Złośnica Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 jeśli ktoś się nie łapie z jakiś powodów na Giessen to tydzień później jest Nuemunster , też cacibówka. Mam wolne miejsce na sobote. Jak na razie na pokładzie jest bulek i stafik :evil_lol: Quote
blaira Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Złośnica napisał(a):jeśli ktoś się nie łapie z jakiś powodów na Giessen to tydzień później jest Nuemunster , też cacibówka. Mam wolne miejsce na sobote. Jak na razie na pokładzie jest bulek i stafik :evil_lol: Mala korekta na niedziele bo bullowate sa w niedziele:cool3: i nie tylko one Quote
Złośnica Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 oczywiście :oops::oops::oops::oops: pomyliłam z Giessen :eviltong: Quote
Monia-Fionia Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Witam, Oficjalnie Infromujemy, że My Jedziemy. Wystawowy Jeden Mały Sheltik, Ale Jedziemy Na 2 Dni, Tylko że W Sobotę Jedziemy Na Klubówkę, Która Jest Jakies 30 Km Od Wystawy Cacibowej, A Już W Niedzielę Jestesmy Na Cacibówce. Wiemy, Ze Jestesmy Przyjęci, Gdyż Dostalismy Mailowe Potwierdzenia. Mamy Nadzieję, że Nie Będziemy Tam Sami Z Polskich Wystawców. Quote
Alojzyna Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='Złośnica']jeśli ktoś się nie łapie z jakiś powodów na Giessen to tydzień później jest Nuemunster , też cacibówka. Mam wolne miejsce na sobote. Jak na razie na pokładzie jest bulek i stafik :evil_lol: Złośnica, a czy znajdzie się dla nas miejsce? Jeśli tak, to jeszcze dzisiaj wysyłam zgłoszenie (przyjmują do 29.04). Czy wrócimy na poniedziałek rano? Quote
blaira Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Alojzyna przyjmuja do 1.05 :)wysylaj wysylaj :cool3: Quote
Złośnica Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 :multi: już dzwonie do Szofera i zaraz dam wam znac co i jak :razz: Quote
Alojzyna Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Czekamy z niecierpliwością.:lmaa: Złośnica - napisałam do ciebie maila, jeśli znajdziesz czas to odpowiedz. :user: :???: A jak nie, to zadzwonię do ciebie wieczorem. Quote
Złośnica Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 nie krzyczeć proszę ;) maila dostałam, poslałam do szofera, a on opracowuje startegie. To co już wiem napisze ci zaraz, a reszta szczegółów wieczorkiem :razz: Quote
Złośnica Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: przykro mi cholernie ale musze odwołać wyjazd mam miesiac na wyprowadzenie sie z obecnie wynajmowanegomieszkania, oczywoiscie powodem są moje psy.... Przepraszam, ale w takiej sytuacji nie jestem w staniepozwolic sobie na taki wydatek jakim jest wyjazd na zagraniczna wytsawe. :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: :placz: :placz: Quote
Alojzyna Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Bardzo mi przykro z tego powodu. Mam nadzieje, że znajdziesz coś szybko - może jakis mały biały domek? Quote
blaira Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Alojzyna , ty juz sie zglosilas? Bo ja nadal chetna na wyjazd.Szukam transportu Quote
Alojzyna Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Nie zgłosiłam, bo nie mam czym jechać. Wyjazd ze Złośnicą bardzo mi pasował bo ode mnie do Bielska to jak rzut beterem. A wysłać zgłoszenie i zapłacić 50 euro bez pewności transportu, to za duże ryzyko. (Chociaż tak zgłosiłam Wilno, ale mam nadzieję, że do sierpnia umówię się z kimś na wyjazd) Quote
blaira Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 No to nie pozostaje mi nic innego jak napisac...SZUKAM TRANSPORTU:roll: Quote
Recommended Posts