała. Quote
BORYSboxer Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Ciekawe co ta właścicielka ma do powiedzenia..zresztą ja na jej miejscu chyba pod ziemię bym się zapadła..:angryy: skazała to biedne zwierzę na śmierć..MASAKRA JAKAŚ.. A swoją drogą to życzę tej osobie podobnego potraktowania przez własne dzieci:mad: Quote
dusje Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 _ogonek_ napisał(a):Doradźcie nam proszę jak jeszcze można to nagłośnić aby sprawa bez echa nie pozostała. Generalnie mozna zlozyc zawiadomienie o podejrzeniu o popelnienie przestepstwa.Trzeba szybko ustalic weta i dowiedziec sie na jakiej podstawie uspil psa.Zreszta policja sama moze to ustalic no i sie zacznie jazda Quote
_ogonek_ Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Wrzucę potem na CK, teraz mam jeszcze zajęcie. No i wyedytuję ogłoszenia :( Quote
Karilka Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Jak to? A może on nie był zdrowy? Może rzeczywiście coś było nie tak? Cholera... nie rozumiem... Ehh... Quote
basia34 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Boze dlaczego nie grzmisz na ludzi ktorzy krzywdza zwierzeta.Jak moglo dojsc do czegos Takiego................................... Quote
primaverca Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Lili8522 napisał(a):Jak to DOGOMANIACZKA che do uspic? Szok norlamnie nie wierze... Cudowny pies... Trzeba go ogłaszac ale on ma jeszcze tydzień? To nie chodzi o wtorek 'dziś'? takich ludzi nie nazwałabym DOGOMANIAKAMI - chyba że pseudo !! :angryy::mad: Quote
primaverca Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 _ogonek_ napisał(a):Doradźcie nam proszę jak jeszcze można to nagłośnić aby sprawa bez echa nie pozostała. nie znam się ale ja bym zgłosiła na policję a potem do prokuratury i warto nagłaśniać nawet media lubią takie rzeczy wystarczy napisać do tvn - teraz mają taka akcję "Zwierzęta sa jak ludzie - czują" kara musi być i to najwyższa!!!! Quote
primaverca Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 czy tak wygląda pies agresor?? zdjęcie z dotychczasowego domu Szalo ze strony http://uciechow.com/psiak/274 Quote
_ogonek_ Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 No niestety chodziło o DZIŚ. DZIŚ miał też jechać do DS... DZIŚ chciałam naoisać na naszej stronie, że Szalo jest już w domu... nie mogę... po prostu się rozklejam..:-(:-( Quote
xmartix Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 który wet go uspił? trzeba napisać do powiatowego o tym i na policję, gdzie był na kwarantannie jeżeli ugryzł (no bo niby zrobił się agresywny..)? oni mieli podpisaną umowę o ds? Quote
giselle4 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Zegnaj mlody przyjacielu [*] no coz nastepna osoba ktora uspiła czujnosc swoja ,,pomoca,, dla schroniska i swoja ,,przyjaznia,, jest mi przykro bo Ciebie znam jest mi przykro bo udawalas wielkie zaangazowanie w Uciechowie jakis niesmak pozostaje i po takich znajomosciach i po takich decyzjach ale bardzo sie dziwie Tobie...........bardzo Quote
mala_czarna Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 _ogonek_ napisał(a):Nie wiemy czemu uśpiła i mamy nadzieję że w realu go nie uśpiła... Ogonek, ale jak to? To w końcu uśpiła go czy nie? Czy to jest wiadomość w 100% sprawdzona? Quote
_ogonek_ Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 mala_czarna napisał(a):Ogonek, ale jak to? To w końcu uśpiła go czy nie? Czy to jest wiadomość w 100% sprawdzona? no właśnie 100 % pewności nie ma... ale pan jest człowiekiem baaardzo zmiennym. łap pw. Quote
Recommended Posts