Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jeśli ktoś się nie łapie z jakiś powodów na Giessen to tydzień później jest Nuemunster , też cacibówka. Mam wolne miejsce na sobote.
Jak na razie na pokładzie jest bulek i stafik :evil_lol:

Posted

Złośnica napisał(a):
jeśli ktoś się nie łapie z jakiś powodów na Giessen to tydzień później jest Nuemunster , też cacibówka. Mam wolne miejsce na sobote.

Mala korekta na niedziele bo bullowate sa w niedziele:cool3: i nie tylko one

Posted

Witam,

Oficjalnie Infromujemy, że My Jedziemy. Wystawowy Jeden Mały Sheltik, Ale Jedziemy Na 2 Dni, Tylko że W Sobotę Jedziemy Na Klubówkę, Która Jest Jakies 30 Km Od Wystawy Cacibowej, A Już W Niedzielę Jestesmy Na Cacibówce.
Wiemy, Ze Jestesmy Przyjęci, Gdyż Dostalismy Mailowe Potwierdzenia.

Mamy Nadzieję, że Nie Będziemy Tam Sami Z Polskich Wystawców.

Posted

[quote name='Złośnica']jeśli ktoś się nie łapie z jakiś powodów na Giessen to tydzień później jest Nuemunster , też cacibówka. Mam wolne miejsce na sobote.

Złośnica, a czy znajdzie się dla nas miejsce?
Jeśli tak, to jeszcze dzisiaj wysyłam zgłoszenie (przyjmują do 29.04). Czy wrócimy na poniedziałek rano?

Posted

Czekamy z niecierpliwością.:lmaa:

Złośnica - napisałam do ciebie maila, jeśli znajdziesz czas to odpowiedz. :user: :???: A jak nie, to zadzwonię do ciebie wieczorem.

Posted

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
przykro mi cholernie ale musze odwołać wyjazd
mam miesiac na wyprowadzenie sie z obecnie wynajmowanegomieszkania, oczywoiscie powodem są moje psy....
Przepraszam, ale w takiej sytuacji nie jestem w staniepozwolic sobie na taki wydatek jakim jest wyjazd na zagraniczna wytsawe.

:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: :placz: :placz:

Posted

Nie zgłosiłam, bo nie mam czym jechać. Wyjazd ze Złośnicą bardzo mi pasował bo ode mnie do Bielska to jak rzut beterem.

A wysłać zgłoszenie i zapłacić 50 euro bez pewności transportu, to za duże ryzyko. (Chociaż tak zgłosiłam Wilno, ale mam nadzieję, że do sierpnia umówię się z kimś na wyjazd)