Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak jak piszecie, nie ma się już co nad Beamichą rozwodzić. Wszelkie groźby i wołanie o pomstę do nieba na nic się zdadzą, a niektóre są po prostu nie na miejscu. Nie zniżajmy się do ich poziomu.
Trzeba się skupić na odnalezieniu adresu i odebraniu psa. Mam nadzieję, że Beamicha zrozumie, że to jedyny sposób, aby pozbyć się "problemów".

Posted

Czy nikt nie zrobil umowy o przejecie tego wiczka?
To juz 2 piesek zamordowany ,na innym watku wyczytalam ,ze zostal uspiony 10 miesieczny mlody malutki piesek ,wczesniej babsko chcialo wydac ,a pozniej uspilo bo ponoc ugryzl ,a ponoc imil i raka blablaa

Posted

_ogonek_ napisał(a):
My go jak najbardziej możemy a nawet musimy odebrać, ale beamicha mieszka teraz w Legnicy, a nie adresie z umowy...

To przez policję w Legnicy nie można ustalić jej adresu?:cool3:

Posted

xxxx52 napisał(a):
Czy nikt nie zrobil umowy o przejecie tego wiczka?
To juz 2 piesek zamordowany ,na innym watku wyczytalam ,ze zostal uspiony 10 miesieczny mlody malutki piesek ,wczesniej babsko chcialo wydac ,a pozniej uspilo bo ponoc ugryzl ,a ponoc imil i raka blablaa

o matko

a ten skad??

Posted

[quote name='xxxx52']Czy nikt nie zrobil umowy o przejecie tego wiczka?
To juz 2 piesek zamordowany ,[/QUOTE]

No to jak mają go "przejąć", skoro piszesz, że zamordowany? :roll: Ludzie, przestańcie w końcu niesprawdzone informacje i plotki powtarzać!

Posted

ze względu na to że wątek może czytać beamicha, nie będziemy na razie powiadamiać was o naszych ruchach.
xmartix ogromnie nam pomogła w ustaleniu adresu przebywania psa.

Posted

Jak dla mnie jest krótko: pies możże i zagryzł kociaki, ale nigdy nie uwierzę, że osoba szkoląca psa zasugerowała uśpienie- w takim wypadku w ogóle nie podejmowałaby się szkolenia- bo i po co, skoro pies spisanyna straty? Beamicha straszy pozwem o zniesławienie... Dobre- ja tylko powiem że zwierzęta też mają swoje prawa, a jeśli pies jest ukrywany to coś jest nie tak i nie wierzę że to tylko dlatego żeby ktoś doopy nie zawracał.
Kolejna rzecz- z tego co zrozumiałam beamicha jest w ciąży. Co za dziwny przypadek że "ludzie" tak często w takiej sytuacji oddają psa- i jakie bajki piszą, Andersen by się schował ;)

Posted

[quote name='sybisia']Przeczytałam wpisy, a właściwie bełkot zdzisiek33 i nie mam wątpliwości, że przed urodzeniem kolejnego dziecka chcą na gwałt pozbyć się psa i wszystkie kłamstwa są dobre! Stek sprzeczności: w ogłoszeniu fotka dziecka z szalo, info, że psa chcą oddać z powodu alergii (super powód, nagminnie wykorzystywany, żeby pozbyć się zwierzęcia!), a potem wciskanie ciemnoty o morderstwie na kociętach i pogryzieniu dziecka, babci i cholera wie kogo. Dziecko ma się wam urodzić, nie kuście losu, bo wyrządzone zło lubi wracać...[/QUOTE]

O proszę, jest ktoś kto myśli to samo co ja... Nic dodać. I to właśnie dziecko jest powodem dla którego piesek stał się zbędny. Ja jeszcze mam podejrzenie że oni mogli go oddać, a teraz się boją do tego przyznać, bo w umowie jest jak byk że im nie wolno na własną rękę... Gdzie Szalo? Mam nadzieję, że jeżeli go sprzedali to pies ma normalny dom w końcu, a tego ich bełkotu nie sposób czytać, nawet po podstawówce umie się stawiać przecinki i kropki...

Posted

przeczytalam cały wątek i brak mi słów.....Kobieto skoro nie chcesz/nie możesz/ czy jeszcze co tam innego opiekować się tym psem to poprostu ODDAJ go osobą, od których go adoptowalaś. Jaki w tym masz problem??? Po co te wszystkie brednie? Po to podpisywałaś umowę, ona nie jest tylko dla nich, ale też dla Ciebie i jak już ktoś wcześniej wspomniał jest tam punkt, który o tym mówi. Po co sama komplikujesz sprawe? Pies dawno miałby już dom, a Ty "problem" (bo z Twoich wypowiedzi wnioskuję, że pies jest problemem) z głowy...i tyle. Mam tylko nadzieję, że nie zrobilaś/zrobisz tej głupoty jaką byłoby uśpienie psa...

Posted

Witam wszystkich, czytam i normalnie płakać mi się chce, jak ludzie postępują ze zwierzętami... widziałam zdjęcia pieska, jest poprostu piękny , to uosobienie mądrości i wierności , z oczu bije mu to jak nie wiem co. Mam tylko nadzieję,że odnajdziecie psiaka , i będzie miał dom, gdzie bedzie kochany i zostanie już na zawsze .Jak psem można się znudzić? bo ta kobieta spodziewa się dziecka, to co, psiak jest już zbędny? jezu, współczuję Szalkowi całym sercem. I modlę się,żebyście go znależli i żeby mu się krzywda nie działa, bo kto wie, co się teraz z nim dzieje...