_ogonek_ Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 Jak widzę zdzisiek nie ma nam już nic do powiedzenia, a szkoda... Na razie nie ma żadnych nowych informacji... Quote
ossa98 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Tak jak piszecie, nie ma się już co nad Beamichą rozwodzić. Wszelkie groźby i wołanie o pomstę do nieba na nic się zdadzą, a niektóre są po prostu nie na miejscu. Nie zniżajmy się do ich poziomu. Trzeba się skupić na odnalezieniu adresu i odebraniu psa. Mam nadzieję, że Beamicha zrozumie, że to jedyny sposób, aby pozbyć się "problemów". Quote
_ogonek_ Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 No racja. Na razie nie mam dla was nowych wieści, ale mam nadzieję ze niedługo coś się ruszy. Quote
xxxx52 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Czy nikt nie zrobil umowy o przejecie tego wiczka? To juz 2 piesek zamordowany ,na innym watku wyczytalam ,ze zostal uspiony 10 miesieczny mlody malutki piesek ,wczesniej babsko chcialo wydac ,a pozniej uspilo bo ponoc ugryzl ,a ponoc imil i raka blablaa Quote
_ogonek_ Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 My go jak najbardziej możemy a nawet musimy odebrać, ale beamicha mieszka teraz w Legnicy, a nie adresie z umowy... Quote
epe Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 _ogonek_ napisał(a):My go jak najbardziej możemy a nawet musimy odebrać, ale beamicha mieszka teraz w Legnicy, a nie adresie z umowy... To przez policję w Legnicy nie można ustalić jej adresu?:cool3: Quote
xxxx52 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 W legnicy nikt jej nie zna?Moze w schronisku ja znaja ,przeciez w umowie ma podane nazwisko i imie to uwazam ze mozna wyweszyc. Quote
kirn Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 xxxx52 napisał(a):Czy nikt nie zrobil umowy o przejecie tego wiczka? To juz 2 piesek zamordowany ,na innym watku wyczytalam ,ze zostal uspiony 10 miesieczny mlody malutki piesek ,wczesniej babsko chcialo wydac ,a pozniej uspilo bo ponoc ugryzl ,a ponoc imil i raka blablaa o matko a ten skad?? Quote
mala_czarna Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='xxxx52']Czy nikt nie zrobil umowy o przejecie tego wiczka? To juz 2 piesek zamordowany ,[/QUOTE] No to jak mają go "przejąć", skoro piszesz, że zamordowany? :roll: Ludzie, przestańcie w końcu niesprawdzone informacje i plotki powtarzać! Quote
giselle4 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 ogonek napisz cos......w temacie SZALO ...BO SAMA JUZ ZGŁUPIAŁAM Quote
_ogonek_ Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 na razie z braku możliwości techicznych nie możemy "odwiedzić" Szalo. A tak to nic więcej nie ma nowego :( Quote
rotek_ Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 ze względu na to że wątek może czytać beamicha, nie będziemy na razie powiadamiać was o naszych ruchach. xmartix ogromnie nam pomogła w ustaleniu adresu przebywania psa. Quote
Vesper Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Jak dla mnie jest krótko: pies możże i zagryzł kociaki, ale nigdy nie uwierzę, że osoba szkoląca psa zasugerowała uśpienie- w takim wypadku w ogóle nie podejmowałaby się szkolenia- bo i po co, skoro pies spisanyna straty? Beamicha straszy pozwem o zniesławienie... Dobre- ja tylko powiem że zwierzęta też mają swoje prawa, a jeśli pies jest ukrywany to coś jest nie tak i nie wierzę że to tylko dlatego żeby ktoś doopy nie zawracał. Kolejna rzecz- z tego co zrozumiałam beamicha jest w ciąży. Co za dziwny przypadek że "ludzie" tak często w takiej sytuacji oddają psa- i jakie bajki piszą, Andersen by się schował ;) Quote
Vesper Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='sybisia']Przeczytałam wpisy, a właściwie bełkot zdzisiek33 i nie mam wątpliwości, że przed urodzeniem kolejnego dziecka chcą na gwałt pozbyć się psa i wszystkie kłamstwa są dobre! Stek sprzeczności: w ogłoszeniu fotka dziecka z szalo, info, że psa chcą oddać z powodu alergii (super powód, nagminnie wykorzystywany, żeby pozbyć się zwierzęcia!), a potem wciskanie ciemnoty o morderstwie na kociętach i pogryzieniu dziecka, babci i cholera wie kogo. Dziecko ma się wam urodzić, nie kuście losu, bo wyrządzone zło lubi wracać...[/QUOTE] O proszę, jest ktoś kto myśli to samo co ja... Nic dodać. I to właśnie dziecko jest powodem dla którego piesek stał się zbędny. Ja jeszcze mam podejrzenie że oni mogli go oddać, a teraz się boją do tego przyznać, bo w umowie jest jak byk że im nie wolno na własną rękę... Gdzie Szalo? Mam nadzieję, że jeżeli go sprzedali to pies ma normalny dom w końcu, a tego ich bełkotu nie sposób czytać, nawet po podstawówce umie się stawiać przecinki i kropki... Quote
kikaka Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 przeczytalam cały wątek i brak mi słów.....Kobieto skoro nie chcesz/nie możesz/ czy jeszcze co tam innego opiekować się tym psem to poprostu ODDAJ go osobą, od których go adoptowalaś. Jaki w tym masz problem??? Po co te wszystkie brednie? Po to podpisywałaś umowę, ona nie jest tylko dla nich, ale też dla Ciebie i jak już ktoś wcześniej wspomniał jest tam punkt, który o tym mówi. Po co sama komplikujesz sprawe? Pies dawno miałby już dom, a Ty "problem" (bo z Twoich wypowiedzi wnioskuję, że pies jest problemem) z głowy...i tyle. Mam tylko nadzieję, że nie zrobilaś/zrobisz tej głupoty jaką byłoby uśpienie psa... Quote
Hitoshi Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Wiadomo już coś w sprawie psiaka? Mam nadzieje, że wam go po prostu oddadzą skoro go nie chcą :/ Quote
agentka Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Witam wszystkich, czytam i normalnie płakać mi się chce, jak ludzie postępują ze zwierzętami... widziałam zdjęcia pieska, jest poprostu piękny , to uosobienie mądrości i wierności , z oczu bije mu to jak nie wiem co. Mam tylko nadzieję,że odnajdziecie psiaka , i będzie miał dom, gdzie bedzie kochany i zostanie już na zawsze .Jak psem można się znudzić? bo ta kobieta spodziewa się dziecka, to co, psiak jest już zbędny? jezu, współczuję Szalkowi całym sercem. I modlę się,żebyście go znależli i żeby mu się krzywda nie działa, bo kto wie, co się teraz z nim dzieje... Quote
primaverca Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 ossa98 napisał(a):I co z Szalo? też jestem ciekawa a tu cisza :( Quote
Cleo2008 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Jak nie uspila (no bo skad grozba o znieslawieniu?) to dlaczego takie cyrki? Sprzedala do hodowli za kase czy jak? Quote
Recommended Posts